Hyundai som firmabil

Lækre modeller. Attraktiv beskatning

Hos Hyundai tilbyder vi en lang række biler til firmabrug. Kendetegnende er et højt udstyrs- og sikkerhedsniveau samt attraktiv beskatning. Nedenfor finder du vores brede udvalg af modeller. Her kan du også finde yderligere information om den enkelte model samt beskatningsværdi.

 

Hyundai i30 5-dørs

Hyundai i30 5-dørs

Tidløst design med høj sikkerhed.
Topkarakter i sikkerhed, designet af en af Europas bedste bildesignere og fyldt med smart udstyr som Apple CarPlayTM, touchskærm, Bluetooth, automatisk nødbremse og meget andet. De kvikke motorer giver høj køreglæde. Findes i energiklasser fra A+ til B.

Beskatning fra
kr. 185.305,-

Se brochure her.

Hyundai i30 stationcar

Hyundai i30 stationcar

Rummelig og sikker.
Denne model er ikke alene rummelig – den er også rigtig smart. De flotte linjer langs siden af bilen giver den et dynamisk udtryk. i30 stationcar har ligeledes topkarakter i sikkerhed og masser af udstyr. Overvej eventuelt varianten med 7-trins DCT-gear for ekstra komfort under kørslen. Findes i energiklasser fra A+ til B.

Beskatning fra
kr. 196.994,-

Se brochure her.

Hyundai KONA

Hyundai KONA

Populær SUV med smart design.
Denne SUV kombinerer smart design med et kompakt ydre og helt nye udstyrsmuligheder. Vælg eksempelvis en Premium og få Head Up Display, trådløs opladning af mobiltelefon, LED-forlygter og meget mere. KONA fås både som benzin- og dieselvariant. Findes i energiklasser A og A+. KONA har topkarakter i sikkerhed.

Beskatning fra
kr. 191.795,-

Se brochure her.

Hyundai Tucson

Hyundai Tucson

Prisvindende SUV
Opdateret SUV-model, som med sit nye design og lækre udstyr virkelig giver køreglæde i dagligdagen. Den høje indstigning sikrer et godt overblik over trafikken. Overvej eventuelt varianten med 7-trins dobbeltkoblingsgearkasse for ekstra komfort under kørslen. Findes i energiklasser fra A til D.

Beskatning fra
kr. 254.916,-

Se brochure her.

Garanti

Garanti

Danmarks bedste garanti uden kilometerbegrænsning.

En garanti du ikke finder lignende i Danmark. Brug bilen – og kør alt det, du vil. Fabriksgarantien dækker i 5 år. Uanset hvor mange kilometer, du kører.

Når vi så sikkert kan yde en sådan garanti, er det fordi, vi kender vores biler til bunds – og ikke mindst kvaliteten. Det mener vi skal komme vores køreglade kunder til gavn.

Gælder alle modeller
Hver eneste Hyundai er skabt til at give mange års køreglæde, og vores 5 års garanti gælder naturligvis alle modeller – fra i10 til Santa Fe*.

*Gælder dog ikke H-1 og H350. Hyundai H-1 har 3 års garanti uden kilometerbegrænsning. Hyundai H350 har 3 års garanti uden kilometerbegrænsning eller 5 år/200.000 km.