Guide til bilvalg

Guide til bilvalg

For de fleste mennesker er det en stor investering at købe ny bil. Der ligger mange overvejelser bag, fordi man gerne vil købe en bil, der dækker alle behov. Her er fire ting, du bør overveje, når du skal købe ny bil:

Hvor stor skal den være?

Hvis du har børn, ønsker du måske god plads som i Hyundai i30. Hvis du bor i byen, har du måske brug for en lille bil som Hyundai i10, der er let at manøvre rundt. Det kan også være, at du har brug for træk på din bil – i så fald skal du huske at tjekke, hvor meget bilen må trække. Hyundai Tucson kan f.eks. trække op til 1.600 kg (1.6 T-GDi 177 hk).

Hvor meget må den koste?

Husk at medtage alle omkostninger, når du regner på, hvad din bil må koste, heriblandt ydelse på lån, grøn ejerafgift, benzin/opladning, forsikring, service og syn.

Hvilket udstyr skal den have?

Du skal gøre op med dig selv, hvilket udstyr der er must have for dig. Hyundai har tre udstyrsniveauer. Derudover kan du tilkøbe forskellige udstyrspakker som f.eks. en teknikpakke. Udvalget varierer fra model til model og kan findes i prislisterne.

Hvor langt skal du køre?

Hvis du har kort til arbejde, kan en plug-in hybrid være et godt valg for dig, der gerne vil spare på benzinomkostningerne og køre på el det meste af tiden. På længere ture kan det være rart med en større bil, der giver et godt overblik som i KONA og Tucson. Husk også at overveje, om bilen f.eks. skal bruges til kør-selv-ferier, hvor pladsen kan have stor betydning. 

Hvilken biltype vil du se nærmere på?

Hyundai har et bredt udvalg af biler inden for forskellige kategorier. Udforsk udvalget her.

Minibil

Mindre biler

Til dig der er på udkig efter en mindre men rummelig bil.

Se udvalg

I30 Stationcar N Line

Familiebiler

Til dig der skal have plads til hele familien.

Se udvalg

KONA EV

Hybrid- og elbiler

Til dig der ønsker at udlede mindre CO2 under kørsel.

Se udvalg

TUCSON Design Exterior (1)

SUV

Til dig der har brug for god plads og godt udsyn.

Se udvalg

Desing Two Tone

Performancebiler

Til dig, der komfort og performance i én og samme bil.

Se udvalg

Hvorfor Hyundai?

Garanti

Hos Hyundai tilbyder vi Danmarks mest omfattende garanti på din nye bil. 5 års garanti uden kilometerbegrænsning. Det gør vi, fordi vi kan stå inde for kvaliteten af vores biler. Det giver dig tryghed, så du kan købe en ny bil med ro i maven.

 

Mere om garanti

Garanti Batteri

På vores el- og hybridbiler tilbyder vi yderligere hele 8 års garanti på batteripakken. Dog maksimalt 200.000 km (for KONA electric 160.000 km). Dermed har du sikkerhed for, at selvom det er ny teknik, så har Hyundai testet og udviklet på disse batteripakker, således vi kan tilbyde denne fabriksgaranti.

 

Mere om garanti

Vejhaelp V2

Når du køber en ny Hyundai ved en dansk Hyundai-forhandler, får du automatisk gratis Hyundai Vejhjælp i Danmark og resten af Europa – dog med undtagelse af Grønland og Færøerne. Som Hyundai-ejer kan du opretholde vejhjælpsordningen igennem hele bilens levetid. Du skal blot sørge for at overholde bilens serviceeftersyn på et autoriseret Hyundai-værksted i Danmark.

 

Mere om vejhjælp

Euroncap Logo

Din sikkerhed er altafgørende, når vi designer og producerer vores biler. Derfor har både i30, Santa Fe, KONA, NEXO og IONIQ scoret topkarakterer i sikkerhed hos det kendte testinstitut Euro NCAP. Derfor kan du trygt køre i en Hyundai og glæde dig over alt det højtteknologiske sikkerhedsudstyr, som sikrer dig i de situationer, hvor der er brug for det.

 

Mere om Euro NCAP