Hyundai guide til bilvalg holdende TUCSON, SANTA FE Plug-in og KONA Electric i byområde

Hvilken Hyundai er den rette for dig?

Bliv guidet ud fra størrelse og biltype

Små biler

Små biler

Til dig, som måske bor i byen eller ikke har brug for så meget plads – men stadig ønsker komfort og gode køreegenskaber.

Se udvalg
Familiebiler

Familiebiler

Til dig, som har brug for mere plads – til børnene, barnevognen og de ekstra tasker. Og hvor du ikke ønsker at miste køreglæde og komfort.

Se udvalg
SUV

SUV

Til dig, som ønsker høj indstigning, godt udsyn og en rummelig kabine. Samtidig får du gennemført design, høj sikkerhed og komfort.

Se udvalg
Performancebiler

Performancebiler

Til dig, som vil have en højtydende bil, der er blevet optimeret, så den er hurtig og sporty. Perfekt til entusiasterne og de køreglade.

Se udvalg

Bliv guidet ud fra motortype

Elbiler

Elbiler

Til dig, som vil køre udelukkende på el – og som gerne vil køre økonomisk og ikke udlede CO2 under kørsel*.

Se udvalg
Plug-in hybridbiler

Plug-in hybridbiler

Til dig, som vil have glæde af fordelene ved at køre på el, og samtidig gerne vil have benzinmotoren til de lange ture.

Se udvalg
Benzin- og dieselbiler

Benzin- og dieselbiler

Til dig, som vil have en traditionel benzin- eller dieselbil, der leverer en særdeles god kørselsøkonomi og en høj ydeevne.

Se udvalg
Brintbiler

Brintbiler

Til dig, som vil have en bil med den nyeste teknologi, hvor du tanker brint, som bilen selv omdanner til el.

Se udvalg

Leder du efter en bil med automatgear?

Se vores udvalg

Se vores udvalg

Foretrækker du den ekstra kørekomfort, der er forbundet med automatgear, så kan du få dit ønske opfyldt i stort set alle vores modeller. Se vores udvalg af biler med automatgear her.

Se udvalg

Gode råd når du køber ny bil

For de fleste mennesker er det en stor investering at købe ny bil. Der ligger mange overvejelser bag, fordi man gerne vil købe en bil, der dækker alle behov. Her er fire ting, du bør overveje, når du skal købe ny bil:

Hvor stor skal bilen være?

Hvis du har små børn, ønsker du dig måske god plads som i en Hyundai i30 eller måske i den endnu større TUCSON eller den elektriske IONIQ 5. Hvis du ikke har behov for så meget plads, eller bor i byen, skal du måske kigge på en Hyundai i10, der er nem at parkere. Det er også en god idé at overveje, om du har behov for træk på bilen og i givet fald, hvor meget bilen skal kunne trække.

Hvor meget må bilen koste?

Husk at medtage alle omkostninger, når du regner på, hvad din bil må koste, heriblandt ydelse på lån, grøn ejerafgift, benzin/opladning, forsikring, service og syn.

Hvilket udstyr skal bilen have?

Du skal gøre op med dig selv, hvilket udstyr der er must have for dig. Hyundai har tre udstyrsniveauer. Derudover kan du tilkøbe forskellige udstyrspakker som f.eks. en teknikpakke. Udvalget varierer fra model til model og kan findes i prislisterne.

Hvor langt skal du køre?

Hvis du har kort til arbejde, kan en plug-in hybrid være et godt valg for dig. Her kan du spare mange penge på benzin, hvis du kører på el på alle de korte ture. Du kan også overveje en elbil som f.eks. KONA eller IONIQ 5, der begge kan køre mere end 480 km på en opladning*. På længere ture kan det være rart med en større bil, der giver et godt overblik som i KONA og TUCSON. Husk også at overveje, om bilen f.eks. skal bruges til kør-selv-ferier, hvor pladsen kan have stor betydning.

*Rækkevidden kan variere afhængigt af vejforholdene, kørestil, temperatur m.m.

Derfor skal du vælge Hyundai

5 Hvid

Hos Hyundai tilbyder vi Danmarks mest omfattende garanti på din nye bil. 5 års garanti uden kilometerbegrænsning. Det gør vi, fordi vi kan stå inde for kvaliteten af vores biler. Det giver dig tryghed, så du kan købe en ny bil med ro i maven.

Mere om garanti
8 Hvid

På vores el- og hybridbiler tilbyder vi yderligere hele 8 års garanti på batteripakken. Dog maksimalt 160.000 km. Dermed har du sikkerhed for, at selvom det er ny teknik, så har Hyundai testet og udviklet på disse batteripakker, således vi kan tilbyde denne fabriksgaranti.

Mere om garanti
Vejhjalp Hvid

Når du køber en ny Hyundai ved en dansk Hyundai-forhandler, får du automatisk gratis Hyundai Vejhjælp i Danmark og resten af Europa – dog med undtagelse af Grønland og Færøerne. Som Hyundai-ejer kan du opretholde vejhjælpsordningen igennem hele bilens levetid. Du skal blot sørge for at overholde bilens serviceeftersyn på et autoriseret Hyundai-værksted i Danmark.

Mere om vejhjælp
Euroncap Hvid

Din sikkerhed er altafgørende, når vi designer og producerer vores biler. Derfor har både i30, Santa Fe, KONA, NEXO og IONIQ scoret topkarakterer i sikkerhed hos det kendte testinstitut Euro NCAP. Derfor kan du trygt køre i en Hyundai og glæde dig over alt det højtteknologiske sikkerhedsudstyr, som sikrer dig i de situationer, hvor der er brug for det.

Mere om sikkerhed