Hyundai familiebil holdende TUCSON i byområde med åben bagagerum

Familiebiler fra Hyundai

I en familiebil skal sikkerheden være i top, og det er vigtigt med god plads. Og det får du, hvis du vælger en af vores familiebiler. Derudover får du også 5 års garanti uden kilometerbegrænsning, så du kan nyde det, som du elsker i livet, uden at skulle bekymre dig om din bil.
i30

i30

i30 er en sporty og rummelig bil, hvor der er fokus på sikkerhed og komfort. Vælger du denne, får du som standard en bil, der er fyldt med sikkerhedsudstyr, så du trygt kan tage hele familien med på køretur. Du får også en bil med god rummelighed – både i kabinen og baggagerummet, som kan rumme hele 395 liter.

 

Book prøveturMere om model

i30 Stationcar

i30 Stationcar

Vælger du i30 Stationcar får du en bil med fokus på sikkerhed og komfort. I forhold til i30 får du her et større bagagerum, som rummer hele 602 liter. På i30 Stationcar er der også mulighed for tagrælinger, hvorfor denne model også egner sig rigtig godt til kør-selv-ferier.

 

Book prøveturMere om model

BAYON

BAYON

BAYON er den mindste af vores SUV’er, men leder du efter en lille familiebil, hvor du får meget plads for pengene, så kunne det være et godt match. Der er overraskende meget plads i kabinen og bagagerummet rummer hele 411 liter. Som standard er den bl.a. udstyret med fartpilot med begrænser og fri bane-assistent.

 

Book prøveturMere om model

KONA

KONA

KONA er en kvik og pålidelig SUV til hverdagen. Vælger du denne, får du en familiebil med god plads i både kabinen og bagagerummet. Den er fyldt med komfort og sikkerhedsudstyr, har 120 hk og kan trække op til 600 kg i en anhænger uden bremser og 1.200 kg med bremser.

 

Book prøveturMere om model

TUCSON

TUCSON

TUCSON er en klassisk og rummelig SUV, som egner sig godt til al slags vejr og terræn. Med en TUCSON har du mulighed for at trække helt store læs som f.eks. hestetrailere og campingvogne (op til 1.650 kg). En TUCSON er alsidig og egner sig godt både til fritid og erhverv. Det er ikke for sjov, at den er én af de bedst sælgende SUV’er i verden.

 

Book prøveturMere om model

TUCSON Plug-in Hybrid

TUCSON Plug-in Hybrid

Dette er én af vores mest populære familiebiler. Med god grund. For vælger du denne, får du en bil med et skarpt design, masser af komfort, klasseledende sikkerhed, 265 hk og så kører den op til 62 km på én enkelt opladning. Samtidig kan den trække op til 1.350 kg. 

 

Book prøveturMere om model

SANTA FE Plug-in Hybrid

SANTA FE Plug-in Hybrid

Vores største og mest luksuriøse SUV med plads til 7 personer. Skal dette være din næste bil, får du en familiebil fyldt med komfort, samt den nyeste teknologi, sikkerhed og luksus. Og så kan den køre op til 58 km på el og trække op til 1.350 kg på krogen. Hvis ikke du har brug for alle 7 sæder, kan sæderne på anden række lægges ned enkeltvis, så du har plads til ekstra bagage.

 

Book prøveturMere om model

Sikkerhedsudstyr i vores familiebiler

Vælger du én af vores familiebiler, får du et højt niveau af sikkerhedsudstyr som standard. Derudover får du 5 års garanti uden kilometerbegrænsning. Nedenfor ses nogle eksempler på dét sikkerhedsudstyr, som du har mulighed for at vælge i vores familiebiler.

Aktiv vognbaneassistent (LKA)

Vognbaneassistenten (LKA) anvender frontkameraet til at overvåge vognbanelinjerne på vejen. Hvis føreren utilsigtet forlader vognbanen, vil bilen selv rette op og holde sig i sin bane.

Udvidet automatisk nødbremse (FCA)

Et kamerasystem scanner uafbrudt vejen foran din bil og aktiverer automatisk nødbremsen, hvis den forankørende bil pludselig bremser. Den udvidede automatiske nødbremse genkender både fodgængere og cyklister.

Aktiv blindvinkel-sensor (BCA)

Ved hjælp af små styreindgreb sørger denne funktion for, at der opleves en modstand i rattet, som gør det svært at trække ud, når der er biler i den blinde vinkel. Assisterer også ved udkørsel fra en parallel parkeringsplads.

Advarsel for bagved krydsende trafik (RCCW)

Når bilen bakkes ud af f.eks. en parkeringsplads, hjælper denne assistent med at forudse trafik, som krydser fra siderne. En advarselslyd og visning i displayet gør opmærksom på, at der er trafik på vej.

Advarsel om fartgrænser (ISLW)

Aflæser fartgrænser ved at anvende et frontkamera og information fra navigationssystemet til at identificere farttravler, hastighedsbegrænsninger og overhalingsforbud. Findes kun til biler med navigation.

Det skal du overveje, inden du vælger familiebil:

Plads nok på bagsædet?

Plads nok på bagsædet?

Hvor meget plads har du behov for på bagsædet? Skal der være plads til en autostol? Eller flere autostole? Og er tre sæder bagi nok, eller har du behov for flere? Uanset dit behov, så har vi en Hyundai til dig.

Hvad er god sikkerhed for dig?

Hvad er god sikkerhed for dig?

Alle vores modeller er udstyret med avancerede sikkerhedsfunktioner, og afhængig af hvilken du vælger som din næste familiebil, har du mulighed for at tilkøbe de funktioner, du synes er vigtige for alle passagerers sikkerhed.

Bil med stort bagagerum

Bil med stort bagagerum

Mange familier leder efter en bil med et stort bagagerum. Formen på bagagerummet er mindst lige så vigtig som den angivne volumen på bagagerummet. Skal du eksempelvis kunne fragte en barnevogn i dit bagagerum, er det en god ide at lave en pakketest inden, du vælger din næste familiebil.

Prøvekør en Hyundai for hele familien, når det passer dig

Prøvekør en Hyundai for hele familien, når det passer dig

Book en prøvetur hos din lokale Hyundai-forhandler og oplev en Hyundai familiebil i virkeligheden.

Book prøvetur