Hyundai mindre biler i10 mikrobil holdende ved kantsten i byområde

Mindre biler fra Hyundai

Små biler er nemme at køre og parkere - især hvis du befinder dig meget i byområder. De gør livet nemt og din hverdag mobil for få penge. Denne størrelse bil egner sig godt som bil nummer to, men kan også bruges til pendling, da de ofte er billige i drift.
i10

i10

Dette er Hyundais mindste bil. Vælger du denne, får du, på trods af størrelsen, en bil, der er både rummelig, sjov at køre og friskt udstyret. Der er god plads i kabinen, bagagerummet er et af de største i klassen af mikrobiler, og den fås med anhængertræk og må trække op til 300 kg. Den er perfekt som bil nummer to, men kan også sagtens benyttes alene. 

 

Book prøveturMere om model

i20

i20

Vælger du en i20, får du en bil med et smart design. Den er lige en tak større end vores i10 og byder derfor på lidt mere plads og motorkraft. Den rummelige kabine og det gode bagagerum gør, at i20 egner sig godt til dagligdagens forskellige gøremål. Og så er den spækket med sikkerhedsudstyr.

 

Book prøveturMere om model

Sikkerhedsudstyr i vores mindste biler

Vores små biler er bygget til at give dig både køreglæde og tryghed under rejsen. Afhængigt af modellen, du vælger, kan du få adgang til disse tre innovative førerassistentfunktioner:

Aktiv vognbaneassistent (LKA)

Vognbaneassistenten (LKA) anvender frontkameraet til at overvåge vognbanelinjerne på vejen. Hvis føreren utilsigtet forlader vognbanen, vil bilen selv rette op og holde sig i sin bane.

Udvidet automatisk nødbremse (FCA)

Et kamerasystem scanner uafbrudt vejen foran din bil og aktiverer automatisk nødbremsen, hvis den forankørende bil pludselig bremser. Den udvidede automatiske nødbremse genkender både fodgængere og cyklister.

Aktiv blindvinkel-sensor (BCA)

Ved hjælp af små styreindgreb sørger denne funktion for, at der opleves en modstand i rattet, som gør det svært at trække ud, når der er biler i den blinde vinkel. Assisterer også ved udkørsel fra en parallel parkeringsplads.

Kun til biler med automatgear.

Det skal du overveje, inden du vælger bil:

Hvad er dit kørselsbehov?

Hvad er dit kørselsbehov?

Inden du sætter dig fast på, hvilken bil der skal være din næste, så husk at tænke dit kørselsbehov ind i beslutningen. Skal du pendle 20 km eller 200 km hver dag? Det kan være, du vil sætte pris på ekstra god komfort i bilen, hvis du skal tilbringe ca. 2 timer i den om dagen.

Bagagerummets størrelse

Bagagerummets størrelse

Hvor stort et bagagerum har du behov for? Skal det blot kunne rumme et par indkøbsposer, eller har du behov for at kunne fragte større genstande ifm. en fritidsinteresse?

Hvad er god komfort for dig?

Hvad er god komfort for dig?

Er det god komfort at have ekstra benplads? Eller handler det mere om muligheden for trådløs opladning, om der er klimanlæg i bilen og varme i sæderne? Det kan også være, du sætter pris et godt udsyn, og så i stedet bør overveje, om din næste bil så ikke skal være en SUV.

Er en lille bil det rette valg for dig?

Er en lille bil det rette valg for dig?

Vores små biler er praktiske, velkørende, fyldt med moderne bilteknologi og det nyeste inden for sikkerhedsfunktioner. Og alt efter om du er single, har en partner eller måske er senior, så kan det give god mening at vælge en lille bil. Økonomisk er der mange gode argumenter – og så er køreglæden fuldt på højde med større og dyrere modeller. Design- og brugermæssigt er der også god grund til at kigge nærmere på i10 og i20. Begge modeller har et sporty og elegant look, og kabinen er overraskende rummelig og behagelig.

Prøvekør en Hyundai, når det passer dig

Prøvekør en Hyundai, når det passer dig

Book en prøvetur hos din lokale Hyundai-forhandler og oplev en Hyundai i virkeligheden.

Book prøvetur