Familiebiler

Familiebiler

Når sikkerhed og plads er vigtigt. I en familiebil fra Hyundai er der plads til hele familien, samtidig med at sikkerheden er i top, så alle kan slappe af og nyde turen. En anden tryghed er vores 5 års garanti uden kilometerbegrænsning, så du kan nyde det, du elsker i livet, uden at skulle bekymre dig om din bil.

i30 5-dørs

i30 5-dørs

i30 5-dørs er en sporty og rummelig bil, hvor der er fokus på sikkerhed og komfort. Som standard er bilen fyldt med sikkerhedsudstyr, så du trygt kan tage hele familien med på køretur. Også komfort er en vigtig del af bilens egenskaber. Baggagerummet kan rumme 395 liter.

Fra kr. 194.995,-

 

Book prøveturUdforsk i30 5-dørs

i30 Stationcar

i30 Stationcar

i30 Stationcar har ligesom i30 5-dørs stort fokus på sikkerhed og komfort. Forskellen er bl.a. pladsen i bagagerummet, så hvis du har brug for ekstra plads, er i30 Stationcar det oplagte valg med sine 602 liter. På i30 Stationcar er der også mulighed for tagrælinger, hvorfor denne model også egner sig rigtig godt til kør-selv-ferier. 

Fra kr. 209.995,-

 

Book prøveturUdforsk i30 Stationcar

i30 Fastback

i30 Fastback

i30 Fastback er særligt kendt for sit flotte udtryk, høje udstyrsniveau og gode komfort. 
Når du tager plads bag rattet på i30 Fastback, mærker du det med det samme. Oplevelsen af kvalitet og de små fine detaljer. 

Fra kr. 229.995,-

 

Book prøveturUdforsk i30 Fastback

KONA

KONA

Den nye KONA er skabt til at gøre indtryk. Ikke nok med at det prisvindende design er blevet endnu skarpere. Du kan nu også se frem til endnu flere tilslutningsmuligheder og avancerede sikkerhedsfunktioner. Prøv den hos din forhandler og mærk forskellen.

Fra kr. 204.995,-

 

Book prøveturUdforsk KONA

KONA Electric

KONA Electric

KONA Electric er for dig, der ønsker alle SUV-fordelene, samtidig med at du kører på el. Den har en høj indstigning, så du får et godt overblik i trafikken. Bilen har et unikt design og passer perfekt til en travl hverdag, hvor der både skal være plads til bagage og passagerer. 

Fra kr. 239.995,-

 

Book prøveturUdforsk KONA Electric

TUCSON

TUCSON

TUCSON er en klassisk og rummelig SUV, som egner sig godt til al slags vejr og terræn. Med en TUCSON har du mulighed for at trække helt store læs som f.eks. hestetrailere og campingvogne. En TUCSON er alsidig og egner sig godt både til fritid og erhverv. Det er ikke for sjov, at den er en af de bedst sælgende SUV’er i verden.

Fra kr. 279.995,-

 

Book prøveturUdforsk ny TUCSON

TUCSON Plug-in Hybrid

TUCSON Plug-in Hybrid

Den helt nye TUCSON Plug-in Hybrid lander lige om lidt. Se frem til knivskarpt SUV-design og det nyeste inden for connectivity og sikkerhed. Og glæd dig til at få det bedste af to verdener. Kør 100% elektrisk når du har lyst og skift til den brændstofeffektive motor, når du har behov. Vil du være en af de første bag rattet, kan du allerede forhåndsbestille den i dag.

 

Fra kr. 309.995,-

 

Udforsk TUCSON Plug-in Hybrid

SANTA FE Plug-in Hybrid

SANTA FE Plug-in Hybrid

SANTA FE er Hyundais største og mest luksuriøse SUV med plads til 7 personer. Nu er den blevet re-designet. Det giver dig mere plads, mere komfort, mere teknologi, mere sikkerhed – og endnu mere luksus. Men ikke nok med det. Nu kan du også vælge den som plug-in hybrid og få lige dele dynamik og råstyrke.

 

Fra kr. 469.995,-

 

Udforsk SANTA FE Plug-in Hybrid