Familiebiler

Familiebiler

Når sikkerhed og plads er vigtigt. I en familiebil fra Hyundai er der plads til hele familien, samtidig med at sikkerheden er i top, så alle kan slappe af og nyde turen. En anden tryghed er vores 5 års garanti uden kilometerbegrænsning, så du kan nyde det, du elsker i livet, uden at skulle bekymre dig om din bil.

i30 5-dørs

i30 5-dørs

i30 5-dørs er en sporty og rummelig bil, hvor der er fokus på sikkerhed og komfort. Som standard er bilen fyldt med sikkerhedsudstyr, så du trygt kan tage hele familien med på køretur. Også komfort er en vigtig del af bilens egenskaber. Baggagerummet kan rumme 395 liter.

Fra kr. 194.995,-

 

Book prøveturUdforsk i30 5-dørs

i30 Stationcar

i30 Stationcar

i30 Stationcar har ligesom i30 5-dørs stort fokus på sikkerhed og komfort. Forskellen er bl.a. pladsen i bagagerummet, så hvis du har brug for ekstra plads, er i30 Stationcar det oplagte valg med sine 602 liter. På i30 Stationcar er der også mulighed for tagrælinger, hvorfor denne model også egner sig rigtig godt til kør-selv-ferier. 

Fra kr. 209.995,-

 

Book prøveturUdforsk i30 Stationcar

i30 Fastback

i30 Fastback

i30 Fastback er særligt kendt for sit flotte udtryk, høje udstyrsniveau og gode komfort. 
Når du tager plads bag rattet på i30 Fastback, mærker du det med det samme. Oplevelsen af kvalitet og de små fine detaljer. 

Fra kr. 229.995,-

 

Book prøveturUdforsk i30 Fastback

KONA

KONA

KONA er en kompakt SUV med høj indstigning, så du får et godt overblik i trafikken. Bilen har et unikt design og passer perfekt til en travl hverdag, hvor der både skal være plads til bagage og passagerer.

Fra kr. 199.995,-

 

Book prøveturUdforsk KONA

KONA Electric

KONA Electric

KONA Electric er for dig, der ønsker alle SUV-fordelene, samtidig med at du kører på el. Den har en høj indstigning, så du får et godt overblik i trafikken. Bilen har et unikt design og passer perfekt til en travl hverdag, hvor der både skal være plads til bagage og passagerer. 

Rækkevidde op til 484 km. fra kr. 294.995,-

 

Book prøveturUdforsk KONA Electric

KONA Hybrid

KONA Hybrid

KONA Hybrid er for dig, der gerne vil køre på både benzin og el uden at skulle lade op. Bilen er udstyret med en forbrændingsmotor og en elektrisk motor. Kombinationen heraf hjælper dig med at køre længere på en liter benzin samtidig med, at du reducerer CO2-udslip under kørsel. Ligesom resten af KONA-familien er KONA Hybrid en kompakt SUV med høj indstigning, så du får et godt overblik i trafikken. Her er god plads til både bagage og passagerer.

Fra kr. 274.995,-

 

Book prøveturUdforsk KONA Hybrid

Ny TUCSON

Ny TUCSON

TUCSON er en klassisk og rummelig SUV, som egner sig godt til al slags vejr og terræn. Med en TUCSON har du mulighed for at trække helt store læs som f.eks. hestetrailere og campingvogne. En TUCSON er alsidig og egner sig godt både til fritid og erhverv. Det er ikke for sjov, at den er en af de bedst sælgende SUV’er i verden.

Fra kr. 279.995,-


Ny Tucson har danmarkspremiere 23-24. januar 2021.

Udforsk ny TUCSON