Hybrid- og elbiler

Hybrid- og elbiler

Hvilken elektrisk bil passer til dig?

Hvilken elektrisk bil passer til dig?

Præcis hvilken elektrisk Hyundai der passer til dig, afhænger af din situation. Kan du oplade hjemme eller ej? Hvis ikke, hvor tit har du så mulighed for at oplade? Kører du lange eller korte strækninger? Hyundai har et af Danmarks bredeste udvalg af elektriske biler – også en der passer til dit behov.

 

Find dit match

Hybrid- og elbiler

Hos Hyundai har vi altid lagt stor vægt på teknologi, nye løsninger og nye idéer. Vi tror på, at elektriske biler er vejen frem. Derfor har vi et af markedets bredeste udvalg, hvor du både finder hybrid, plug-in hybrid, el og brint. 

KONA Electric

KONA Electric

KONA Electric er for dig, der ønsker alle SUV-fordelene, samtidig med at du kører på el. Den har en høj indstigning, så du får et godt overblik i trafikken. Bilen har et unikt design og passer perfekt til en travl hverdag, hvor der både skal være plads til bagage og passagerer. 

Rækkevidde op til 484 km. fra kr. 294.995,-

 

Book prøveturUdforsk KONA Electric

KONA Hybrid

KONA Hybrid

KONA Hybrid er for dig, der gerne vil køre på både benzin og el uden at skulle lade op. Bilen er udstyret med en forbrændingsmotor og en elektrisk motor. Kombinationen heraf hjælper dig med at køre længere på en liter benzin samtidig med, at du reducerer CO2-udslip under kørsel. Ligesom resten af KONA-familien er KONA Hybrid en kompakt SUV med høj indstigning, så du får et godt overblik i trafikken. Her er god plads til både bagage og passagerer.

Fra kr. 274.995,-

 

Udforsk KONA Hybrid

IONIQ Electric

IONIQ Electric

IONIQ er verdens første køretøj, der tilbydes med tre forskellige elektrificerede drivlinjer: hybrid, plug-in hybrid og el. Du kan derfor finde den helt perfekte model til dig - afhængig af dine præferencer og kørestil. IONIQ Electric kører udelukkende på el og har en rækkevidde på op til 311 kilometer (WLTP). Den har plads til fem personer og god rummelighed i baggagerummet. Den er kåret som den billigste elbil, du kan eje af bilpriser.dk.

Fra kr. 259.995,-

 

Book prøveturUdforsk IONIQ Electric

IONIQ Plug-in Hybrid

IONIQ Plug-in Hybrid

IONIQ Plug-in Hybrid kører på el og benzin, og du får derfor det bedste fra begge verdener. Efter en opladning kan du nyde op til 52 kilometers elkørsel (WLTP) med et enkelt tryk på en knap, og når den elektriske rækkevidde er opbrugt, kan du fortsætte på benzinmotoren. Bilen oplader desuden under kørsel. Den har plads til fem personer og god rummelighed i baggagerummet. Den er kåret som den billigste plug-in hybridbil, du kan eje af bilpriser.dk.

Fra kr. 229.995,-

 

Book prøveturUdforsk IONIQ Plug-in Hybrid

IONIQ Hybrid

IONIQ Hybrid

IONIQ Hybrid hjælper dig med at køre længere på en liter benzin - helt uden at du behøver at oplade eller ændre dine kørevaner. Den er nemlig udstyret med både en benzinmotor og en elektrisk motor, der lades op under kørsel. Den har plads til fem personer og god rummelighed i bagagerummet.

Fra kr. 281.995,-

 

Book prøveturUdforsk IONIQ Hybrid

Ny TUCSON Hybrid og Plug-in Hybrid

Ny TUCSON Hybrid og Plug-in Hybrid

TUCSON er en klassisk og rummelig SUV, som egner sig godt til al slags vejr og terræn. Med en TUCSON har du mulighed for at trække helt store læs som f.eks. hestetrailere og campingvogne. En TUCSON er alsidig og egner sig godt både til fritid og erhverv. Det er ikke for sjov, at den er en af de bedst sælgende SUV’er i verden. 

Hybrid lanceres d. 23-24. januar 2021. Plug-in Hybrid forventes lanceret i foråret. 

Udforsk ny TUCSON

NEXO

NEXO

Hyundai NEXO er en moderne og højteknologisk brintbil. Ligesom en elbil er brintbilen drevet af elektricitet. Men i modsætning til en klassisk elbil, der får sin el leveret af et batteri, producerer NEXO selv sin el i en brændselscelle. En brintbil tankes på en brintstation på bare 5 min.

Fra kr. 599.995,-

 

Udforsk NEXO

Se også elbilsguiden
Alt hvad du skal vide om at køre elektrisk
Alt du skal vide om at køre elektrisk

Alt du skal vide om at køre elektrisk

Du har måske overvejet en elektrisk bil, men er i tvivl om hvilken type, der er den rette for dig? Bliv klogere på forskellene mellem de elektriske biler her, og få 6 gode grunde til at køre elektrisk.

 

Læs mere

Så let er det at oplade din elektriske bil

Så let er det at oplade din elektriske bil

Det er nemt at oplade en elektrisk bil. Det kan klares hjemme eller via en ladestation, når du er på farten eller på arbejde. Men hvordan fungerer opladning egentlig? Og hvor lang tid tager det at oplade?

 

Læs mere

Så langt kan du køre i en elektrisk bil

Så langt kan du køre i en elektrisk bil

Med en opladet bil er du klar til at køre afsted. Men hvor langt kan du egentlig køre på en opladning? Og hvad gør du, når det snart er tid til at lade på ny?

 

Læs mere

Bliv klogere på teknikken i elektriske biler

Bliv klogere på teknikken i elektriske biler

Bilteknologi har udviklet sig enormt i de senere år. Ikke alene kan biler nu køre på el – de har også flere smarte funktioner, der gør dine køreture mere komfortable. Tag et kig ind i bilerne, og bliv klogere på teknikken og udstyret.

 

Læs mere

Det siger ejerne af elektriske biler

Det siger ejerne af elektriske biler

Hvis du ikke allerede ejer en elektrisk bil, kan en hverdag med opladning måske lyde besværlig. Men i dag er elektriske biler så udbredte, at det hele tiden bliver nemmere at være elbilsejer. Læs hvad andre siger om at køre elektrisk.

 

Læs mere

Hvilken elektrisk bil passer til dig?

Hvilken elektrisk bil passer til dig?

Præcis hvilken elektrisk Hyundai der passer til dig, afhænger af din situation. Kan du oplade hjemme eller ej? Hvis ikke, hvor tit har du så mulighed for at oplade? Kører du lange eller korte strækninger?

 

Læs mere