Hybrid- og elbiler

Hybrid- og elbiler

Hvilken elektrisk bil passer til dig?

Hvilken elektrisk bil passer til dig?

Præcis hvilken elektrisk Hyundai der passer til dig, afhænger af din situation. Kan du oplade hjemme eller ej? Hvis ikke, hvor tit har du så mulighed for at oplade? Kører du lange eller korte strækninger? Hyundai har et af Danmarks bredeste udvalg af elektriske biler – også en der passer til dit behov.

 

Find dit match

Hybrid- og elbiler

Hos Hyundai har vi altid lagt stor vægt på teknologi, nye løsninger og nye idéer. Vi tror på, at elektriske biler er vejen frem. Derfor har vi et af markedets bredeste udvalg, hvor du både finder hybrid, plug-in hybrid, el og brint. 

IONIQ 5

IONIQ 5

IONIQ 5 er en banebrydende ny elektrisk bil. Den kan lade batteriet op til 80% på bare 18 minutter. Det kan ingen gøre den efter. Læg dertil en rækkevidde på 481 km. Samtidig er den rummelig som få og ladet med udstyr og et utal af innovative features, der gør det både mere sikkert og underholdende at komme afsted i hverdagen.

Fra kr. 319.995,-

 

Udforsk IONIQ 5

KONA Electric

KONA Electric

KONA Electric er for dig, der ønsker alle SUV-fordelene, samtidig med at du kører på el. Den har en høj indstigning, så du får et godt overblik i trafikken. Bilen har et unikt design og passer perfekt til en travl hverdag, hvor der både skal være plads til bagage og passagerer. 

Fra kr. 239.995,-

 

Book prøveturUdforsk KONA Electric

IONIQ Electric

IONIQ Electric

IONIQ er verdens første køretøj, der tilbydes med tre forskellige elektrificerede drivlinjer: hybrid, plug-in hybrid og el. Du kan derfor finde den helt perfekte model til dig - afhængig af dine præferencer og kørestil. IONIQ Electric kører udelukkende på el og har en rækkevidde på op til 311 kilometer (WLTP). Den har plads til fem personer og god rummelighed i baggagerummet. Den er kåret som den billigste elbil, du kan eje af bilpriser.dk.

Fra kr. 229.995,-

 

Book prøveturUdforsk IONIQ Electric

TUCSON Plug-in Hybrid

TUCSON Plug-in Hybrid

Den helt nye TUCSON Plug-in Hybrid lander lige om lidt. Se frem til knivskarpt SUV-design og det nyeste inden for connectivity og sikkerhed. Og glæd dig til at få det bedste af to verdener. Kør 100% elektrisk når du har lyst og skift til den brændstofeffektive motor, når du har behov. Vil du være en af de første bag rattet, kan du allerede forhåndsbestille den i dag.

Fra kr. 309.995,-

 

Udforsk TUCSON Plug-in Hybrid

SANTA FE Plug-in Hybrid

SANTA FE Plug-in Hybrid

SANTA FE er Hyundais største og mest luksuriøse SUV med plads til 7 personer. Nu er den blevet re-designet. Det giver dig mere plads, mere komfort, mere teknologi, mere sikkerhed – og endnu mere luksus. Men ikke nok med det. Nu kan du også vælge den som plug-in hybrid og få lige dele dynamik og råstyrke.

 

Fra kr. 469.995,-

 

Udforsk SANTA FE Plug-in Hybrid

NEXO

NEXO

Hyundai NEXO er en moderne og højteknologisk brintbil. Ligesom en elbil er brintbilen drevet af elektricitet. Men i modsætning til en klassisk elbil, der får sin el leveret af et batteri, producerer NEXO selv sin el i en brændselscelle. En brintbil tankes på en brintstation på bare 5 min.

Fra kr. 599.995,-

 

Udforsk NEXO

Se også elbilsguiden

Alt hvad du skal vide om at køre elektrisk
Alt du skal vide om at køre elektrisk

Alt du skal vide om at køre elektrisk

Du har måske overvejet en elektrisk bil, men er i tvivl om hvilken type, der er den rette for dig? Bliv klogere på forskellene mellem de elektriske biler her, og få 6 gode grunde til at køre elektrisk.

 

Læs mere

Så let er det at oplade din elektriske bil

Så let er det at oplade din elektriske bil

Det er nemt at oplade en elektrisk bil. Det kan klares hjemme eller via en ladestation, når du er på farten eller på arbejde. Men hvordan fungerer opladning egentlig? Og hvor lang tid tager det at oplade?

 

Læs mere

Så langt kan du køre i en elektrisk bil

Så langt kan du køre i en elektrisk bil

Med en opladet bil er du klar til at køre afsted. Men hvor langt kan du egentlig køre på en opladning? Og hvad gør du, når det snart er tid til at lade på ny?

 

Læs mere

Bliv klogere på teknikken i elektriske biler

Bliv klogere på teknikken i elektriske biler

Bilteknologi har udviklet sig enormt i de senere år. Ikke alene kan biler nu køre på el – de har også flere smarte funktioner, der gør dine køreture mere komfortable. Tag et kig ind i bilerne, og bliv klogere på teknikken og udstyret.

 

Læs mere

Det siger ejerne af elektriske biler

Det siger ejerne af elektriske biler

Hvis du ikke allerede ejer en elektrisk bil, kan en hverdag med opladning måske lyde besværlig. Men i dag er elektriske biler så udbredte, at det hele tiden bliver nemmere at være elbilsejer. Læs hvad andre siger om at køre elektrisk.

 

Læs mere

Hvilken elektrisk bil passer til dig?

Hvilken elektrisk bil passer til dig?

Præcis hvilken elektrisk Hyundai der passer til dig, afhænger af din situation. Kan du oplade hjemme eller ej? Hvis ikke, hvor tit har du så mulighed for at oplade? Kører du lange eller korte strækninger?

 

Læs mere