Mindre biler

Mindre biler

Mindre biler er nemme at køre og parkere - især hvis du befinder dig meget i byområder. De gør livet nemt og din hverdag mobil for få penge. Denne størrelse bil egner sig godt som bil nummer to, men kan også bruges til pendling, da de ofte er billige i drift. F.eks. blev forgængeren af den nye (i10 1.0 ECO Life) kåret som den mest økonomiske pendlerbil i 2019.

i10

i10

i10 er Hyundais mindste bil, som trods sin størrelse er både rummelig, sjov at køre og friskt udstyret. Der er rigeligt med plads, og bagagerummet er et af de største i klassen af mikrobiler. Perfekt som bil nummer to, der især egner sig til kortere køreture.

Fra kr. 104.995,-

 

Book prøveturUdforsk i10

i20

i20

i20 er en mindre bil, der skiller sig ud i gadebilledet. Er du til et smart design, kan det være bilen for dig. Den er nummeret større end i10 og byder derfor på lidt mere plads og mere motorkraft. En i20 egner sig godt til dagligdagen, hvor der skal fragtes børn, sportsudstyr, indkøb m.m. Det klarer den uden problemer med en rummelig kabine og et godt bagagerum.

Fra kr. 144.995,-

 

Book prøveturUdforsk i20

BAYON

BAYON

Den helt nye BAYON er ikke en SUV som andre. Den er kompakt og har alligevel utrolig højt til loftet. Den er formet af Hyundais nye og prisvindende designfilosofi, Sensuous Sportiness, der giver dig følelsen af at sidde i en moderne SUV, som har tænkt alle hverdagens små udfordringer med ind.

Fra kr. 184.995,-

 

Udforsk BAYON