N Performance Topbanner 2

Performance

Direkte fra racerbanen til dig

Direkte fra racerbanen til dig

N er en unik serie af biler, der med imponerende motorkraft og sporty features skubber til grænserne for, hvor sjovt det kan være bag rattet til hverdag. Læs mere om historien bag N, modellerne og vores deltagelse i motorsport. 

Læs meget mere om N

N er lig med høj ydelse og frækt design

N-modellerne er testet og udviklet på den ikoniske racerbane Nürnburgring i Tyskland. De højtydende biler føler sig lige så godt hjemme på landevejen som på en rigtig racerbane. Her får du dynamik og køreegenskaber i topklasse.
i20 N

i20 N

For første gang nogensinde fås den populære i20 i den hurtige og motorsportsinspirerede N-version, som tager performance til et helt nyt niveau. Forvent imponerende kræfter og et skud adrenalin. Fra 0-100 km/t på bare 6.2 sekunder!

 

Book prøveturMere om model

i30 N

i30 N

Hyundai i30 N er designet til at give dig køreglæde, adrenalinsus og hjertebanken. Og nu bliver det endnu vildere. For den nye i30 N er nemlig ikke kun blevet endnu skarpere at se på. Og den er heller ikke kun blevet udstyret med den nyeste teknologi og connectivity. Den har også fået endnu flere kræfter. Kort sagt: En ny og bedre racerbil til sjov - og til hverdag.

 

Book prøveturMere om model

KONA N

KONA N

KONA N er en SUV, der giver dig både komfort og adrenalin i én og samme køretur. Du kan forvente maksimal ydeevne, power og vroom! For med 280 hk, performancedæk og særlige N-funktioner er KONA N ikke til at stoppe.

Mere om model