SUV

SUV

En SUV er kendetegnet ved et markant design, høj sikkerhed samt nem ind- og udstigning. Fra førerpladsen har du et godt overblik over vejens forløb og trafikken. Fås med 4-hjulstræk for ekstra godt greb i vejbanen og gode terrænegenskaber. 

KONA

KONA

KONA er en kompakt SUV med høj indstigning, så du får et godt overblik i trafikken. Bilen har et unikt design og passer perfekt til en travl hverdag, hvor der både skal være plads til bagage og passagerer.

Fra kr. 199.995,-

 

Book prøveturUdforsk KONA

KONA Electric

KONA Electric

KONA Electric er for dig, der ønsker alle SUV-fordelene, samtidig med at du kører på el. Den har en høj indstigning, så du får et godt overblik i trafikken. Bilen har et unikt design og passer perfekt til en travl hverdag, hvor der både skal være plads til bagage og passagerer. 

Rækkevidde op til 484 km. fra kr. 294.995,-

 

Book prøveturUdforsk KONA Electric

KONA Hybrid

KONA Hybrid

KONA Hybrid er for dig, der gerne vil køre på både benzin og el uden at skulle lade op. Bilen er udstyret med en forbrændingsmotor og en elektrisk motor. Kombinationen heraf hjælper dig med at køre længere på en liter benzin samtidig med, at du reducerer CO2-udslip under kørsel. Ligesom resten af KONA-familien er KONA Hybrid en kompakt SUV med høj indstigning, så du får et godt overblik i trafikken. Her er god plads til både bagage og passagerer.

Fra kr. 274.995,-

 

Udforsk KONA Hybrid

Ny TUCSON

Ny TUCSON

TUCSON er en klassisk og rummelig SUV, som egner sig godt til al slags vejr og terræn. Med en TUCSON har du mulighed for at trække helt store læs som f.eks. hestetrailere og campingvogne. En TUCSON er alsidig og egner sig godt både til fritid og erhverv. Det er ikke for sjov, at den er en af de bedst sælgende SUV’er i verden.

Fra kr. 279.995,-


Ny TUCSON har Danmarkspremiere 23-24. januar 2021.
 

Udforsk ny TUCSON

Ny SANTA FE

Ny SANTA FE

Der er dømt luksus hele vejen rundt på SANTA FE. Ydeevne, rummelighed, gennemarbejdede designdetaljer, omfattende udstyr. En SANTA FE er en sand SUV-nydelse for den kræsne bilejer.

Ny SANTA FE introduceres i foråret 2021.

 

Udforsk ny SANTA FE

Se også...
5 gode grunde til at vælge en SUV

5 gode grunde til at vælge en SUV

16.08.2019

SUV er en forkortelse for “sport utility vehicle“ – altså en sporty bil med stor fleksilitet – og omfatter biler, der er større, højere og kraftigere end [...]

 

Læs hele artiklen