SUV

SUV

En SUV er kendetegnet ved et markant design, høj sikkerhed samt nem ind- og udstigning. Fra førerpladsen har du et godt overblik over vejens forløb og trafikken. Fås med 4-hjulstræk for ekstra godt greb i vejbanen og gode terrænegenskaber. 

BAYON

BAYON

Den helt nye BAYON er ikke en SUV som andre. Den er kompakt og har alligevel utrolig højt til loftet. Den er formet af Hyundais nye og prisvindende designfilosofi, Sensuous Sportiness, der giver dig følelsen af at sidde i en moderne SUV, som har tænkt alle hverdagens små udfordringer med ind.

Fra kr. 184.995,-

 

Udforsk BAYON

KONA

KONA

Den nye KONA er skabt til at gøre indtryk. Ikke nok med at det prisvindende design er blevet endnu skarpere. Du kan nu også se frem til endnu flere tilslutningsmuligheder og avancerede sikkerhedsfunktioner. Prøv den hos din forhandler og mærk forskellen.

Fra kr. 204.995,-

 

Book prøveturUdforsk KONA

KONA Electric

KONA Electric

KONA Electric er for dig, der ønsker alle SUV-fordelene, samtidig med at du kører på el. Den har en høj indstigning, så du får et godt overblik i trafikken. Bilen har et unikt design og passer perfekt til en travl hverdag, hvor der både skal være plads til bagage og passagerer. 

Fra kr. 239.995,-

 

Book prøveturUdforsk KONA Electric

TUCSON

TUCSON

TUCSON er en klassisk og rummelig SUV, som egner sig godt til al slags vejr og terræn. Med en TUCSON har du mulighed for at trække helt store læs som f.eks. hestetrailere og campingvogne. En TUCSON er alsidig og egner sig godt både til fritid og erhverv. Det er ikke for sjov, at den er en af de bedst sælgende SUV’er i verden.

Fra kr. 279.995,-

 

Book prøveturUdforsk ny TUCSON

TUCSON Plug-in Hybrid

TUCSON Plug-in Hybrid

Den helt nye TUCSON Plug-in Hybrid lander lige om lidt. Se frem til knivskarpt SUV-design og det nyeste inden for connectivity og sikkerhed. Og glæd dig til at få det bedste af to verdener. Kør 100% elektrisk når du har lyst og skift til den brændstofeffektive motor, når du har behov. Vil du være en af de første bag rattet, kan du allerede forhåndsbestille den i dag.

 

Fra kr. 309.995,-

 

Book prøveturUdforsk TUCSON Plug-in Hybrid

SANTA FE Plug-in Hybrid

SANTA FE Plug-in Hybrid

SANTA FE er Hyundais største og mest luksuriøse SUV med plads til 7 personer. Nu er den blevet re-designet. Det giver dig mere plads, mere komfort, mere teknologi, mere sikkerhed – og endnu mere luksus. Men ikke nok med det. Nu kan du også vælge den som plug-in hybrid og få lige dele dynamik og råstyrke.

 

Fra kr. 469.995,-

 

Book prøveturUdforsk SANTA FE Plug-in Hybrid

Se også...

5 gode grunde til at vælge en SUV

SUV er en forkortelse for “sport utility vehicle“ – altså en sporty bil med stor fleksilitet – og omfatter biler, der er større, højere og kraftigere end [...]

 

Læs hele artiklen