Det siger andre om vores biler

Serien af N- og N Line-modeller vækker begejstring hos motorjournalister. Der er blevet bidt mærke i bilernes høje udstyrsniveau, de sportslige detaljer og ikke mindst køredynamikken. Den lynhurtige Hyundai i30 N har bl.a. redefineret GTI-begrebet og giver den mest intense oplevelse i klassen.

i30 N

Anmeldelser af i30 N

"Den her gearkasse, den skifter gear bedre end mig”, siger Christian Frost, efter han har aktiveret N Grin Shift. Se med, når han har fornøjelsen af at sidde bag rattet i en i30 N på racerbanen.

Tillad cookies, for at se denne video

Årets GTI 2022

Årets GTI 2022

Over 9.000 læsere af Boosted Magazine og Bil Magasinet stemte med, da i30 N blev kåret som Årets GTI på Auto Show i august 2022. 

Bedste GTI 2022

Bedste GTI 2022

I Bil Magasinets årlige "Bedste Biler Basta"-udnævnelse løber i30 N stensikkert med sejren som "Bedste GTI," og de går ikke af vejen for at konstatere, at "de bedste GTI'er leveres i dag af Hyundais N-afdeling", mens de også roser lillesøster, i20 N, til skyerne.

Læs mere i Bil Magasinets Januar 2022-udgivelse.

Bilmagasinet-testvinder

Bilmagasinet-testvinder

Bil Magasinet har testet fire fede GTI-biler. Det resulterede i en stensikker sejr til i30 N, som de kalder for både "alsidig og underholdende som ingen af de andre". Bilens frembrusende temperament, velafstemte undervogn og selvsikre fremtoning gør indtryk.

Læs mere i Bil Magasinet fra september 2021.

Kuffertogkoerehandsker.dk

"Det her er med meget, meget lang afstand den fedeste hot-hatch, jeg har kørt i meget, meget lang tid. [...] Alle de andre kan sådan set godt dreje nøglen, smække garageporten i og sige: 'tak for kampen'. Jeg er blown away."

Se videoanmeldelse

Carlife365.dk

"Den har en fun factor, som er helt i top."

Læs anmeldelse

Bilbasen.dk

"i30 N fejer GTI-konkurrenter af banen."

Læs anmeldelse
Hyundai N anmeldelser i20 N
Hyundai N anmeldelser gear

i20 N

Anmeldelser af i20 N

Bedste GTI 2023

Bedste GTI 2023

I Bil Magasinets årlige "Bedste Biler Basta"-kåringer, gav jurien af motorjournalister i20 N en stensikker sejr som "Bedste GTI."

Læs mere i Bil Magasinets Januar 2023-udgivelse.

Bilmagasinet

Bilmagasinet

Bil Magasinet har testet Hyundai i20 N og giver den 5 ud af 5 stjerner med kommentaren "Herlig lille GTI, der ved synet af en snoet vej minder os om, hvorfor vi elsker at køre bil." Den er en smittende humørbombe med ivrig acceleration og rapfodet tilgang til sving.

Læs anmeldelse
Carlife365

Carlife365

"Med et N på bagsmækken af Hyundai i20 forvandles den ellers så pæne og fornuftige dreng i klassen til en hårdtpumpet badboy med 204 hk og en række sportslige indslag inspireret fra Hyundais motorsportsbiler. Vi har testet gavflaben, som i den grad formår at skabe fis og ballade i gaden."

Læs anmeldelse
Hyundai N anmeldelser display
Hyundai N anmeldelser bilsæde

N Line-anmeldelser

i20 N Line

i20 N Line

"...ungdommelig, smart og sportslig udadtil, mens den stadig er en snusfornuftig minibil indadtil – det fungerer!"

- Bilbasen blog

Læs anmeldelse

Mere om N

N-modeller

N-modeller

N Line-modeller

N Line-modeller

Find forhandler

Find forhandler

N-oversigt

N-oversigt