Familiebil hos Hyundai

Hyundai er en populær familiebil i Danmark. Hyundai i10 og i20 fungerer for mange som den lille ekstra familiebil. Mens Hyundai i30 og KONA vælges, når der er behov for lidt mere plads.

Der er flere grunde til modellernes status som familiebil hos danskerne. En af dem er, at Hyundai tilbyder en garanti på 5 år, uanset hvor mange kilometer, der bliver kørt. Den form for tryghed er noget, mange danskere sætter pris på. Det giver ro i en hverdag, der oftest er præget af alt det, der skal nås før, under og efter aftensmaden.

En familiebil skal man føle sig hjemme i

Der er mange, der taler om den overskuelige førerplads i en Hyundai: At det fra placeringen bag rattet altid er nemt at komme til de forskellige greb og funktioner. Det går kort sagt hurtigt med at føle sig hjemme, selvom man ikke har kørt Hyundai før.

En feature for hvert behov

Der er ligeså mange, der sætter pris på Hyundai’s FLEXSTEER – en unik feature til enhver familiebil. Med FLEXSTEER afstemmer du bilens dynamik efter dit behov. Du kan f.eks. gøre det nemmere at parkere i en smal bås, hvor bilen skal drejes hurtigt på plads.

Børnene vil glæde sig over, at telefonen kan sættes til via USB-stikket. Og da der er 2 strømudtag, er der plads til at have skærme sat til nakkestøtterne og stadig bruge en GPS.

En familiebil skal være rummelig

Uanset model får Hyundai ros for at være en rummelig familiebil. De kan pakkes med kufferter og indkøb. Og med splitbagsæder kan du lægge 1-2 eller alle 3 sæder ned. Når du folder sædehynden op, kan du opnå et helt plan bagagerum i mange Hyundai-modeller.

Sikkerhed har høj prioritet

En familiebil skal være sikker. Derfor er alle vores modeller i højstyrkestål og gennemgår krævende tests, bl.a. hos Euro NCAP. Vores mest populære modeller har naturligvis det højeste antal stjerner - 5 - og kommer med airbag, ESP, ABS med EBD, HAC, TCS.

Ja, der er mange forkortelser for avanceret sikkerhedsudstyr. Men en ting er sikkert. Hyundai arbejder på at udvikle sikre biler i høj kvalitet til alle størrelser familier.

Find den familiebil, der passer dig

Gå på opdagelse hos vores forhandlere og find den bil, der passer dig og din familie bedst.

Billån hos Hyundai

Med et billån fra Hyundai Finans bliver drømmen om en ny familiebil lidt lettere. Hyundai Finans sikrer dig attraktive finansieringsmuligheder og billån, der ikke bare matcher, men ofte også er bedre end bankernes.