Konkurrencevilkår

Hvis du er landet på denne side, er det fordi, du har læst om Mattias Hundebølls konkurrence ’Vind min bil, IONIQ electric i en uge’. Her finder du vilkårene for deltagelse.

 

Konkurrencen er organiseret af Mattias Hundebøll på vegne af Hyundai Danmark, Korsvej 1, 6000 Kolding. Ved at deltage i konkurrencen accepterer du konkurrencevilkårene, der er udspecificeret nedenfor. Deltagere, som på den ene eller anden måde ikke følger vilkårene, vil blive diskvalificeret.

Sådan deltager du

Du deltager i konkurrencen om lån af en Hyundai IONIQ electric i 1 uge i juli måned 2020 efter nærmere aftale med Mattias Hundebøll ved at skrive en kommentar på @mattiashundeboll. Hver person kan kun deltage én gang, og skal følge @mattiashundeboll og @hyundaidanmark.

 

Vilkår for deltagelse

Konkurrencen løber i perioden den 22. juni og frem til den 29. juni 2020. For at deltage i konkurrencen skal du være minimum 21 år gammel og i besiddelse af et gældende, dansk kørekort. Medarbejdere hos Hyundai Danmark, autoriserede Hyundai-forhandlere og -serviceværksteder samt Nic. Christiansen Gruppen kan ikke deltage.

 

Præmien

Præmien omfatter lån af en IONIQ electric i 1 uge (mandag til mandag, hvis ikke andet er aftalt ) inkl. Clever-ladebrik til en værdi af kr. 7.000,-. Den eksakte uge bestemmes sammen med Mattias Hundebøll; ligeledes gør koordinering og afhentning samt tilbagelevering af bilen, som foretages af vinderen, og som foregår i Storkøbenhavn, Gentofte. Bilen afhentes fuldt opladet, og der medfølger en Clever-labebrik, som frit kan benyttes til opladning ved alle Clevers ladepunkter i Danmark under låneperioden. Vinderen har dermed ingen omkostninger til opladning. Ladebrikken leveres tilbage sammen med bilen i Storkøbenhavn, Gentofte, til Mattias Hundebøll efter endt låneperiode. Forsikringsomkostninger afholdes af Hyundai Danmark. Præmien kan ikke ændres eller ombyttes til kontanter.

 

Udvælgelse og kontakt til vinderen

Der udtrækkes én vinder blandt alle kommentarer på @mattiashundeboll i konkurrenceperioden. Vinderen kontaktes direkte af Mattias Hundebøll via Instagram den 29.06.2020 inden kl. 12. Vinderen får besked ved at vinderens kommentar, vil blive kommenteret direkte i konkurrenceopslaget med den vundne præmie. Derefter vil du blive bedt om at sende dine kontaktoplysninger og adresse. Har vi ikke hørt fra vinderen inden for 24 timer efter vinderen er blevet kontaktet, forholder vi os retten til at udvælge en ny vinder. Billeder af vinderen vil blive taget ved udlevering af præmie, hvis muligt til brug på de sociale medier. Ved at deltage i konkurrencen accepterer du, at dit navn og billede kan blive offentliggjort.

 

Oplysninger om persondata

Ved at deltage i konkurrencen accepterer du, at vi offentliggør og ’tagger’ dit Instagram profilnavn, og at Mattias Hundebøll kontakter dig. Personlige oplysninger bruges udelukkende til at kontakte vinderen af konkurrencen.