Hyundai BAYON connectivity

Connectivity

Vær godt forbundet med banebrydende connectivity

Nyd alle de fordele der kommer med den nye BAYON. Det gælder lige fra den 10.25” store touchskærm med mulighed for splitscreen til Bluelink Connected Car Services, som gør det nemt at styre funktioner i bilen via din mobil. Alt sammen gør din hverdag både lettere og mere underholdende.
10.25” touchskærm

10.25” touchskærm

Den 10.25” store touchskærm understøtter Apple CarPlayTM og Android AutoTM, så du nemt kan tilslutte din mobil og nyde alt dit digitale yndlingsindhold på farten.

Apple CarPlay™ og Android Auto™ er registrerede varemærker tilhørende hhv. Apple Inc. og Google Inc.

Ekstraudstyr. 

8” touchskærm

8” touchskærm

Touchskærmen på 8” har trådløs spejling, så du nemt og uden kabler kan oprette forbindelse til din smartphone og spejle dens indhold via Apple CarPlayTM eller Android AutoTM.

Afhængig af variant.

10.25” digital instrumentering

10.25” digital instrumentering

Den 10.25” digitale instrumentering forstærker cockpittets high-tech look og giver dig et tydeligt overblik over alle de vigtige informationer.

Afhængig af variant. 

Oplev fordelene med Bluelink®

Bluelink er et lille SIM-kort i din bil, som er designet til at gøre hverdagen og køreturene lidt nemmere. Via en app på din smartphone får du adgang til en masse smarte funktioner.
Styr din BAYON fra din smartphone

Styr din BAYON fra din smartphone

Du kan bl.a. både låse bilen og låse den op på afstand, og få pushbeskeder, hvis nogen forsøger af bryde ind i din bil, så du kan reagere i tide.

Mere om Bluelink

Bluelink fås ifm. tilkøb af teknikpakken til udstyrsvarianterne Essential og Advanced og inkluderer et gratis 5 års abonnement på tjenesten.

Hyundai LIVE Services

Hyundai LIVE Services, der gør det let for dig at finde rundt og frem. Du får hurtig besked om trafik, vejr og ledige parkeringspladser.
Få live-informationer om den aktuelle trafiksituation

Få live-informationer om den aktuelle trafiksituation

Er der kø forude? Eller tæt trafik. Og hvor er nærmeste tankstation? Med Hyundai LIVE Services får du besked om det, når du er på farten. Så er du sikker på at få den mest behagelige tur frem til din destination.

Søg efter lokationer nær dig

Søg efter lokationer nær dig

Har du brug for at finde en restaurant nær dig? Eller er det museums-tid? Du skal blot søge efter lokationer i nærheden af dig, og så kommer alle relevante frem.

Mere om LIVE Services

LIVE Services fås ifm. tilkøb af teknikpakken til udstyrsvarianterne Essential og Advanced og inkluderer et gratis 5 års abonnement på tjenesten. Skærmstørrelse og det visuelle udtryk kan variere fra model til model.

Hvad vil du læse mere om?

Skabt til at skille sig ud

Skabt til at skille sig ud

Mere om design
Dynamisk og effektiv

Dynamisk og effektiv

Mere om performance
Sikkerhed i særklasse

Sikkerhed i særklasse

Mere om sikkerhed
Høj på komfort

Høj på komfort

Mere om komfort