Connectivity

Connectivity

Vær godt forbundet med banebrydende connectivity
Nyd alle de fordele der kommer med den nye BAYON. Det gælder lige fra den 10.25” store touchskærm med mulighed for splitscreen til Bluelink Connected Car Services, som gør det nemt at styre funktioner i bilen via din mobil. Alt sammen gør din hverdag både lettere og mere underholdende.
BOSE Premium-lydsystem

BOSE Premium-lydsystem

Det suveræne BOSE lydsystem indeholder otte premium-højttalere og en subwoofer. Det sikrer dig fra første sekund en knivskarp og kraftfuld lyd i bilen.

10.25” touchskærm

10.25” touchskærm

Den 10.25” store touchskærm understøtter Apple CarPlay og Android Auto, så du nemt kan tilslutte din mobil og nyde alt dit digitale yndlingsindhold på farten.

Bluelink Connected Car Services
Hold styr på den nye BAYON. Den opgraderede udgave af Bluelink giver dig endnu flere muligheder for at tjekke op på bilen med din mobil. Ved siden af de nye funktioner følger der et 5-års gratis abonnement med på Hyundai LIVE Services.
Oplev hvor meget Bluelink kan

Oplev hvor meget Bluelink kan

Bluelink leverer ubesværet connectivity og smarte funktioner, der gør køreglæden større.

Mere om Bluelink

Bemærk, at bilen endnu ikke er tilgængelig for salg, og at der kan forekomme ændringer i specifikationer samt at der stadig er uklarhed omkring hvilket udstyr, som bliver tilgængeligt på modellen i Danmark.

Hvad vil du læse mere om?
Skabt til at skille sig ud

Skabt til at skille sig ud

Mere om design
Dynamisk og effektiv

Dynamisk og effektiv

Mere om performance
Sikkerhed i særklasse

Sikkerhed i særklasse

Mere om sikkerhed
Høj på komfort

Høj på komfort

Mere om komfort