BAYON

Den perfekte SUV til hverdagen

Det nyeste og mest kompakte medlem i Hyundais prisvindende SUV-familie. BAYON har et friskt design, masser af rummelighed, og den er fyldt med sikkerhed. Du kan prøve den hos din Hyundai-forhandler nu.
Et elegant design

Et elegant design

BAYON er skabt for, at du kan skille dig ud. Den har et elegant design med masser af stil og et rent udtryk, der imponerer.

God plads til hverdagen

God plads til hverdagen

Den er rummelig og komfortabel. Og bagagerummet rummer hele 411 liter, så du har plads til hverdagens gøremål. Sæderne er placeret højt, så du har godt udsyn og overblik.

Sikkerhed er førsteprioritet

Sikkerhed er førsteprioritet

I BAYON får du masser af sikkerhed. Standardmodellen har automatisk skiltegenkendelse, fartpilot og automatisk nødbremse med fodgænger- og cyklistgenkendelse.

BAYON er meget mere end bare…

…en bil. Den bliver en af dine vigtigste samarbejdspartnere i hverdagen. Til og fra arbejde, hvis du skal hente børn, handle ind eller på shopping. BAYON har plads til det hele, og fragter dig med stil rundt til dine gøremål.
Fyldt med flere fordele

Fyldt med flere fordele

BAYON giver dig en masse fordele. Den ene er, at den er kompakt og let at få rundt i byen. Den anden er, at den alligevel er overraskende rummelig indeni. Der er god plads til alle. Derudover er den nem at komme ind og ud af, fordi du sidder så højt. Sidst, men ikke mindst, er der den gode følelse: At sidde i en moderne SUV, som har tænkt alle hverdagens små udfordringer med ind.

Se de mange varianter

Fordele ved BAYON

Dynamisk og effektiv

Dynamisk og effektiv

BAYON’s moderne motorer giver optimal dynamik, god brændstoføkonomi og lavere CO2-udledning under kørsel. Den fås både med manuelt gear og med automatgear.

Mere om performance
Sikkerhed i særklasse

Sikkerhed i særklasse

BAYON er fyldt med avanceret sikkerhedsudstyr, så du kan føle dig tryg bag rattet. Den har bl.a. automatisk skiltegenkendelse og automatisk nødbremse.

Mere om sikkerhed
Forbind din telefon

Forbind din telefon

Du har mulighed for at tilkøbe tjenesten, Bluelink, til din BAYON. På den måde kan du forbinde din telefon til bilen. Det giver dig adgang til en række smarte funktioner.

Mere om connectivity
Høj på komfort

Høj på komfort

Godt udsyn, nem indstigning, stort bagagerum og god benplads. Det er, hvad du får med BAYON. Det giver god komfort til dig og dine passagerer.  

Mere om komfort

Oplev BAYON

Udfyld formularen nedenfor. Så kontakter din forhandler dig og aftaler nærmere omkring en prøvetur.
Enestående garanti

Enestående garanti

Som alle andre Hyundai-modeller er ny BAYON fremstillet ud fra de højest mulige kvalitetsstandarder. Og vi står inde for denne kvalitet med 5 års garanti uden kilometerbegrænsning, så du kan nyde det, du elsker i livet, uden at skulle bekymre dig om din bil. Glæd dig over den ro i sindet, som én af bilbranchens bedste garantier giver dig – som standard.

Mere om garanti

Vejhjælp i Danmark og Europa

Vejhjælp i Danmark og Europa

Når du køber en ny Hyundai ved en dansk Hyundai-forhandler, får du automatisk gratis Hyundai Vejhjælp i Danmark og resten af Europa – dog med undtagelse af Grønland og Færøerne. Overholder du bilens serviceintervaller, og får du din bil serviceret på et autoriseret Hyundai-værksted, så har du endda mulighed for at opretholde vejhjælpsordningen i hele bilens levetid.

Mere om vejhjælp