Hyundai BAYON sikkerhed

Sikkerhed

Klasseledende sikkerhed med Hyundai SmartSense

Den helt nye BAYON er født med det samme sikkerheds-DNA som andre modeller i den store SUV-familie fra Hyundai. Det betyder, at den byder på en lang liste af de avancerede sikkerhedsassistenter- og systemer, som findes under Hyundai SmartSense.
Aktiv vognbaneassistent (LKA)

Aktiv vognbaneassistent (LKA)

Vognbaneassistenten anvender frontkameraet til at overvåge vognbanelinjerne på vejen. Hvis føreren utilsigtet forlader vognbanen, vil bilen selv rette op og holde sig i sin bane. 

Vognbaneassistent med følgefunktion fås som ekstraudstyr til biler med automatgear. 

Adaptiv fartpilot (ASCC)

Adaptiv fartpilot (ASCC)

Forudser kommende sving eller strækninger på motorvejen og justerer automatisk hastigheden samt afstanden frem til den forankørende bil. Det giver dig endnu mere kontrol og sikker kørsel.

Ekstraudstyr.

For komplet brugeroplevelse og bedst mulig udnyttelse af de enkelte funktioner, anbefaler vi tilkøb af navigation. Dette giver mulighed for opgradering til navigationsbaseret adaptiv fartpilot (NSCC).

Udvidet automatisk nødbremse (FCA)

Udvidet automatisk nødbremse (FCA)

Et kamerasystem og en radar scanner uafbrudt vejen foran din bil og aktiverer automatisk nødbremsen, hvis den forankørende bil pludselig bremser. Den udvidede automatiske nødbremse genekender både fodgængere og cyklister.

Aktiv blindvinkel-sensor (BCA)

Aktiv blindvinkel-sensor (BCA)

Ved hjælp af små styreindgreb sørger denne funktion for, at der opleves en modstand i rattet, som gør det svært at trække ud, når der er biler i den blinde vinkel. Assisterer også ved udkørsel fra en parallel parkeringsplads (RCCA). 

Ekstraudstyr. Kun til biler med automatgear. 

Fri bane-assistent (LVDA)

Fri bane-assistent (LVDA)

Denne smarte funktion til kørsel i byområder giver føreren meddelelse om, at det forankørende køretøj sætter i gang fra stilstand, f.eks. ved et stoplys eller i en kø.

Advarsel for bagvedkrydsende trafik (RCCA)

Advarsel for bagvedkrydsende trafik (RCCA)

Når bilen bakkes ud af en parkeringsplads, hjælper denne funktion dig med at forudse trafik, som krydser fra siderne. En akustisk advarsel og visning i displayet gør opmærksom på, at der er trafik på vej. Kan også bremse for biler, hvis nødvendigt. 

Ekstraudstyr. Fås ifm. aktiv blindvinkel-sensor. 

eCall

eCall

I tilfælde af en ulykke, hvor én eller flere airbags udløses, kan denne funktion automatisk ringe op til 112, såfremt passagererne ikke selv er i stand til det. I så fald opgiver bilen følgende:

  • Bilens lokation og kørselsretning
  • Ulykkestidspunktet
  • Bilens type

Kan også aktiveres manuelt ved at trykke på en knap. eCall er ekstraudstyr. 

Hvad vil du læse mere om?

Skabt til at skille sig ud

Skabt til at skille sig ud

Mere om design
Dynamisk og effektiv

Dynamisk og effektiv

Mere om performance
Virkelig godt forbundet

Virkelig godt forbundet

Mere om connectivity
Høj på komfort

Høj på komfort

Mere om komfort