BAYON

Testvinder i Bil Magasinet

Kåret som bedst i sin klasse

Kåret som bedst i sin klasse

BAYON er netop kåret som bedste junior-SUV i Bil Magasinet. Her får den 4,5 flotte stjerner ud af 5 med beskrivelsen "prissat som en discountbil, men stiller med køreegenskaber og lækkerhed som de bedste europæiske konkurrenter".

En klar og overraskende vinder

En klar og overraskende vinder

BAYON overrasker med en lækker kabine, god vibrations- og støjdæmpning og friskt optræk i følge Bil Magasinet. Med bløde gearskift og en kvik respons på styring giver bilen en god og behagelig køreoplevelse. BAYON får desuden ros for den gode plads på bagsædet og god støtte i alle sæder. Kort sagt var Bil Magasinet ikke i tvivl: "Det ligner en klar og overraskende vinder".

Mød BAYON

BAYON er en kompakt SUV med højt til loftet. Den fås i forskellige varianter med og uden automatgear. Men uanset hvilken du vælger, får du nem indstigning, et rummeligt bagagerum på 411 liter, aircondition, fartpilot og LED-kørelys.
Kør afsted med god plads

Kør afsted med god plads

BAYON har god plads til både dig og dine passagerer. Bagagerummet rummer 411 liter, og sædernes høje placering giver ekstra sikkerhed og godt udsyn.

Højt til loftet

Højt til loftet

Når vi siger BAYON har højt til loftet, så betyder det egentlig bare, at du får en ekstra rummelig kabine med god plads – både foran ved fører- og passagersæde, men også på bagerste sæderække.

Den er sikker

Den er sikker

Som standard fås den helt nye BAYON med masser af avanceret sikkerhedsudstyr. Bl.a. automatisk skiltegenkendelse, automatisk nødbremse og fartpilot.

Vælg mellem 9 farver

Skabt til at skille sig ud

Målet med den helt nye BAYON har været at skabe en kompakt SUV med meget plads og i et design, der skiller sig ud. Det har resulteret i en rummelig og alsidig bil med smarte detaljer og et moderne look inspireret af naturens egne former – fra dørene og instrumentbordet til sæderne og det stemningsfulde LED-lys i kabinen.

Stemningsbelysning er afhængig af variant.

Tre køreindstillinger

Tre køreindstillinger

I den nye BAYON kan du vælge imellem tre køreindstillinger. Køreindstillingerne styrer motorens reaktionsevne og køreegenskaber, så alt efter hvilken en du vælger, får du tre forskellige køreoplevelser. Indstillingerne du kan vælge mellem hedder ”Comfort”, ”Eco” og ”Sport”.

Afhængig af variant og kun ifm. 1.0 T-GDi-motorerne.

Nem indstigning

Nem indstigning

Den nye BAYON har nem indstigning, som gør, at den er nem at komme ind og ud af. Og sædernes højere placering giver dig et godt udsyn og overblik.

Få det som du vil

Få det som du vil

Det 10.25” digitale cockpit viser dig de mest essentielle informationer om bilen, og du kan tilpasse cockpittet, så det matcher dine præferencer.

Afhængig af variant.

Smart instrumentbræt

Smart instrumentbræt

Skarpe, horisontale linjer giver det moderne og iøjnefaldende instrumentbræt en ekstra dimension, som matcher BAYON’s ydre.

 

 

 

Oplev BAYON

Dynamisk og effektiv

Dynamisk og effektiv

BAYON’s moderne motorer giver optimal dynamik, god brændstoføkonomi og lavere CO2-udledning under kørsel. Den fås både med manuelt gear og med automatgear.

Mere om performance
Sikkerhed i særklasse

Sikkerhed i særklasse

BAYON er fyldt med avanceret sikkerhedsudstyr, så du kan føle dig tryg bag rattet. Den har bl.a. automatisk skiltegenkendelse og automatisk nødbremse.

Mere om sikkerhed
Forbind med din telefon

Forbind med din telefon

Du har mulighed for at tilkøbe tjenesten, Bluelink, til den nye BAYON. På den måde kan du forbinde din telefon til bilen og få adgang til en række smarte funktioner.

Mere om connectivity
Højt komfortniveau

Højt komfortniveau

Godt udsyn, nem indstigning, stort bagagerum og god benplads. Det er, hvad du får med BAYON. Det giver god komfort til dig og dine passagerer. 

Mere om komfort

Prøvekør en BAYON

Book en prøvetur via formularen nedenfor. Så sørger vi for, at bilen står klar til dig, når du kommer. Det er helt gratis og uforpligtende.

Vi gør opmærksom på, at der kan være modeller og varianter, den enkelte Hyundai-forhandler ikke kan tilbyde en prøvetur i. I de tilfælde vil forhandleren vende tilbage med alternative forslag. Bemærk: Du skal fremvise kørekort i butikken.

Enestående garanti

Enestående garanti

Som alle andre Hyundai-modeller er ny BAYON fremstillet ud fra de højest mulige kvalitetsstandarder. Og vi står inde for denne kvalitet med 5 års garanti uden kilometerbegrænsning, så du kan nyde det, du elsker i livet, uden at skulle bekymre dig om din bil. Glæd dig over den ro i sindet, som én af bilbranchens bedste garantier giver dig – som standard.

Mere om garanti

Vejhjælp i Danmark og Europa

Vejhjælp i Danmark og Europa

Når du køber en ny Hyundai ved en dansk Hyundai-forhandler, får du automatisk gratis Hyundai Vejhjælp i Danmark og resten af Europa – dog med undtagelse af Grønland og Færøerne. Overholder du bilens serviceintervaller, og får du din bil serviceret på et autoriseret Hyundai-værksted, så har du endda mulighed for at opretholde vejhjælpsordningen i hele bilens levetid.

Mere om vejhjælp 

Følgende elementer er ikke dækket af 5 års garanti: Dæk, fælge, 12 volts-batteri og originalt tilbehør. Disse er dækket af gældende købelov. Radio/navigation har 3 års garanti.