Komfort

Komfort

Stor teknologi i et kompakt format
I al beskedenhed. Vi tænker, du hurtigt lærer at sætte pris på detaljerne og teknologien, der præger i10.
Multifunktionsratt

Multifunktionsratt

Multifunktionsrattet giver dig mulighed for at betjene musik, telefon, fartpilot og tripcomputer uden at tage hænderne fra rattet. Du kan indstille rattet i flere højder. Og det kan også opvarmes (afhængig af variant).

Parkeringsassistent

Parkeringsassistent

Det er ikke nemt at bakke bilen ind, når pladsen er trang, eller der er svære oversigtsforhold. En parkeringsassistent, der kommer med 4 sensorer i bagkofangeren, opfanger alle forhindringer og fortæller dig, hvornår du skal stoppe (afhængig af variant).

Klimaanlæg

Klimaanlæg

Det smarte klimaanlæg sørger for, at der altid er netop den temperatur, du ønsker i kabinen (afhængig af variant).

7" touchskærm

7" touchskærm

LCD-touchskærmen på 7” giver en lækker og intuitiv betjening af radioen. Takket være Apple CarPlayTM vil din smartphone altid være fuldt integreret med systemet (afhængig af variant). Tilkøb af navigation er en mulighed – og inkluderer Hyundai MapCare med op til 10 års kortopdateringer. 

Apple CarPlay er et registreret varemærke tilhørende Apple Inc. Funktionalitet afhænger af telefontype.

USB- og AUX-tilslutning

USB- og AUX-tilslutning

Nem tilslutning til din iPhone, iPod eller anden enhed. Bare plug-and-play.

Bluetooth-tilslutning

Bluetooth-tilslutning

Placeret ved rattet har du ubesværet adgang til telefoni, mens du kører. Bluetooth giver også adgang til din yndlingsmusik via streaming (afhængig af variant).

Tripcomputer

Tripcomputer

Tripcomputeren giver dig øjeblikkelig information om brændstofforbrug, køretid, distance, benzinstand og udendørstemperatur. Alle informationer kan tilgås via en knap på rattet.

Elruder, bag

Elruder, bag

Ruderne i bagdørene kan hæves og sænkes elektronisk med et enkelt tryk. Det er faktisk lidt usædvanligt for klassen (afhængig af variant).