Hyundai i10 komfort

Få glæde af fleksibilitet til at leve, som du vil

Hyundai i10 er en kompakt bybil, som er rummelig og alsidig, og den klarer alt det, som dit travle liv byder den. Uanset, om du medbringer en masse indkøbsvarer eller bagage til en weekendtur, er der masser af opbevaringsplads og fleksibilitet, så du kan leve livet, som du vil. Du vil også værdsætte de mange intelligente komfortfunktioner og et fleksibelt, rummeligt bagagerum, som er blandt de rummeligste i sit segment.

Barnevognstesten

Kan der være en barnevogn i en Hyundai i10? Ja! Se motorjournalisten, Christian Frost, vise hvordan.

Tillad cookies, for at se denne video

Komfort i verdensklasse

Trådløs opladning af mobil

Trådløs opladning af mobil

Den trådløse opladningsbakke er bekvemt placeret i midterkonsollen, hvor den giver dig mulighed for nem opladning uden ledninger. Kræver Qi-kompatibel smartphone (ekstraudstyr).

8’’ touchskærm

8’’ touchskærm

Infotainmentsystemet i bilen er blevet opgraderet, så der nu er mulighed for en stor 8" touchskærm. Med den kan du få adgang til radio, trådløs Apple CarPlay og Android Auto, navigation m.m. (afhængig af variant).

 

Bakkamera

Bakkamera

Bakning på den nemme måde. Bakkameraet giver dig et uhindret udsyn til området bag ved din i10, når bilen er i bakgear (afhængig af variant).

Fuldautomatisk klimaanlæg

Fuldautomatisk klimaanlæg

Præcis som du ønsker det. Med det fuldautomatiske klimaanlæg kan du indstille din foretrukne temperatur, hvorefter bilen klarer resten (afhængig af variant).

eCall

eCall

I tilfælde af en ulykke kan denne funktion automatisk ringe op til 112. Såfremt passagererne ikke selv er i stand til det, opgiver bilen følgende:

  • Bilens lokation og kørselsretning
  • Ulykkestidspunktet
  • Bilens type

Kan også aktiveres manuelt ved at trykke på en knap.

Bagagerum: 252/1.050 liter

Bagagerum: 252/1.050 liter

Bagagerummet på 252 liter er et af de mest rummelige i klassen! Fold splitbagsæderne ned og få hele 1.050 liter, så der er plads til lige netop dine behov.

Ubegrænset ro i sindet

Ro i sindet er standard, da Hyundai i10 er beskyttet af den helt samme omfattende garanti som alle andre personbiler fra Hyundai.
5 års garanti uden kilometerbegrænsning

5 års garanti uden kilometerbegrænsning

Som alle andre Hyundai-modeller er den helt nye i10 fremstillet ud fra de højest mulige kvalitetsstandarder. Og vi står inde for denne kvalitet med en 5 års garanti uden kilometerbegrænsning, så du kan nyde det, du elsker i livet, uden at skulle bekymre dig om din bil. Nyd den ro i sindet, som én af bilbranchens bedste garantier giver dig – som standard.

Læs mere
Hyundai Vejhjælp

Hyundai Vejhjælp

Når du køber en ny Hyundai ved en dansk Hyundai-forhandler, får du automatisk gratis Hyundai Vejhjælp i Danmark og resten af Europa – dog med undtagelse af Grønland og Færøerne. Overholder du bilens serviceintervaller, og får du din bil serviceret på et autoriseret Hyundai-værksted, så har du mulighed for at opretholde vejhjælpsordningen i hele bilens levetid. 

Læs mere

Hvad vil du læse mere om?

Klasseledende sikkerhed

Klasseledende sikkerhed

Mere om sikkerhed
Følg bilen med Bluelink

Følg bilen med Bluelink

Mere om connectivity
Nu også som N Line!

Nu også som N Line!

Mere om N Line
Varianter og tilbehør

Varianter og tilbehør

Mere om varianter