Holdende blå Hyundai i20 N i blå med røde detaljer

Design

Sporty og dynamisk gennemtænkt

i20 N går ikke på kompromis med ydeevnen – aldrig nogensinde. Dens slanke ydre matcher perfekt bilens rally-inspirerede køreoplevelse, mens det gennemførte interiør er optimeret til maksimal komfort og kontrol.
Hyundai i20 N parkeret under betonbro i urban miljø
Smilende Hyundai-ejer

Eksteriør

Født med en skarp profil

i20 N bygger på Hyundais designfilosofi, Sensuous Sportiness. Det giver bilen et skarpt look, hvilket bl.a. understreges af designet på lygterne og den iøjnefaldende udstødning, der let matcher bilens aggressive motorlyd. i20 N fås i 5 forskellige farver, og du har også mulighed for at tilkøbe to-farvet karosse med sort tag til Performance Blue.
Forfra

Forfra

Forfra ses den sporty kølergrill med N-logo. Det er muligt at tilkøbe to-farvet karosse med sort tag og sidespejle for et endnu mere sporty look.

Fra siden

Fra siden

Det er tydeligt, den er designet til at performe. Sideskørterne øger bilens bredde, og de røde detaljer langs siden forbinder fronten og bagsiden.

Bagfra

Bagfra

Hyundai i20 N har indbyggede elementer, som forbedrer aerodynamikken. Og den røde signaturlinje giver bilen et imponerende udtryk bagfra.

LED-forlygter

LED-forlygter

De elegante forlygter peger en lille smule opad for at give bilen et mere aggressivt udseende samt tilføre den et skarpt udtryk, der signalerer fart.

Unik N-kølergrill

Unik N-kølergrill

Fronten er designet med henblik på at øge luftindtaget til den kraftfulde turbomotor og har et mønster, som er inspireret af det ternede flag, vi kender fra motorsport.

18” alufælge

18” alufælge

Dækkene er specifikt udviklet til i20 N. De passer perfekt sammen med de matgrå fælge og de røde N-bremsekalibre.

WRC-inspirerede detaljer

WRC-inspirerede detaljer

Den markante tagspoiler er inspireret af rallymodellen, i20 Coupe WRC, og holder i20 N sikkert i sporet ved høje hastigheder.

Tagspoiler

Tagspoiler

Tagpoilerens udtryk er inspireret af vores World Rally Championship-model, og den er med til at give bilen stabilitet ved høje hastigheder.

Stort udstødningsrør

Stort udstødningsrør

Udstødningsrørets udseende passer selvfølgelig til motorens lyd. Og det er med til at tilføre i20 N et sporty design.

Interiør

Sæt dig til rette og gør dig klar

Hyundai i20 N er lavet med materialer, der giver dig den helt rigtige følelse af fart og acceleration, når du sidder bag rattet. Sportssæder, alu-pedaler og et digitalt N-instrumentbræt.
Sportssæder

Sportssæder

Sid som en vaskeægte racerkører i de lækre N-sportssæder, der kommer med integreret nakkestøtte, læderdetaljer og blå syninger. Sæderne giver dig god støtte og er naturligvis med varme til de kolde dage.

N-gearknop

N-gearknop

Gearknoppen er med blå syninger, detaljer i aluminium og beklædt med perforeret læder for bedre greb og kontrol.

i20 N alu-pedaler med gummibelægning

Sporty alu-pedaler

Alu-pedalerne tilfører i20 N et udtryk, der emmer af motorsport. De er fremstillet i børstet stål og har en elegant gummibelægning, der giver maksimal kontrol.

Hyundai i20 N design N-rat med N-logo og to N-knapper

N-rat

Tag fuld kontrol med det særlige N-rat i perforeret læder – og hav alle funktioner lige ved hånden. Med de to N-knapper har du også mulighed for at vælge mellem forskellige N-funktioner.

Hyundai i20 N midterkonsol med blå syninger

Blå kontrastsyninger

I kabinen giver kontrastsyningerne i farven Performance Blue det helt rigtige skarpe og lækre udtryk.

10.25” touchskærm

10.25” touchskærm

Den store touchskærm viser bl.a. olietemperaturen og indikerer også, hvornår det er bedst at skifte gear.

Ekstraudstyr.

10.25” digital instrumentering

10.25” digital instrumentering

Med den store og tydelige instrumentering med unik N-grafik har du altid godt overblik over bilens omdrejninger, turboydelse og meget mere.

Læs mere om i20 N

Mere om egenskaber

Mere om egenskaber

Se priser og varianter

Se priser og varianter

Tilbage til oversigten

Tilbage til oversigten