Gå ikke på kompromis

En motor, der giver dig kraft såvel som kontrol. Et sikkerhedssystem, der aktivt passer på dig. Forbindelser, der altid holder dig orienteret. Hyundai i20 N kombinerer på bedste vis køreglæde med ultimativ bekvemmelighed.
Fronten af Hyundai i20 N kørende i urban miljø
Hyundai i20 N rat

Connectivity

Godt forbundet fra start til slut

Det smarte Performance Driving System garanterer, at du altid har styr på, hvordan i20 N præsterer.
Trådløs Apple CarPlay™ og Android Auto™

Trådløs Apple CarPlay™ og Android Auto™

Hyundai i20 N er kompatibel med Apple CarPlayTM og Android AutoTM. Som noget helt nyt giver den 8" touchskærm mulighed for trådløs afbenyttelse af disse.

Apple CarPlay™ og Android Auto™ er registrerede varemærker tilhørende hhv. Apple Inc. og Google Inc. Trådløs Apple CarPlay™ og Android Auto™ bortfalder ved tilkøb af 10.25" touchskærm med Bluelink, navigation m.m.

 

Styr din i20 N fra din smartphone

Med Bluelink og Hyundai LIVE Services kan du styre din i20 N fra din smartphone og få glæde af funktioner, der gør din kørsel mere bekvem og behagelig. Du kan bl.a. få glæde af hurtig besked om trafik, vejr og ledige parkeringspladser.
Tankstationer nær dig

Tankstationer nær dig

Find den nærmeste tankstation, når du har brug for det – og tank brændstof til den bedste pris.

Aktuelle parkeringsforhold

Aktuelle parkeringsforhold

Find en parkeringsplads – nemt og enkelt. Med aktuel parkeringsinformation kan du finde og sammenligne alle parkeringsmuligheder i nærheden af dig. Pladser er markeret med rød, hvis de er optagede.

Vejr

Vejr

Det er godt at vide, hvordan vejret udvikler sig, når du er på farten. Hold øje med den aktuelle vejrudsigt på ruten, din destination – eller bare din favoritby.

Advarsel om fotofælder

Advarsel om fotofælder

Funktionen advarer dig både ved faste og mobile fotofælder. Det gør det lettere at slappe af undervejs.

Nem søgning

Nem søgning

Søg på lokationer i nærheden uden at kende adressen. Med fritekstsøgning finder du hurtigt det sted, du leder efter. Indtast blot et søgeord, f.eks. ”restaurant” eller ”museum”.

Trafikinformation

Trafikinformation

Er der kø forude? Eller tæt trafik. Og hvor er nærmeste tankstation? Med Hyundai LIVE Services får du besked om det, når du er på farten. Så er du sikker på at få den mest behagelige tur frem til din destination.

Hyundai-forhandlere

Hyundai-forhandlere

Få besked om Hyundai-forhandlere i nærheden. Perfekt hvis du har brug for hjælp, når du er ude at køre.

LIVE Services fås kun ifm. tilkøb af teknikpakken og inkluderer et gratis 5 års abonnement på tjenesten. Skærmstørrelse og det visuelle udtryk kan variere fra model til model.

Bluelink®

Bluelink®

Bluelink er et lille SIM-kort i din bil, som er designet til at gøre hverdagen og køreturene lidt nemmere. Via en app på din smartphone får du adgang til en masse smarte funktioner.

Læs mere

Bluelink fås kun ifm. tilkøb af teknikpakken og inkluderer et gratis 5 års abonnement på tjenesten. 

Komfort

Plads til hverdagen

Hyundai i20 N er skabt til at præstere. Samtidig går den ikke på kompromis med hverken komfort eller praktik. Den har både opvarmede forsæder og rat samt et stort bagagerum, der gør hverdagen lidt lettere.
Varme hænder

Varme hænder

Hyundai i20 N er udstyret med et særligt N-læderrat. Det er designet, så du har et godt greb om det. Derudover har det let tilgængelige funktionsknapper, og det kan opvarmes.

Udvid bagagerummet

Udvid bagagerummet

Hvis du har brug for at transportere høje ting i bilen, kan du sætte hattehylden fast bag på anden sæderække, og dermed får du mere højde på bagagerummet. Kan indeholde 352/1.165 liter, hvilket betyder, at det faktisk er det største i klassen. 

Hyundai i20 N midterkonsol med USB-stik

USB-indgang

Du kan tilslutte og oplade din mobiltelefon eller andre USB-enheder i bilen. i20 N er udstyret med USB-stik både foran i kabinen samt bagtil.

Hyundai i20 N midterkonsol med mobilopladning

Trådløs smartphone-opladning

Nyd trådløs opladning af din smartphone, så du slipper for kabler. 

Kræver Qi-kompatibel smartphone. 

Sikkerhed

Hyundai i20 N er født med Hyundai SmartSense. Det giver dig en omfattende sikkerhedspakke og ro i sindet, lige meget hvor turen går hen. Bilen er designet til, at du og dine medpassagerer får maximal sikkerhed på alle køreture.

Automatisk nødbremse

Inkl. fodgænger- og cyklistgenkendelse

Et kamerasystem og en radar scanner uafbrudt vejen foran din bil og aktiverer automatisk nødbremsen, hvis den forankørende bil pludselig bremser eller hvis fodgængere og cyklister detekteres.

Standard. 

To vognbaneassistenter

Hvilken, du benytter, er op til dig.

Hyundai i20 N er som standard udstyret med hele to vognbaneassistenter. Den ene er som udgangspunkt automatisk tændt, når du starter bilen og griber kun ind og retter op, hvis du er på vej ud af din bane, uden at have blinket af. Den anden vognbaneassistent med følgefunktion, som nemt aktiveres på bilens rat, hjælper konstant med at holde bilen i midten af sin vejbane. 

Videoen viser vognbaneassistent med følgefunktion. 

eCall

eCall

I tilfælde af en ulykke, hvor én eller flere airbags udløses, sørger eCall automatisk for at ringe 112, såfremt passagererne ikke selv er i stand til det. Kan også aktiveres manuelt. Bilen opgiver følgende: Lokation og kørselsretning, ulykkestidspunkt og biltype.

Automatisk skiltegenkendelse

Via bilens navigation samt kameraet i forruden får systemet informationer om vejskilte, heriblandt hastigheder, som vises i instrumenteringen. Vises også på bilens touchskærm, hvis navigation tilkøbes.

Standard.

 

Blindvinkel-sensor

Sensorer afsøger de blinde vinkler og alarmerer ved hjælp af advarselslys i sidespejlene imod skjulte køretøjer. Aktiveres blinklyset, mens et køretøj befinder sig i den blinde vinkel, lyder der straks et advarselssignal.

Ekstraudstyr.

Advarsel for bagvedkrydsende trafik

Når bilen bakkes ud af en parkeringsplads, hjælper denne funktion dig med at forudse trafik, som krydser fra siderne. En akustisk advarsel og visning i displayet gør opmærksom på, at der er trafik på vej.

Ekstraudstyr.

Advarsel for glemte bagsædepassagerer

Advarsel for glemte bagsædepassagerer

Hvis du inden kørsel har haft bagdørene åbnet, så vil bilen påminde dig om at tjekke bagsæderne, inden du forlader bilen. 

Træthedsassistent (DAW)

Træthedsassistent (DAW)

Træthedsassistenten øger sikkerheden og bekvemmeligheden ved kontinuerligt at overvåge og analysere kørselsmønstre gennem datainput – herunder rat- og pedalbetjening. Når der registreres et mønster af træthed eller distraktion, advarer funktionen med et lydsignal og en pop op-meddelelse, som foreslår en pause.

Fjernlysassistent (HBA)

Fjernlysassistent (HBA)

Registrerer modkørende biler, såvel som biler i samme vognbane, og skifter automatisk til nærlys. Når der ikke registreres flere biler, genaktiveres fjernlyset, og du får igen maksimal sigtbarhed.

Performance

Skabt til at give dig høj puls

0-100 km/t på bare 6.2 sekunder. Det er blot én af de mange ting, der kommer til at give dig et smil på læben.
N-differentiale

N-differentiale

Denne funktion overfører automatisk kræfterne mellem forhjulene igennem et mekanisk spærredifferentiale - og giver dig bedre kontrol, når du drejer ind i et sving og accelererer ud af det.

Ekstraudstyr.

Turboladet GDi-benzinmotor

Turboladet GDi-benzinmotor

Hyundai i20 N garanterer stor køreglæde takket være en 1.6-liters turboladet GDi-benzinmotor, der giver et output på intet mindre end 204 hestekræfter og et moment på 275 Nm.

Smart gearskift

Smart gearskift

Denne funktion giver dig mulighed for at vælge mellem bløde eller sportslige nedgearinger, da systemet synkroniserer motorens omdrejninger til gearkassens indgangaksel. Systemet er også kendt under navnet Rev Matching. 

Effektiv CVVD-teknologi

Effektiv CVVD-teknologi

Hyundais helt nye CVVD-teknologi kontrollerer, hvor længe indsprøjtningsventilerne skal være åbne og lukkede i forhold til kørselsforholdene. Det giver dig optimal ydelse og brændstofeffektivitet.

N-bremser

N-bremser

De højtydende N-bremser skiller sig ud fra den almindelige i20'er ved at have større bremseskiver samt -kalibre og røde farvedetaljer.

Aktivt udstødningssystem

Aktivt udstødningssystem

Du kan høre og mærke kræfterne i i20 N, hver gang du rammer speederen med foden. Ønsker du lidt mindre lyd, er der også råd for det. Skab den helt perfekte udstødningslyd med udstødningssystemet, som du kan åbne og lukke efter behov.

Masser af kraft

Den turboladede GDi-benzinmotor giver en kvik reaktion, der er svær ikke at elske. Den er bygget til at give dig mere kraft. Og det høje drejningsmoment ved lave hastigheder er med til at give dig maximal køreglæde hver dag. På bare 6.2 sekunder accelerer den fra 0-100 km/t, og tophastigheden er hele 230 km/t.
6-trins manuel gearkasse

6-trins manuel gearkasse

Gearkassen er designet specielt til i20 N og optimeret, således den kan klare højere hastigheder og et højere drejningsmoment.

Turboladet GDi-benzinmotor

Turboladet GDi-benzinmotor

Hyundai i20 N garanterer stor køreglæde takket være en 1.6-liters turboladet GDi-benzinmotor, der giver et output på intet mindre end 204 hestekræfter og et moment på 275 Nm.

N Grin Control

Nyd flere smil pr. kilometer. Med et tryk på en knap giver “N Grin Control System“ dig valget mellem fem forskellige køreindstillinger.
Hyundai i20 N drivemode Eco

Eco Mode

Hyundai i20 N drivemode normal

Normal Mode

Hyundai i20 N drivemode sport

Sport Mode

Hyundai i20 N drivemode N

N Mode

Hyundai i20 N drivemode N Custom

N Custom Mode

Bomstærk

Bomstærk

Sammenlignet med den almindelige i20 er karrosseri- og undervognskomponenterne på i20 N forstærket yderligere for at matche bilens kraftfulde performance.

Fantastisk affjedring

Fantastisk affjedring

Bilens affjedring og ophæng er også optimeret, så det reducerer støj og øger komforten, når du kører til.

Højtydende bremser

Højtydende bremser

Hyundai i20 N er udstyret med nye bremser: 17" bremseskiver foran og 14" bremskeskiver bagpå. Det giver en jævn nedbremsning og større kraft.

Performance-dæk

Performance-dæk

Kør som en professionel. i20 N kommer nemlig med effektive Performance-dæk, som giver optimal ydeevne. De har desuden det eksklusive N-logo, der står får Hyundai N-serien.

Performance Driving Data System

Performance Driving Data System

Du kan både overvåge og dermed forbedre dine kørselsvaner med dette intelligente system. Systemet giver dig information om drejningsmoment, G-kraft, olietemperatur og acceleration.

N Corner Carving Differential

N Corner Carving Differential

Overfører automatisk kraften til forhjulene og giver dig bedre kontrol, når du tager et sving i høj fart.

Aktivt udstødningssystem

Aktivt udstødningssystem

Afhængigt af hvilken kørefunktion du vælger, skifter lyden fra motoren. Fra en lavt rumlen til et kraftigt brøl.

Launch Control

Launch Control

Med Launch Control kan du starte bilen fra stilstand så let som ingenting ved at kontrollere motorens drejningsmoment.

Elektronisk stabilitetskontrol

Elektronisk stabilitetskontrol

Stol på, at den elektroniske stabilitetskontrol (ESC) sørger for, du ikke glider, når du kører ind i næste sving.

Læs mere om i20 N

Udforsk design

Udforsk design

Se priser og varianter

Se priser og varianter

Tilbage til oversigten

Tilbage til oversigten