I20 Cover Connectivity

Connectivity

Klassens bedste connectivity

i20 er proppet med connectivity-muligheder, der gør køreture mere praktiske og behagelige. F.eks. 10.25" touchskærm, der bl.a. indeholder Bluelink (ekstraudstyr), som forbinder dig med din bil - også selvom du ikke er i nærheden af den: Hvis du har glemt at låse din i20, så brug blot appen.
Apple CarPlay og Android Auto

Apple CarPlay og Android Auto

i20 er kompatibel med Apple CarPlayTM og Android AutoTM. Der er med den 8" touchskærm mulighed for trådløs afbenyttelse af disse (afhængig af variant). 

Apple CarPlay™ og Android Auto™ er registrerede varemærker tilhørende hhv. Apple Inc. og Google Inc.

Oplev fordelene med Bluelink®

Bluelink er et lille SIM-kort i din bil, som er designet til at gøre hverdagen og køreturene lidt nemmere. Via en app på din smartphone får du adgang til en masse smarte funktioner.
Styr din i20 fra din smartphone

Styr din i20 fra din smartphone

Du kan bl.a. både låse bilen og låse den op på afstand, og få pushbeskeder, hvis nogen forsøger af bryde ind i din bil, så du kan reagere i tide.

Mere om Bluelink

Bluelink fås kun ifm. tilkøb af teknikpakken til udstyrsvarianterne Essential, Advanced og N Line og inkluderer et gratis 5 års abonnement på tjenesten. 

Hyundai LIVE Services

Hyundai LIVE Services, der gør det let for dig at finde rundt og frem. Du får hurtig besked om trafik, vejr og ledige parkeringspladser.
Få live-informationer om den aktuelle trafiksituation

Få live-informationer om den aktuelle trafiksituation

Er der kø forude? Eller tæt trafik. Og hvor er nærmeste tankstation? Med Hyundai LIVE Services får du besked om det, når du er på farten. Så er du sikker på at få den mest behagelige tur frem til din destination.

Søg efter lokationer nær dig

Søg efter lokationer nær dig

Har du brug for at finde en restaurant nær dig? Eller er det museums-tid? Du skal blot søge efter lokationer i nærheden af dig, og så kommer alle relevante frem.

Mere om LIVE Services

LIVE Services fås kun ifm. tilkøb af teknikpakken til udstyrsvarianterne Essential, Advanced og N Line og inkluderer et gratis 5 års abonnement på tjenesten. Skærmstørrelse og det visuelle udtryk kan variere fra model til model.

Hvad vil du læse mere om?

Nye gearkasser og motorer

Nye gearkasser og motorer

Mere om performance
Klasseledende sikkerhed

Klasseledende sikkerhed

Mere om sikkerhed
Komfort i verdensklasse

Komfort i verdensklasse

Mere om komfort
Også som N Line

Også som N Line

Mere om N Line