Komfort

Komfort

Mere af alt
Større og bedre end nogensinde før! Du kan lige så godt vænne dig til det: Den helt nye i20 kommer nemlig med mere af alt: Mere bekvemmelighed takket være muligheden for 10.25" touchskærm og trådløs opladning af din mobiltelefon (ekstraudstyr). Mere plads, så du og din familie altid kan have alle jeres pakkenelliker med på tur. Og lydsystemet fra Bose® med otte højtalere gør det endnu sjovere, når du bare vil skrue op for musikken og skråle med (ekstraudstyr).
Trådløs opladning af mobiltelefon

Trådløs opladning af mobiltelefon

I bilens midterkonsol finder du et rum, hvor du kan lægge din mobil. Er din smartphone Qi-kompatibel, kan du oplade den helt uden et kabel. 

Ekstraudstyr.

USB-porte

USB-porte

Tilslutning og opladning af USB-enheder, f.eks. din mobiltelefon, har aldrig været nemmere! I den nye i20 får du en USB-port både for og bag.

Premium Bose®-lydsystem

Premium Bose®-lydsystem

Nyd en fantastisk lydoplevelse med det nye lydsystem fra Bose®. Her kan du glæde dig til otte højtalere og en subwoofer, der tilsammen giver en lydoplevelse lidt udover det sædvanlige. Når du tilkøber Bose®-anlægget, får du også en lyddæmpende forrude for en endnu mere ekstraordinær oplevelse. 

Ekstraudstyr. 

Mere plads

Mere plads

Med et stort bagagerum på hele 351 liter tilbyder den nye i20 altså hele 25 liter mere end sin forgænger - og dermed endnu mere plads til familieeventyr. 

Opbevaring af hattehylde

Opbevaring af hattehylde

Har du behov for at fragte høje eller større genstande, kan du afmontere hattehylden og placere den bag bagsæderne. På den måde får du mere plads og slipper for at skulle lægge hattehylden af derhjemme eller på bagsæderne. 

8″ touchskærm

8″ touchskærm

Den nye i20 har som standard en 8 touchskærm, der bl.a. gør det muligt at benytte trådløs Apple CarPlayTM og Android AutoTM. Derudover kan du ligeledes få din navigation, sms'er m.m. op på skærmen. 

 

10.25" touchskærm

10.25" touchskærm

Med den helt nye i20 får du innovativ teknologi, der gør køreturene lettere. Den nye 10.25" touchskærm inkluderer 3D-navigation og Bluelink. Den store skræm giver mulighed for splitscreen funktion. Derudover får du et 5-års gratis abonnement til Hyundais Live Services, som bl.a. giver adgang til information om trafik og vejr. 

Ekstraudstyr.

Ubegrænset ro i sindet
Ro i sindet er standard, da den helt nye i20 er beskyttet af den helt samme omfattende garanti som alle andre personbiler fra Hyundai.
5 års garanti uden kilometerbegrænsning

5 års garanti uden kilometerbegrænsning

Som alle andre Hyundai-modeller er den helt nye i20 fremstillet ud fra de højest mulige kvalitetsstandarder. Og vi står inde for denne kvalitet med en 5 års garanti uden kilometerbegrænsning, så du kan nyde det, du elsker i livet, uden at skulle bekymre dig om din bil. Nyd den ro i sindet, som én af bilbranchens bedste garantier giver dig – som standard.

Læs mere
Hyundai Vejhjælp

Hyundai Vejhjælp

Når du køber en ny Hyundai ved en dansk Hyundai-forhandler, får du automatisk gratis Hyundai Vejhjælp i Danmark og resten af Europa – dog med undtagelse af Grønland og Færøerne. Overholder du bilens serviceintervaller, og får du din bil serviceret på et autoriseret Hyundai-værksted, så har du mulighed for at opretholde vejhjælpsordningen i hele bilens levetid. 

Læs mere
Hvad vil du læse mere om?
Helt nyt design

Helt nyt design

Mere om design
Klasseledende sikkerhed

Klasseledende sikkerhed

Mere om sikkerhed
Vær forbundet til din i20

Vær forbundet til din i20

Mere om connectivity
Nye gearkasser og motorer

Nye gearkasser og motorer

Mere om performance