I20 Cover Sikkerhed

Sikkerhed

Udstyret med stor sikkerhed

Alting begynder med sikkerhed – også i i20. Med Hyundai SmartSense, som inkluderer et hav af avancerede sikkerhedsfunktioner og -assistenter, tilbyder i20 et imponerende niveau af sikkerhed, som er bygget til at give dig mere ro i sindet.

Aut. nødbremse med fodgængergenkendelse

Mulighed for cyklistgenkendelse samt drejefunktion.

Som standard er i20 udstyret med et kamerasystem, som uafbrudt scanner vejen foran din bil og automatisk aktiverer nødbremsen, hvis den forankørende bil pludselig bremser, eller hvis fodgængere pludselig detekteres. Vælger du udstyrsvarianten, Essential, kan nødbremsen også detektere cyklister samt aktiveres, hvis modkørende detekteres ifm. venstresving. 

Aut. nødbremse ifm. bakning

Registrerer både biler og fodgængere.

Detekteres bagved krydsende biler ifm. bakning, så advarer bilen akustisk og bremser om nødvendigt. Kan detektere både biler og fodgængere. 

Ekstraudstyr.

 

Vognbaneassistenter

Én er standard. Den anden ekstraudstyr. 

Hyundai i20 er som standard udstyret med aktiv vognbaneassistent, som griber ind og retter op, hvis du er på vej ud af din bane, uden at have blinket af. Til biler med automatgear er det muligt at tilkøbe en førerassistentpakke, som inkluderer vognbaneassistent med følgefunktion. Denne hjælper konstant med at holde bilen i midten af sin vejbane. Virker ved hastigheder mellem 0 og 145 km/t.  

Blindvinkel-sensorer

Som ekstraudstyr til i20 fås blindvinkel-sensor, hvor to radar-sensorer i den bagerste kofanger advarer om trafik i de blinde vinkler. Skulle du aktivere blinklyset, mens der er biler i den blinde vinkel, advares du af en akustisk alarm. Det er også muligt at tilkøbe aktiv blindvinkel-sensor, hvor bremserne også aktiveres for at forhindre en kollision, hvis du begynder at dreje ud.

Ekstraudstyr. 

Advarsel for glemte bagsædepassagerer

Advarsel for glemte bagsædepassagerer

Hvis du inden kørsel har haft bagdørene åbnet, så vil bilen påminde dig om at tjekke bagsæderne, inden du forlader bilen. 

Standard.

"Fri bane"-assistent

Denne smarte funktion til kørsel i byområder giver føreren meddelelse om, at det forankørende køretøj sætter i gang fra stilstand, fx ved et stoplys eller i en kø.

Standard.

Automatisk skiltegenkendelse

Via bilens navigation samt kameraet i forruden får systemet informationer om vejskilte, heriblandt hastigheder. Vises i displayet. 

Standard.

Adaptiv fartpilot

Hyundai i20's fartpilot opretholder en indstillet afstand til køretøjet foran, hvilket automatisk reducerer eller øger hastigheden til en forudindstillet grænse. Virker fra 10-180 km/t.

Ekstraudstyr.

 

Tillad cookies, for at se denne video

eCall

eCall

I tilfælde af en ulykke, hvor én eller flere airbags udløses, kan denne funktion automatisk ringe op til 112, såfremt passagererne ikke selv er i stand til det. I så fald opgiver bilen følgende:

  • Bilens lokation og kørselsretning
  • Ulykkestidspunktet
  • Bilens type

Kan også aktiveres manuelt ved at trykke på en knap. 

Standard.

Hvad vil du læse mere om?

Helt nyt design

Helt nyt design

Mere om design
Nye gearkasser og motorer

Nye gearkasser og motorer

Mere om performance
Vær forbundet til din i20

Vær forbundet til din i20

Mere om connectivity
Komfort i verdensklasse

Komfort i verdensklasse

Mere om komfort