Sikkerhed

Sikkerhed

Hyundai SmartSense
Det er muligt tilkøbe en sikkerhedspakke, som tilfører avanceret sikkerhedsudstyr til di i20. Udover nedenstående indeholder sikkerhedspakken også forlygter med bi-funktion, statisk kurvelys, LED-kørelys og automatisk nedblænding (sikkerhedspakken er ekstraudstyr til Trend).
Statisk kurvelys

Statisk kurvelys

Med statisk kurvelys får du ekstra synlighed, når du drejer. En pære lyser vejen op for endnu mere sikkerhed (ekstraudstyr).

Automatisk katastrofelys (ESS)

Automatisk katastrofelys (ESS)

Ved en evt. hård opbremsning tænder katastrofelyset automatisk, så bagvedkommende biler hurtigt bliver opmærksomme på dig i trafikken (afhængig af variant).

Dæktryksmåler (TPMS)

Dæktryksmåler (TPMS)

Bilen er udstyret med dæktryksmålere, som overvåger trykket i dækkene og giver besked, hvis trykket skulle falde.

Fjernlysassistent

Fjernlysassistent

Registrerer modkørende køretøjer om aftenen, når lyset er tændt. Systemet skifter selv mellem kort og langt lys, så du hele tiden har optimalt lys – uden at genere modkørende (ekstraudstyr).

Automatisk nødbremse

Automatisk nødbremse

Observerer vejen foran via det avancerede kamera i forruden. Advarer og bremser automatisk, hvis der registreres en forhindring i vejbanen. Systemet virker ved hastigheder fra 10 km/t. (ekstraudstyr).

Vognbaneassistent (LKAS)

Vognbaneassistent (LKAS)

Vognbaneassistenten bruger kameraet i forruden til at identificere vognbanelinjerne på vejen. Hvis systemet er aktiveret, mens bilen krydser linjerne (uden at vise af), vil bilen selv rette op og holde sig i sin bane (ekstraudstyr).

Træthedsassistent

Træthedsassistent

Ved hjælp af avanceret mønstergenkendelse aflæser Hyundai i20, om det er tid til at holde en pause – og advarer med en besked i displayet (ekstraudstyr).

6 airbags

6 airbags

Hyundai i20 har som standard seks airbags i kabinen. To ved førersædet, to ved passagersædet og to gardinairbags, der beskytter ved sidekollisioner.

Hvad vil du læse mere om?
Performance

Performance

Læs mere
Komfort

Komfort

Læs mere