Design

Design

Et elegant ydre og overlegen præstation

Bilens skrående design og elegante taglinje giver i30 Fastback N en fantastisk ydeevne og et sofistikeret udtryk. Den fremstår både selvsikker og velproportioneret, og når du ser den, er du ikke i tvivl om, at den er designet til at performe.
Designet til at knuse hjørner

Designet til at knuse hjørner

Designet på den nye i30 Fastback N er med til at sikre, at bilen lever op til den adrenalin og robusthed, der findes under motorhjelmen. Det har bl.a. ført til en ny forkofanger i et mere aggressivt design og med luftindtag, der forbedrer aerodynamikken og reducerer turbolens. Og de nye 19” alufælge ser ikke bare fantastiske ud – de forbedrer også bilens køreegenskaber.

Bilen forfra

Bilen forfra

Nye LED-forlygter med V-formet kørelys danner en iøjnefaldende ramme om den nye, brede kølergrill. Kølergrillen er med til at give bilen en mere effektiv motorafkøling.

Fra siden

Fra siden

Set fra siden er noget af det bedste ved den nye i30 Fastback N de nye 19” alufælge, som naturligvis har skræddersyede performance-dæk.

Bagfra

Bagfra

Den nye i30 Fastback N er udstyret med et sæt udstødningsrør, der både kan ses og høres. De nydesignede LED-kombinationsbaglygter fuldender indtrykket, der er inspireret af rigtige racerbiler.

Ny kofanger og aerodynamiske detaljer

Ny kofanger og aerodynamiske detaljer

Det aggressive design på både kofanger og luftindtag forstærkes af de aerodynamiske detaljer, heriblandt indeholder luftgardiner, der forbedrer luftstrømmen og samtidig reducerer turbulens i hjulkasserne.   

Forlygter i nyt design

Forlygter i nyt design

Forlygternes design har integreret V-formet kørelys samt et slankere design med den nyeste LED-teknologi.

19” alufælge

19” alufælge

i30 Fastback N kommer som standard med 19” alufælge inkl. det unike N-logo. Dækkene er designet til performance, og derudover er bilen selvfølgelig udstyret med iøjnefaldende, røde bremsekalibre.

Sofistikerede detaljer

Sofistikerede detaljer

Den nye i30 Fastback N har et kraftfuldt udtryk. Når du kigger på den fra siden, og følger linjerne hele vejen om til tagspoileren, er du ikke i tvivl om, den er designet til fart. De sorte sidespejle og dørhåndtaget i samme farve som resten af bilen harmonerer med de matte sideskørter og giver bilen et endnu mere sporty udtryk.

Elegant tagspoiler

Elegant tagspoiler

Tagspoileren og LED-kombinationsbaglygterne harmonerer perfekt, og fuldender bilens udtryk bagfra.

Større udstødningsrør

Større udstødningsrør

Bliv både set og hørt. De store udstødningsrør er blevet endnu større. Det giver bilen kant, og det lyder helt fantastisk – både når du holder stille, og når du kører.

Vælg mellem 7 farver

Sæt dit eget præg på bilen og vælg en af de mange flotte farver til din i30 Fastback N. Farven Performance Blue er helt unik for Hyundais N-modeller.

Engine Red / Phantom Black / Polar White / Shadow Grey / Sunset Red / Performance Blue / Dark Knight Gray

Sporty indeni

Den nye i30 Fastback N er udviklet af passionerede motorsportsfolk. Det er tydeligt, når du sætter dig bag rattet. Cockpittet fokuserer lige så meget på sport som på komfort – og er designet så du har alt inden for rækkevidde.
Hurtigt gearskifte

Hurtigt gearskifte

De motorsportsinspirerede paddle shifters ved rattet gør, at du i hvilken som helst situation kan skifte gear med fingerspidserne.

Afhængig af variant. 

N-sportssæder

N-sportssæder

Letvægtssæderne fås i eksklusive læder- og alcantara-materialer. De er udstyret med oplyst N-logo og giver dig maksimal støtte og komfort for ryggen og lænden.

Afhængig af variant.

N-instrumentering

N-instrumentering

N-instrumenteringen er udstyret med en funktion, der fortæller, hvornår det er mest optimalt at skifte gear. Læg dertil nemt overblik over motorolietemperatur, drejningsmoment og turbotryk.

Blå syninger

Blå syninger

Den nye i30 Fastback N byder på eksklusive blå syninger i hele cockpittet. Syningerne findes på sæderne, rattet, gearvælgeren og armlænet og skaber en sportslig atmosfære.

N-rat

N-rat

N-rattet i læder har blå syninger og N-logo. Og ved rattet har du alt lige ved hånden – også dedikerede knapper til de forskellige N-programmer. 

N DCT-gearvælger

N DCT-gearvælger

Den automatiske gearvælger er et lille kunstværk med N-logo, alu-detaljer og blå designdetaljer, der giver dig bedre greb og en større sportslig fornemmelse.

Afhængig af variant.

Hvad vil du læse mere om?

Nyt niveau for performance

Nyt niveau for performance

Mere om performance
Virkelig godt forbundet

Virkelig godt forbundet

Mere om connectivity
Ingen sport uden sikkerhed

Ingen sport uden sikkerhed

Mere om sikkerhed
Sporty komfort

Sporty komfort

Mere om komfort