Komfort

Komfort

Kom hurtigere frem – uden stress
Den nye i30 Fastback N leveres med alt, hvad du behøver for at gøre kørslen mindre stressende – og for at få dig i mål hurtigt og sikkert. Hyundai’s gratis LIVE Services giver dig adgang til real-time information om brændstof, priser og beliggenhed samt trafik, parkering, vejr og seværdigheder – ja, selv fartkontrol, hvor loven tillader det.
Nemt og bekvemt
Den nye i30 Fastback N er en sportsvogn til hverdagen. Trods sit sporty design og store motorkraft byder den også på en bred vifte af praktiske funktioner, der gør hver køretur mere sjov – selvom du bare skal på arbejde.
Navigationssystem

Navigationssystem

Navigationssystemet er state-of-the-art og omfatter funktioner som Apple CarPlay™ og Android Auto™, så du problemfrit kan oprette forbindelse til din smartphone og få musik, telefon og app’s direkte din 8" touch-screen. Navigationssystemet leveres med et gratis syvårigt abonnement på Live Services med vejr-, trafik- og fartkontrol-alarm.

Apple CarPlay ™ er et registreret varemærke tilhørende Apple Inc.

Bakkamera og p-sensor (for/bag)

Bakkamera og p-sensor (for/bag)

Parkering gjort lettere. Bakkameraet giver ikke kun et klart billede af området direkte bag bilen, men tilbyder også dynamiske parkeringslinjer, som svinger, når føreren drejer rattets position. Sensorer i for- og bagstøddæmperne registrerer og advarer om forhindringer på din vej og hjælper med at måle afstanden til dem, så du problemfrit kan passere.

5 års garanti uden kilometerbegrænsning

5 års garanti uden kilometerbegrænsning

Som alle Hyundai-biler er den nye i30 Fastback N konstrueret ud fra de højest mulige kvalitetsstandarder. Den høje kvalitet understøttes med 5 års ubegrænset kørselsgaranti, så du virkelig kan nyde din bil og køre alt det, du ønsker – uden at skulle bekymre dig om kilometerantallet.