Hyundai i30 N connectivity

Connectivity

Virkelig godt forbundet

Køreglæde er ikke kun at skyde hurtigt gennem svingene. Det er også at være ’connected’ med de bedste digitale tjenester. Det sørger den store touchskærm for i kombination med Hyundai Bluelink og Hyundai LIVE Services. Med det på hånden har du altid styr på din i30 N, trafikken, vejret, musikken og alt andet, der gør køreturen lettere og sjovere.
10.25” touchskærm

10.25” touchskærm

Den 10.25” store touchskærm holder dig ubesværet i forbindelse med alt, hvad du har brug for via Apple CarPlayTM og Android AutoTM.

Apple CarPlay™ og Android Auto™ er registrerede varemærker tilhørende hhv. Apple Inc. og Google Inc. Ikke trådløst. Skal benyttes med kabel. 

Unikt N-program

Unikt N-program

Via det unikke N-system kan du ”bygge” dit helt eget N-køreprogram. Her kan du justere udstødningslyden, styretøjet, undervognen og meget mere.

Oplev fordelene med Bluelink®

Bluelink er et lille SIM-kort i din bil, som er designet til at gøre hverdagen og køreturene lidt nemmere. Via en app på din smartphone får du adgang til en masse smarte funktioner.
Styr din i30 N fra din smartphone

Styr din i30 N fra din smartphone

Du kan bl.a. både låse bilen og låse den op på afstand, og få pushbeskeder, hvis nogen forsøger af bryde ind i din bil, så du kan reagere i tide.

Mere om Bluelink

Bluelink er standard-udstyr i i30 N og inkluderer et gratis 5 års abonnement på tjenesten. 

Hyundai LIVE Services

Hyundai LIVE Services, der gør det let for dig at finde rundt og frem. Du får hurtig besked om trafik, vejr og ledige parkeringspladser.
Få live-informationer om den aktuelle trafiksituation

Få live-informationer om den aktuelle trafiksituation

Er der kø forude? Eller tæt trafik. Og hvor er nærmeste tankstation? Med Hyundai LIVE Services får du besked om det, når du er på farten. Så er du sikker på at få den mest behagelige tur frem til din destination.

Søg efter lokationer nær dig

Søg efter lokationer nær dig

Har du brug for at finde en restaurant nær dig? Eller er det museums-tid? Du skal blot søge efter lokationer i nærheden af dig, og så kommer alle relevante frem.

Mere om LIVE Services

LIVE Services er standard-udstyr i i30 N og inkluderer et gratis 5 års abonnement på tjenesten. Skærmstørrelse og det visuelle udtryk kan variere fra model til model.

Hvad vil du læse mere om?

Skarpere. Smartere. Bedre.

Skarpere. Smartere. Bedre.

Mere om design
Nyt niveau for performance

Nyt niveau for performance

Mere om performance
Ingen sport uden sikkerhed

Ingen sport uden sikkerhed

Mere om sikkerhed
Sporty komfort

Sporty komfort

Mere om komfort