Design

Design

Eksteriør
i30 N sports unikke, high-performance-designelementer er kombineret med i30-modelseriens slanke, tidløse design.
Avanceret LED-lys

Avanceret LED-lys

Fantastisk udtryk og bedre udsyn. i30 N er udstyret med full LED-forlygter for fremragende udsyn og et fantastisk look.

Eksklusiv kølergrill og skulptureret stødfanger

Eksklusiv kølergrill og skulptureret stødfanger

En unik version af vores strømlinede kølergrill med N-emblemet er placeret øverst i den aggressive forreste stødfanger med store luftindtag og rød karakterlinje.

LED-dagskørelys

LED-dagskørelys

Det horisontale LED-dagskørelys er placeret oven på friskluftindtag i begge sider af bilens stødfanger, hvilket fremhæver bremsekølingen og aerodynamikken.

Panoramatag

Panoramatag

Lad solen skinne ind i kabinen, og føl vinden i håret. Panoramataget strækker sig hen over for- og bagsæder for frisk luft og fantastisk lysindfald.

Eksklusive N-fælge

Eksklusive N-fælge

i30 N er udstyret med en større hjulkasse med et udvalg af 18”-fælge eller 19”-fælge med N-logo.

Udstyrsdetaljer på siden

Udstyrsdetaljer på siden

Bilen er udstyret med sidespejle i sort højglans og sorte sidepaneler for en slank kontrast.

Hækspoiler

Hækspoiler

Hækspoileren i sort højglans med integreret trekantet stoplygte hjælper med til at reducere bilens opdrift.

Kombinationsbaglygter

Kombinationsbaglygter

LED-kombinationsbaglygterne er i perfekt harmoni med de skulpturelle linjer på siden og fremhæver bagpartiets markante look.

Sporty bagkofanger

Sporty bagkofanger

Den aggressivt formede bageste kofanger er også udstyret med en racerrød, markant linje mellem de forkromede, dobbelte afgangsrør.

Kontrol og komfort
Cockpittet i i30 N fokuserer både på kontrol og komfort. Ergonomien er helt fokuseret på føreren og forbinder denne med bilen ved alle berøringspunkter.
N-instrumentgruppe

N-instrumentgruppe

N-instrumentgruppen er skræddersyet til passionerede førere. Den er udstyret med en gearskiftetiming, som understøtter banekørsel, og den røde zone i den variable LED-omdrejningstæller skifter alt efter køremåden, ligesom den varierer alt efter motorens olietemperatur. Du kan overvåge motorolietemperatur, drejningsmoment og turbotryk i instrumentgruppen.

Flydende 8” touchscreen

Flydende 8” touchscreen

HD-touchscreenen er ideelt placeret for nem betjening og synes nærmest at svæve hen over instrumentpanelet. Dette design giver mulighed for, at multimedieinformation vises højere oppe og nærmere dit synsfelt. Nyd godt af nem adgang til infotainment- og navigationssystemet, Live Services og Apple CarPlay™.

Apple CarPlay™ er et registreret varemærke tilhørende Apple Inc.

Rat

Rat

N-rattet er udstyret med eksklusive blå syninger og N-logo, og det sikrer, at alle features, der vedrører kørslen, er lige ved hånden. Vælg din køreindstilling, eller aktivér matchende omdrejningstal for mere sjov ved et tryk på en knap.

Automatisk klimaanlæg

Automatisk klimaanlæg

Automatisk 2-zoners klimaanlæg giver både fører og forsædepassager mulighed for at indstille deres foretrukne temperaturer individuelt.

Avancerede opkoblingsmuligheder

Avancerede opkoblingsmuligheder

i30 N tilbyder dig de problemfri opkoblingsmuligheder, du forventer, og innovativ teknologi, som gør livet nemmere. Den er endog udstyret med en centralt placeret trådløs opladningsmåtte for nem, trådløs opladning af en smartphone.

Power-gearstang

Power-gearstang

Den runde gearvælger er også udstyret med en blå stribe og N-emblemet. Den er koblet sammen med en 6-trins manuel gearkasse og egner sig perfekt til entusiastiske førere, som elsker at betjene en præcis gearstang og en stram kobling.

Stil og support

Stil og support

Velkommen til et helt nyt niveau af sædekomfort. De unikt designede high-performance N-sportssæder er udstyret med N-logoet og blå kontrastsyninger, giver dig fuld kontrol og er komfortable med elbetjent lændestøtte og sædehynder, der kan forlænges. Vælg mellem en ruskind-/læderkombination og stof.

N-dørtrin

N-dørtrin

N-logoet stammer fra Namyang, er fintunet på Nürburgring og står for rendyrket performance.

Armlæn foran

Armlæn foran

Sid komfortabelt. Armlænene foran indeholder også et praktisk opbevaringsrum.