Kabinen i Hyundai i30 N

Egenskaber

En sportsvogn til hverdagen

Det skal være sjovt at køre i30 N. Men det skal også være praktisk og komfortabelt. Derfor er den fyldt med gode forbindelsesmuligheder, sikkerhed og komfort, så den matcher dit hverdagsbehov uden at gå på kompromis med spænding.
Fronten af Hyundai i30 N
Hyundai i30 N motor

Connectivity

Virkelig godt forbundet

Køreglæde er ikke kun at skyde hurtigt gennem svingene. Det er også at være ’connected’ med de bedste digitale tjenester. Det sørger den store touchskærm for i kombination med Hyundai Bluelink og Hyundai LIVE Services. Med det på hånden har du altid styr på din i30 N, trafikken, vejret, musikken og alt andet, der gør køreturen lettere og sjovere.
10.25” touchskærm

10.25” touchskærm

Den 10.25” store touchskærm holder dig ubesværet i forbindelse med alt, hvad du har brug for via Apple CarPlayTM og Android AutoTM.

Apple CarPlay™ og Android Auto™ er registrerede varemærker tilhørende hhv. Apple Inc. og Google Inc. Ikke trådløst. Skal benyttes med kabel. 

Unikt N-program

Unikt N-program

Via det unikke N-system kan du ”bygge” dit helt eget N-køreprogram. Her kan du justere udstødningslyden, styretøjet, undervognen og meget mere.

Styr din i30 N fra din smartphone

Med Bluelink og Hyundai LIVE Services kan du styre din i30 N fra din smartphone og få glæde af funktioner, der gør din kørsel mere bekvem og behagelig. Så som hurtig besked om trafik, vejr og ledige parkeringspladser.
Bluelink®

Bluelink®

Bluelink er et lille SIM-kort i din bil, som er designet til at gøre hverdagen og køreturene lidt nemmere. Via en app på din smartphone får du adgang til en masse smarte funktioner.

Læs mere

Bluelink er standard-udstyr i i30 N og inkluderer et gratis 5 års abonnement på tjenesten. 

Hyundai LIVE Services

Hyundai LIVE Services, der gør det let for dig at finde rundt og frem. Du får hurtig besked om trafik, vejr og ledige parkeringspladser.
Få live-informationer om den aktuelle trafiksituation

Få live-informationer om den aktuelle trafiksituation

Er der kø forude? Eller tæt trafik. Og hvor er nærmeste tankstation? Med Hyundai LIVE Services får du besked om det, når du er på farten. Så er du sikker på at få den mest behagelige tur frem til din destination.

Søg efter lokationer nær dig

Søg efter lokationer nær dig

Har du brug for at finde en restaurant nær dig? Eller er det museums-tid? Du skal blot søge efter lokationer i nærheden af dig, og så kommer alle relevante frem.

Mere om LIVE Services

LIVE Services er standard-udstyr i i30 N og inkluderer et gratis 5 års abonnement på tjenesten. Skærmstørrelse og det visuelle udtryk kan variere fra model til model.

Komfort

Komfort og fart skal gå hånd i hånd

Vi tager alt det gode fra den populære i30-model med over i i30 N. For du skal både sidde behageligt og samtidig nyde godt af en række funktioner, når du kører i en bil fyldt med kraft. Det er derfor, vi i30 N for en hverdagsracerbil.
Opvarmede sæder

Opvarmede sæder

Det er bare en af de funktioner, vi forbinder med komfort. Du har mulighed for at få i30 N med varme i forsæderne.

Varme hænder på rattet

Varme hænder på rattet

Du kan også nyde varme i rattet på de ekstra kolde dage. Tryk på knappen og få opvarmet hænderne.

Bagagerum: 395/1.301 liter

Bagagerum: 395/1.301 liter

Det gode, praktiske bagagerum på 395 liter – og 1.301 liter når splitsæderne er lagt ned – giver familien plads til alle de ting, som livet byder på.

381/1.287 ved valg af N Performance Trackpack. 

USB-indgang

USB-indgang

Du kan tilslutte og oplade din mobiltelefon eller andre USB-enheder i bilen. i30 N er nemlig udstyret med en USB-indgang foran.

Trådløs mobiloplader

Trådløs mobiloplader

Nyd trådløs opladning af din smartphone via opladningsbakken i midterkonsollen. Enheden har desuden en indbygget kølefunktion, der forhindrer overophedning.

 

Bakkamera

Bakkamera

Bakning på den nemme måde. Bakkameraet giver dig et uhindret udsyn til området bag din i30 N, når bilen er i bakgear.

Navigation

Navigation

Med navigationssystemet på 10,25" hører 5 års gratis LIVE-tjenester, som bl.a. viser information om trafikken, vejret, seværdigheder m.m. Navigationen er dansk og inkluderer 10 års gratis kortopdateringer i forbindelse med service.

Klimaanlæg

Klimaanlæg

Med det 2-zonede, fuldautomatiske klimaanlæg kan du indstille temperaturen for både fører og passager. For øget komfort i hverdagen.

Sikkerhed

Ingen sport uden sikkerhed

Sikkerhed kommer før alt andet. Det gælder også for i30 N, der kommer med avancerede sikkerhedsassistenter og -systemer - også kaldet Hyundai SmartSense.

Automatisk nødbremse

FCA anvender frontkameraet til at scanne vejen foran dig og bremser automatisk, hvis den registrerer pludselige opbremsninger af forankørende biler eller fodgængere på vejen.

Automatisk nødbremse ifm. bakning

Når bilen bakkes ud af en parkeringsplads, hjælper denne funktion dig med at forudse trafik, som krydser fra siderne. En akustisk advarsel og visning i displayet gør opmærksom på, at der er trafik på vej.

Afhængig af variant.

eCall

eCall

I tilfælde af en ulykke, hvor én eller flere airbags udløses, sørger eCall automatisk for at ringe 112, såfremt passagererne ikke selv er i stand til det. Kan også aktiveres manuelt. Bilen opgiver følgende: Lokation og kørselsretning, ulykkestidspunkt og biltype.

Aktiv blindvinkel-sensor

To radar-sensorer i den bagerste kofanger advarer om trafik i de blinde vinkler. Benytter du blinklyset aktiveres en akustisk alarm og bremserne for at forhindre kollision.

Kun aktiv ved automatgear. Ellers fungerer det "blot" som en sensor.  

 

Vognbaneassistent med følgefunktion

Funktionen sørger for, at bilen kører midt i sin vognbane og følger den forankørende bil.

Performance

Mere dynamik. Flere omdrejninger. Større stabilitet.

Det er bare nogle af de ting, du vil opdage, når du sætter dig bag rattet i i30 N. Blandt forbedringerne hører en 8-trins automatgearkasse med dobbeltkobling, 19” alufælge og meget mere.
280 hk.

280 hk.

2.0 T-GDi-motoren leverer nu 280 hk og giver mere effekt og øget moment ved lavere omdrejninger. Det sikrer kvik respons, forbedret acceleration og større køreglæde. Max. omdrejningsmoment: 392. Max. fart: 250 km/t.

N DCT-gear

N DCT-gear

Et 8-trins dobbeltkoblingsautomatgear (N DCT), som med flere performance-funktioner giver dig mulighed for at prøve dine grænser af.

i30 N giver hjertebanken

i30 N gav Christian Frost et kæmpe smil på læben, da han havde fornøjelsen af at sidde bag rattet i den på racerbanen: ”Den her gearkasse, den skifter gear bedre end mig”, siger Christian, efter han har aktiveret N Grin Shift. Og det er bare en af mange funktioner, i30 N er udstyret med for at give føreren maksimal køreglæde, adrenalinsus og hjertebanken.

Tillad cookies, for at se denne video

Særlige N-funktioner

Hyundai i30 N er udstyret med en række særlige N-funktioner, der bidrager til en uovertruffen køreoplevelse.
Instrumentering med visning af N Grin Shift i Hyundai i30 N

N Grin Shift

Tryk for max. power

Få frigjort den fulde N-præstation i 20 sekunder med et tryk på N Grin Shift-knappen på rattet. Nyd maksimalt drejningsmoment og acceleration og maksimal udstødningslyd. En nedtælling i instrumenteringen viser dig de resterende sekunder for boostet.

Afhængig af variant.

N DTC gearkasse i Hyundai i30 N

N DCT

Gør det endnu sjovere at køre

Med lynhurtige skift og voldsom kraftoverførsel leverer N DCT en acceleration, der tager dig fra 80-120 km/t på blot 3,3 sekunder! Det er over 2 sekunder hurtigere end med manuel transmission.

Touchskærm i Hyundai i30 N

N Power Shift

N Power Shift

Nyd endnu mere spænding med en kraftig “push-følelse”, når du skifter gear. Aktiveres ved acceleration med mere end 90% gas, hvilket mindsker enhver reduktion i drejningsmomentet og leverer maksimal effekt til hjulene.

Afhængig af variant.

Hyundai i30 N

N Track Sense Shift

N Track Sense Shift

Fornemmer automatisk, at du befinder dig på en bane. Derefter vælges det rigtige gear til optimal ydelse, så du kan fokusere på styring – ligesom en professionel racerkører. Bilen registrerer din linje og vælger det rigtige gear til svinget, mens den stadig bremser. Så er den klar til øjeblikkelig acceleration fra udgangen.

Afhængig af variant.

Rev Matching 

Rev Matching 

Hurtige og jævne gearskift. Rev Matching synkroniserer motorhastigheden med den indgående akselhastighed for det næste gear. Det reducerer slid og forbedrer holdbarheden.

 

Bagagerumsafstiver

Bagagerumsafstiver

Bagved bagsæderne er monteret en stang, der sikrer endnu bedre køreegenskaber ved kørsel i sving eller på bane.

Afhængig af variant.

 

Launch Control

Launch Control

Du får maksimal trækkraft fra starten, så du får den hurtigst mulige igangsætning - ligesom en professionel racerkører. Systemet reducerer hjulspin, når du accelererer kraftigt. 

Afhængig af variant.

Letvægtskomponenter = bedre performance

Letvægtskomponenter = bedre performance

Den vægt, der spares ved letvægtssæderne og 19” letvægtshjul, sikrer dig en lettere og mere smidig i30 N med en køreklar vægt fra kun 1.494 kg - og dét giver køreoplevelser langt ud over det sædvanlige.

Køreklar vægt er beregnet med en førervægt på 75 kg.

Stabilitetskontrol (ESC)

Stabilitetskontrol (ESC)

Systemet hjælper med at undgå udskridning i al slags føre både på lige vej, i sving, under acceleration eller under bremsning. 

 

Corner Carving Differential

Corner Carving Differential

Corner Carving Differential er specielt designet og konstrueret til at give en unik carving-følelse gennem selv de mest udfordrende hjørner. Dit vejgreb er forbedret, og du får overført maksimal kraft til vejen, samtidig med at du sikrer den optimale svinghastighed.

Aktivt variabelt udstødningssystem

Aktivt variabelt udstødningssystem

Skru op for lyden af vroom. Eller ned. Vælg en mere tilbageholden lyd med indstillingen ’Normal’ eller skru helt op for brøl med indstillingen ’N’.

Læs mere om i30 N

Udforsk design

Udforsk design

Se priser og varianter

Se priser og varianter

Tilbage til oversigten

Tilbage til oversigten