Performance

Performance

Jeg ønsker power
Født på racerbanen – Den helt nye i30 N er lynhurtig og drives af en nyudviklet 2,0-liters motor med turbolader.
N Traction control og stabilitetskontrol

N Traction control og stabilitetskontrol

N Traction control og stabilitetskontrol er udviklet internt, og systemet fungerer som en god copilot, der hjælper, når det er nødvendigt, men ellers forholder sig anonymt og undlader at forstyrre din køreglæde samtidig med, at det hjælper dig med at køre endnu hurtigere. Hvis du ønsker det, kan systemet kobles helt fra for maksimal motorsportsfølelse.

N Corner carving-differentiale

N Corner carving-differentiale

Knivskarpe svingegenskaber for maksimal fornøjelse – i30 N æder sving med stor fornøjelse med features såsom N Corner Carving-differentiale (elektronisk styret begrænset spærredifferentiale). Dette differentiale er specielt udviklet og konstrueret af Hyundai til at sikre unikke svingegenskaber gennem selv de mest udfordrende sving, og det bibeholder stabiliteten under opbremsning samt ved kørsel ind i og ud af sving for maksimal fornøjelse. Det giver de drivende hjul mulighed for at rotere med forskellig hastighed, idet der tilføres forskelligt drejningsmoment til dem, hvilket reducerer hjulspind og minimerer understyring i sving.

Aktivt variabelt udstødningssystem

Aktivt variabelt udstødningssystem

Forøg volumenen. Den variable udstødningsventil giver dig mulighed for at vælge forskellige niveauer af udstødningslyd – relativt tilbagetrukken i den normale indstilling, mere aggressiv i sportsindstilling, og med knaldende ”efterbrænder”-lyd i N-tilstand med tilførte brændstofeksplosioner som en rallybil under hurtige opgearinger.

N Grin control-system
Få et smil på læben for hver eneste kilometer. Ved et tryk på en knap giver N Grin Control-systemet dig mulighed for at vælge mellem fem markante køreprogrammer, så du altid kan finde et, der matcher dit humør: Eco, Normal, Sport, N og N Custom. De forskellige programmer ændrer bilens karakteristik, justerer motorparametrene, støddæmperne, den elektroniske stabilitetskontrol (ESC), N Carving-systemet, motorlyden, styringen og tilpasser omdrejningstallet.
Launch control

Launch control

Launch control-systemet giver dig maksimalt vejgreb for hurtigst mulig acceleration. Systemet styrer bilen, så hjulspind ved en hård acceleration fra stilstand reduceres, hvorved det hjælper føreren med at accelerere som en professionel racerkører.

Tilpasning af omdrejningstal

Tilpasning af omdrejningstal

Tryk på knappen på rattet for at nyde de hurtigste og mest smidige nedgearinger, uanset om du kører på en racerbane eller en udfordrende bjergvej. Tilpasning af omdrejningstallet synkroniserer motorhastigheden med hastigheden for indgangsakslen for det næste gear under gearskifteprocessen, hvilket reducerer slitagen og øger holdbarheden.