I30 Stationcar Conectivity

Connectivity

Hold dig forbundet med din bil

Bluelink forbinder dig med din bil - selv når du forlader den. Med Bluelink-appen kan du låse din i30 Stationcar på afstand. Derudover sender appen dig en alarm, hvis nogen forsøger at bryde ind i din bil. Du kan også finde din bil, hvis du har glemt, hvor den holder parkeret.
Apple CarPlay™ og Android Auto™

Apple CarPlay™ og Android Auto™

i30 Stationcar er selvfølgelig kompatibel med Apple CarPlayTM og Android AutoTM (trådløs/afhængig af variant). 

Apple CarPlay™ og Android Auto™ er registerede varemærker tilhørende hhv. Apple Inc. og Google Inc.

Oplev fordelene med Bluelink®

Bluelink er et lille SIM-kort i din bil, som er designet til at gøre hverdagen og køreturene lidt nemmere. Via en app på din smartphone får du adgang til en masse smarte funktioner.
Styr din i30 Stationcar fra din smartphone

Styr din i30 Stationcar fra din smartphone

Du kan bl.a. både låse bilen og låse den op på afstand, og få pushbeskeder, hvis nogen forsøger af bryde ind i din bil, så du kan reagere i tide.

Mere om Bluelink

Bluelink fås kun ifm. tilkøb af teknikpakken til udstyrsvarianterne Essential, Advanced og N Line og inkluderer et gratis 5 års abonnement på tjenesten. Trådløs Apple CarPlay og Android Auto bortfalder.

Hyundai LIVE Services

Hyundai LIVE Services, der gør det let for dig at finde rundt og frem. Du får hurtig besked om trafik, vejr og ledige parkeringspladser.
Få live-informationer om den aktuelle trafiksituation

Få live-informationer om den aktuelle trafiksituation

Er der kø forude? Eller tæt trafik. Og hvor er nærmeste tankstation? Med Hyundai LIVE Services får du besked om det, når du er på farten. Så er du sikker på at få den mest behagelige tur frem til din destination.

Søg efter lokationer nær dig

Søg efter lokationer nær dig

Har du brug for at finde en restaurant nær dig? Eller er det museums-tid? Du skal blot søge efter lokationer i nærheden af dig, og så kommer alle relevante frem.

Mere om LIVE Services

LIVE Services fås kun ifm. tilkøb af teknikpakken til dustyrsvarianterne Essential, Advanced og N Line og inkluderer et gratis 5 års abonnement på tjenesten. Skærmstørrelse og det visuelle udtryk kan variere fra model til model.

Hvad vil du læse mere om?

Ny gearkasse og motor

Ny gearkasse og motor

Mere om performance
Nye sikkerhedsfunktioner

Nye sikkerhedsfunktioner

Mere om sikkerhed
Komfort i verdensklasse

Komfort i verdensklasse

Mere om komfort
Nu også som N Line!

Nu også som N Line!

Mere om N Line