Komfort

Komfort

En lidt mere behagelig køretur
Hyundai i30 har ikke bare et roligt og elegant interiør – den er også fuld af systemer, der gør livet lettere for føreren.
8" touchskærm

8" touchskærm

LCD-touchskærmen på 8” giver en lækker og intuitiv betjening af radioen. Takket være Apple CarPlayTM vil din smartphone altid være fuldt integreret med systemet. Tilkøb af navigation er en mulighed og er inkl. Hyundai MapCare med op til 10 års kortopdatering. Afhængig af variant.  


Apple CarPlayTM er et registreret varemærke under Apple Inc. Funktionalitet afhænger af telefontype.

Parkeringsassistance for og bag

Parkeringsassistance for og bag

Det kan være svært at parkere, når pladsen er trang, eller vejr og mørke gør det svært at vurdere afstande. Sensorer i kofangerne opfanger forhindringer både foran og bagved bilen – og giver dig besked i god tid, inden du rammer dem. Afhængig af variant (Parkeringssensor foran er ekstraudstyr).

5 års garanti uden kilometerbegrænsning

5 års garanti uden kilometerbegrænsning

Hyundai yder 5 års garanti uden kilometerbegrænsning på alle modeller – også den nye generation i30. Den garanti kan ingen andre bilmærker matche. 5 års garanti uden kilometerbegrænsning er gældende for biler, der oprindeligt er solgt af en autoriseret Hyundai-forhandler til en slutkunde, som beskrevet i garantihæftet.

Elektrisk parkeringsbremse

Elektrisk parkeringsbremse

Kontakten til den elektriske parkeringsbremse fylder meget mindre end en konventionel håndbremse – og er samtidig meget nemmere at bruge. (Ekstraudstyr).