Design

Design

Designet med skønhed for øje – men fremstillet med fokus på effektivitet

IONIQs slanke og elegante eksteriør er omhyggeligt optimeret for at skabe den bedst mulige brændstoføkonomi. Med en luftmodstand på kun 0,24 er det én af de mest aerodynamiske biler på markedet. Den slanke silhuet giver et dynamisk indtryk , og det kraftfulde karrosseri giver overlegen sikkerhed og effektivitet gennem den innovative brug af letvægtsaluminium og avanceret højstyrkestål.
HY Ioniq EV High 34Front Layered
Car
HY Ioniq EV High 34Rear Taillights On Layered
Lukket, svævende kølergrill

Lukket, svævende kølergrill

Med sin slanke, lukkede og svævende kølergrill har IONIQ Electric en iøjnefaldende, aerodynamisk fremtoning, der stolt gør opmærksom på sin elektriske drivlinje. Og lige bag ved kølergrillen åbner og lukker computerstyrede luftspjæld automatisk for at optimere aerodynamikken.

Fuld LED-forlygter

Fuld LED-forlygter

LED-forlygterne tilføjer mere stil og udsyn (afhængigt af variant). Nyd et mere dynamisk look, som gør IONIQ Electric umiskendelig.

Automatisk LED-kørelys

Automatisk LED-kørelys

Takket være sit automatiske LED-kørelys er IONIQ Electric udstyret med en iøjnefaldende lyssignatur. Kørelyset er kunstfærdigt placeret ved siden af de antracitfarvede luftindtag ved forhjulene – designet med henblik på at optimere luftstrømmen hen over hjulene og siden for en bedre aerodynamik.

16" alufælge

16" alufælge

De 16” aluminiumsfælge er optimeret, således at luft ubesværet passerer hen over fælgenes overflade. Endnu et eksempel på aerodynamisk design, som er med til at sikre en enestående brændstoføkonomi og fremragende elektrisk rækkevidde.

Hoftelinje

Hoftelinje

Den elegante hoftelinje er nu udstyret med en sølvfarvet beskyttelsesliste, som sætter et yderligere dynamisk præg på den avancerede silhuet.

Soltag

Soltag

Luk sollyset ind og nyd den friske luft. IONIQ Electric fås med soltag, der åbnes med et enkelt tryk på en knap (ekstraudstyr).

Smart Key

Smart Key

Slut med at lede efter nøgler. Når du har din Smart Key i lommen, låser dørene automatisk op, når nøglen registreres. Med Smart Key skal du heller ikke dreje en nøgle for at tænde bilen - du skal blot trykke på start-knappen. 

LED-kombinationsbaglygter

LED-kombinationsbaglygter

Designet af lyssignaturen går igen ved bilens bagende. LED-kombinationsbaglygterne er blevet redesignet for et mere dynamisk look – dag og nat (afhængig af variant).

Rummeligt og sofistikeret interiør

IONIQ Electrics nytænkte interiørdesign er rent og overskueligt – og proppet med lækre features. Nyd de praktiske egenskaber ved en 5-sæders sedan, som giver dig et helt nyt niveau af komfort og opkoblingsmuligheder. Interiøret er skabt med brug af miljøvenlig plastik og naturmaterialer, herunder sukkerrør og vulkansten.
Instrumentpanel

Instrumentpanel

Instrumentpanelet er nytænkt og omfatter bl.a. en mørk linje i krom, som elegant fremhæver den brede pladsfornemmelse. Den eksklusive kunstlæderfinish på det svævende instrumenthus øger kvalitetsfølelsen. Blåt LED-lys langs instrumentbrættet og midterkonsollen er ligeledes med til at give bilen et sofistikeret og moderne look. 

Rat med varme

Rat med varme

Nyd varme hænder på kolde dage. Det opvarmede rat med dets D-formede design og eger med sølvfarvede detaljer er udstyret med ergonomisk placerede betjeningselementer, så du kan forblive opkoblet og betjene bilens systemer samtidig med, at du kører sikkert.

10,25” touchskærm

10,25” touchskærm

10,25" touchskærm med split-funktion, så flere programmer kan være åbne på samme tid (afhængig af variant). Tilgå information om ladestationer, trafik og vejr såvel som parkering. En søgefunktion til at finde en Hyundai-forhandler er ligeledes inkluderet samt advarsler om fotofælder, hvor loven tillader dette.

Batteriladestatus

Batteriladestatus

Ét kig er alt, hvad det kræver. Rækkevidde og batteriets ladestand vises klart og tydeligt på den imponerende 10,25" touchskærm (afhængig af variant). Opladningstider beregnes og vises, når bilen er tilsluttet en oplader.

Avancerede betjeningselementer til aircondition

Avancerede betjeningselementer til aircondition

Airconditionen, som nu styres via touch, har fået en højteknologisk makeover med blåt LED-lys.

Infinity Premium-lydsystem

Infinity Premium-lydsystem

En uforglemmelig måde at opleve din favoritmusik på. Infinity Premium-lydsystemet i bilen kombinerer avanceret højttalerteknologi og avanceret design, så alle køreture forvandles til en imponerende oplevelse (ekstraudstyr). 

Delvis digital instrumentering

Delvis digital instrumentering

Den digitale instrumentering består af en 7” LCD-skærm, som skiftter farve alt efter den valgte køreindstilling. 

KOMFORT-indstillingen tilbyder en excellent balance mellem effektivitet og power, ECO-programmet maksimerer energieffektiviteten, og SPORT-programmet giver dig 30 Nm ekstra under højrefoden, så du opnår de maksimale 295 Nm for lynhurtig acceleration.

Det digitale farvedisplay viser en lang række kørselsinformationer, herunder hastighed, energiforbrug og batteriets ladestatus.

Sæder

Sæder

IONIQs komfortable sæder fås i både stof (standard) og læder (ekstraudstyr). 

Fås også med ventilationskanaler ved bagsæde (afhængig af variant) og/eller ventilation i førersæde (ekstraudstyr). 

Foldebagsæder (60:40) er standard.

Det integrerede førersæde med memory-funktion (ekstraudstyr) gemmer din og en anden førers foretrukne indstillinger for sæde og sidespejle. Du skal blot trykke på en knap, hvorefter dine kørselsindstillinger indstilles automatisk.

Hvad vil du læse mere om?

Opladning og ladepakker

Opladning og ladepakker

Mere om opladning
Motor og rækkevidde

Motor og rækkevidde

Mere om performance
Hyundai SmartSense

Hyundai SmartSense

Mere om sikkerhed
Komfort i lange baner

Komfort i lange baner

Mere om komfort