Komfort

Komfort

Intelligent, bekvemt og opkoblet

Nyd de problemfrie opkoblingsmuligheder og den innovative teknologi. IONIQ Electric er designet til at gøre alle køreture til en fornøjelse og tilbyder et bredt udvalg af intelligente features og systemer, som sikrer mere komfort og bekvemmelighed for alle i bilen.
Opvarmede og ventilerede sæder

Opvarmede og ventilerede sæder

Nyd den luksuriøse komfort i de behagelige sæder. En version med varme og ventilation fås også som ekstraudstyr. Foldebagsæder (60:40) er standard, og bagsæder med varme fås som ekstraudstyr. Det integrerede sæde med memoryfunktion (ekstraudstyr) gemmer din og en anden førers foretrukne indstillinger for sæde og sidespejle. Du skal blot trykke på en knap, hvorefter dine kørselsindstillinger indstilles automatisk.

Rat med varme

Rat med varme

Nyd varme hænder på kolde dage. Det opvarmede rat med dets D-formede design og eger med sølvfarvede detaljer er udstyret med ergonomisk placerede betjeningselementer, så du kan forblive opkoblet og betjene bilens systemer samtidig med, at du kører sikkert.

Driving Rear-View Monitor (DRM)

Driving Rear-View Monitor (DRM)

Det udsyn, som bakspejlet giver, er nogle gange begrænset. Udsynet kan være blokeret af passagerer på bagsædet, hvilket gør det svært for føreren at se vejen bag ved dem. Med det nye DRM-system giver et kamera et klart videobillede af det, der sker bag ved bilen – dette bidrager til en mere sikker og komfortabel køreoplevelse.

Trådløs opladning

Trådløs opladning

Oplad din smartphone nemt og bekvemt. Den trådløse oplader er praktisk placeret i midterkonsollen og giver mulighed for nem opladning af en kompatibel smartphone (ekstraudstyr).

Elektronisk parkeringsbremse (EPB)

Elektronisk parkeringsbremse (EPB)

Behagelig kontrol, som er lige ved hånden. En knap, der er nem at bruge, aktiverer eller deaktiverer den elektroniske parkeringsbremse. Den omfatter også Auto Hold – en bekvem funktion, som holder din IONIQ Electric helt nedbremset, uden at du behøver at træde på bremsepedalen. Perfekt til stop-and-go-kørsel eller lange stop ved trafiklys. Du skal blot trykke på Auto Hold-knappen for at aktivere denne funktion. Når du træder på speederen, deaktiveres Auto Hold automatisk, og du begynder at køre.

Bagagerum: 357/1.417 liter

Bagagerum: 357/1.417 liter

Den smarte integration af batteriet gør, at den 100% elektriske IONIQ byder på et praktisk bagagerum på 357 liter og hele 1.417 liter, når splitbagsæderne er nede.

 

eCall for større sikkerhed

eCall for større sikkerhed

IONIQ ringer automatisk efter hjælp, hvis du er i en ulykke, og bilens airbags udløses. Du kan også trykke på SOS-knappen for nødhjælp 24/7 - 365 dage om året.

Eco Plus-funktion

Eco Plus-funktion

ECO Plus-funktionen supplerer ECO-, COMFORT- og SPORT-funktionerne, som er standardudstyr. Hvis du kommer ud for en situation, hvor batteriets ladetilstand er meget lav, kan du skifte til ECO+ for at reducere energiforbruget og øge rækkevidden.

Utility-funktion

Utility-funktion

Utility-funktionen er perfekt til udendørs fritidsaktiviteter, idet den giver mulighed for at bruge bilens komfortfunktioner, lydsystemet og elektronisk udstyr i et udvidet tidsrum på en sikker og komfortabel måde.

Når bilen ikke kører, kan andre funktioner såsom varmeanlæg og aircondition anvendes normalt.

 

5 års garanti uden kilometerbegrænsning

5 års garanti uden kilometerbegrænsning

Som alle andre Hyundai-modeller er IONIQ Electric fremstillet ud fra højest mulige kvalitetsstandarder. Og vi står inde for denne kvalitet med en 5 års garanti uden kilometerbegrænsning, så du kan nyde det, du elsker i livet, uden at skulle bekymre dig om din bil. Få ekstra ro i sindet med én af de bedste garantier i bilbranchen.

8 års batterigaranti

8 års batterigaranti

Derudover er IONIQ Electrics højtydende litium-ion-polymer-batteri omfattet af en 8 års garanti eller 200.000 km (hvad der måtte indtræffe først).

Hvad vil du læse mere om?

Motor og rækkevidde

Motor og rækkevidde

Mere om performance
Hyundai SmartSense

Hyundai SmartSense

Mere om sikkerhed
Varianter og tilbehør

Varianter og tilbehør

Mere om varianter
Finansiering eller privatleasing?

Finansiering eller privatleasing?

Mere om services