Performance

Performance

Stands aldrig for at tanke benzin igen
Den nye IONIQ electric er nu udstyret med et mere kraftfuldt batteri, hvilket giver dig en rækkevidde på 311 km med nul udstødningsemissioner*. Elmotoren på 100 kW med drives nu af et opgraderet litium-ion-polymer-batteri på 38,3 kWh. Takket være en oplader i bilen, som også er blevet opgraderet til 7,2 kW, bruger batteriet nu kun 54 minutter på at blive ladet op til en ladestatus på 80 % (SOC), når det er tilsluttet en 100 kW-lynoplader med jævnstrøm (DC).

Rækkevidde iht. WLTP. Rækkevidden kan variere en smule afhængigt af vejforholdene, kørestil og temperatur.

Litium-ion-polymer-batteri

Litium-ion-polymer-batteri

Det højtydende batteri på 38,3 kWh har overlegne opladnings-/afladningsegenskaber, hvilket både maksimerer elkørsel og energilagring fra regenerativ opbremsning.

Elmotor

Elmotor

Den kraftfulde elmotor med en effekt på 100 kW udvikler et maksimalt drejningsmoment på 295 Nm for imponerende acceleration - særligt ved lave hastigheder.

System til opvarmning af batteriet

System til opvarmning af batteriet

Det integrerede varmesystem opvarmer højvoltsbatteriet, så både ladeeffekten og rækkevidden ved kørsel i koldt vejr maksimeres.

Tre køreprogrammer

Tre køreprogrammer

Ved et tryk på en knap giver IONIQ electric dig mulighed for at vælge mellem tre køreprogrammer. COMFORT-programmet tilbyder en excellent balance mellem effektivitet og power, ECO-programmet maksimerer energieffektiviteten, og SPORT-programmet giver dig 30 Nm ekstra under højrefoden, så du opnår de maksimale 295 Nm for lynhurtig acceleration.

Regenerativ opbremsning

Regenerativ opbremsning

Den nye IONIQ electric er udstyret med avanceret teknologi for intelligent kørsel, og dens regenererende bremsesystem lader batteriet op under kørsel ved at bruge elmotoren til at sænke bilens hastighed. Desuden bruger radarsensorer i bilen til automatisk at kontrollere niveauet for regenerativ opbremsning, så bilen reagerer på den forankørende trafik og sænker hastigheden i overensstemmelse hermed.

Paddle shifters

Paddle shifters

Du kan nemt maksimere din rækkevidde og opretholde en sund ladetilstand ved at justere niveauet for regenerativ bremsning med de såkaldte paddle shifters. Du kan styre den regenerative bresming ud fra fire forskellige niveauer alt efter, hvor meget du ønsker, at bilen skal motorbremse - og dermed oplade batteriet.

Shift-by-wire med knapbetjening

Shift-by-wire med knapbetjening

I IONIQ electric kan du skifte mellem kørsel, frigear, bakgear og parkering ved ganske enkelt at bruge de knapper, der er bekvemt placeret i midterkonsollen. Her finder man også den elektrisk parkeringsbremse. Dette giver plads til to kopholdere og et praktisk trådløst opladningsrum til kompatible smartphones.