Performance

Performance

Stands aldrig for at tanke benzin igen

IONIQ Electric er udstyret med et mere kraftfuldt batteri, hvilket giver dig en rækkevidde på 311 km med nul udstødningsemissioner*. Elmotoren på 100 kW med drives nu af et opgraderet litium-ion-polymer-batteri på 38,3 kWh. Takket være en oplader i bilen, som også er blevet opgraderet til 7,2 kW, bruger batteriet nu kun 54 minutter på at blive ladet op til en ladestatus på 80 % (SOC), når det er tilsluttet en 100 kW-lynoplader med jævnstrøm (DC).

Rækkevidde iht. WLTP. Rækkevidden kan variere en smule afhængigt af vejforholdene, kørestil og temperatur.

Litium-ion-polymer-batteri

Litium-ion-polymer-batteri

Det højtydende batteri på 38,3 kWh har overlegne opladnings-/afladningsegenskaber, hvilket både maksimerer elkørsel og energilagring fra regenerativ opbremsning.

Elmotor

Elmotor

Den kraftfulde elmotor med en effekt på 100 kW udvikler et maksimalt drejningsmoment på 295 Nm for imponerende acceleration - særligt ved lave hastigheder.

System til opvarmning af batteriet

System til opvarmning af batteriet

Det integrerede varmesystem opvarmer højvoltsbatteriet, så både ladeeffekten og rækkevidden ved kørsel i koldt vejr maksimeres.

Tre køreprogrammer

Tre køreprogrammer

Ved et tryk på en knap giver IONIQ Electric dig mulighed for at vælge mellem tre køreprogrammer. COMFORT-programmet tilbyder en excellent balance mellem effektivitet og power, ECO-programmet maksimerer energieffektiviteten, og SPORT-programmet giver dig 30 Nm ekstra under højrefoden, så du opnår de maksimale 295 Nm for lynhurtig acceleration.

Regenerativ opbremsning

Regenerativ opbremsning

IONIQ Electric er udstyret med avanceret teknologi for intelligent kørsel, og dens regenererende bremsesystem lader batteriet op under kørsel ved at bruge elmotoren til at sænke bilens hastighed. Desuden bruger radarsensorer i bilen til automatisk at kontrollere niveauet for regenerativ opbremsning, så bilen reagerer på den forankørende trafik og sænker hastigheden i overensstemmelse hermed.

Paddle shifters

Paddle shifters

Du kan nemt maksimere din rækkevidde og opretholde en sund ladetilstand ved at justere niveauet for regenerativ bremsning med de såkaldte paddle shifters. Du kan styre den regenerative bresming ud fra fire forskellige niveauer alt efter, hvor meget du ønsker, at bilen skal motorbremse - og dermed oplade batteriet.

Shift-by-wire med knapbetjening

Shift-by-wire med knapbetjening

I IONIQ Electric kan du skifte mellem kørsel, frigear, bakgear og parkering ved ganske enkelt at bruge de knapper, der er bekvemt placeret i midterkonsollen. Her finder man også den elektrisk parkeringsbremse. Dette giver plads til to kopholdere og et praktisk trådløst opladningsrum til kompatible smartphones.

Elektriske fordele

Takket været dens kraftfulde elmotor på 100 kW leverer IONIQ Electric et øjeblikkeligt drejningsmoment og en imponerende acceleration, samtidig med at den kombinerer et prisvindende aerodynamisk design med nul udstødningsudledning. Oplev nogle af de mange andre fordele ved IONIQ Electric nedenfor.
Ingen udstødningsemissioner

Ingen udstødningsemissioner

IONIQ Electric udleder ingen udstødningsemissioner eller motorstøj, samtidig med at dens rækkevidde er 311 km (WLTP). Dette er virkelig en god nyhed for luftkvaliteten i vores overfyldte byer. Elektrisk mobilitet kan hjælpe med at reducere luftforurening forårsaget af transport, idet der anvendes en mindre mængde fossilt brændstof. Dette gælder i særlig grad, hvis elektriciteten produceres fra genanvendelige kilder.

Øjeblikkelig acceleration

Øjeblikkelig acceleration

Bilen er lynhurtig fra start, og du vil elske den øjeblikkelige acceleration, der er til stede, når du ønsker det.

Den kraftfulde elmotor med en effekt på 100 kW og det avancerede batterisystem på 38,3 kWh sørger samlet set for et øjeblikkeligt drejningsmoment samt imponerende acceleration. Man skal ikke vente på, at motoren kommer op i omdrejninger eller afvente gearskift, hvilket gør det meget hurtigt og smidigt at køre gennem trafikken.

Ingen olieskift. Mindre vedligeholdelse

Ingen olieskift. Mindre vedligeholdelse

Da IONIQ Electric ikke drives af en forbrændingsmotor, kræver den ikke olie til smøring af motoren eller transmissionsvæske. Elbiler behøver ikke et bundkar, et transmissionssystem eller en katalysator – hvilket er ensbetydende med lavere vedligeholdelsesomkostninger og ingen olieskift.

Hvad vil du læse mere om?

Skønt og effektivt design

Skønt og effektivt design

Mere om design
Opladning og ladepakker

Opladning og ladepakker

Mere om opladning
Hyundai SmartSense

Hyundai SmartSense

Mere om sikkerhed
Komfort i lange baner

Komfort i lange baner

Mere om komfort