Design

Design

Slankt raffinement
IONIQ Hybrid er skabt med fokus på en lav luftmodstand og maksimal performance, hvilket gør den til én af de mest aerodynamiske biler på markedet med en luftmodstandskoefficient på kun 0,25. Slanke konturer og innovative teknologier udnytter tilsammen luftstrømmen, så både luftmodstand og emissioner minimeres.
Kølergrill

Kølergrill

Den dynamiske kølergrill er udstyret med et svævende, tredimensionelt trådnetmønster, som tilfører bilen en højteknologisk stil. Den sølvfarvede beskyttelsesliste nederst på kofangeren understreger det avancerede design af fronten.

Fuld LED-forlygter

Fuld LED-forlygter

IONIQ hybrids LED-forlygter (ekstraudstyr) tilføjer mere stil og udsyn (afhængigt af variant). Nyd et mere dynamisk look, som gør IONIQ hybrid umiskendelig. 

Automatisk LED-kørelys

Automatisk LED-kørelys

Takket være det automatiske LED-kørelys er IONIQ Hybrid udstyret med en iøjnefaldende lyssignatur. Kørelyset er kunstfærdigt placeret ved siden af de antracitfarvede luftindtag ved forhjulene – designet med henblik på at optimere luftstrømmen hen over hjulene og siden af bilen for en bedre aerodynamik.

Smart Key

Smart Key

Slut med at lede efter nøgler. Når du har din Smart Key i lommen, låser dørene automatisk op ved et let tryk på knappen ved døren. Med Smart Key skal du heller ikke dreje en nøgle for at tænde bilen - du skal blot trykke på start-knappen. Afhængig af variant. 

LED-kombinationsbaglygter

LED-kombinationsbaglygter

Designet af lyssignaturen går igen ved bilens bagende. LED-kombinationsbaglygterne er blevet redesignet for et mere dynamisk look – dag og nat (afhængig af variant).

Bagkofanger

Bagkofanger

Beskyttelseslisten på bagkofangeren har ligeledes fået en overhaling med ny antracitfarve samt flere detaljer.

 

 

Rummeligt og sofistikeret interiør
IONIQ Hybrids nytænkte interiørdesign er rent og overskueligt – og proppet med features. Nyd de praktiske egenskaber ved en 5-sæders hatchback, som giver dig et helt nyt niveau af komfort og opkoblingsmuligheder. Interiøret er skabt med brug af miljøvenlig plastik og naturmaterialer, herunder sukkerrør og vulkansten.
Instrumentpanel

Instrumentpanel

Instrumentpanelet er nytænkt og omfatter bl.a. en mørk linje i krom, som elegant fremhæver den brede pladsfornemmelse. Den eksklusive kunstlæderfinish på det svævende instrumenthus øger kvalitetsfølelsen. Blåt LED-lys langs instrumentbrættet og midterkonsollen er ligeledes med til at give bilen et sofistikeret og moderne look. 

Billede vist med ekstraudstyr.

Rat med varme

Rat med varme

Nyd varme hænder på kolde dage. Det opvarmede rat med dets D-formede design og eger med sølvfarvede detaljer er udstyret med ergonomisk placerede betjeningselementer, så du kan forblive opkoblet og betjene bilens systemer samtidig med, at du kører sikkert.

10,25” touchskærm

10,25” touchskærm

10,25" touchskærm med split-funktion, så flere programmer kan være åbne på samme tid (ekstraudstyr). Tilgå information om ladestationer, trafik og vejr såvel som parkering. En søgefunktion til at finde en Hyundai-forhandler er ligeledes inkluderet samt advarsler om fotofælder, hvor loven tillader dette.

Avancerede betjeningselementer til aircondition

Avancerede betjeningselementer til aircondition

Airconditionen, som nu styres via touch, har fået en højteknologisk makeover med blåt LED-lys.

Infinity Premium-lydsystem

Infinity Premium-lydsystem

En uforglemmelig måde at opleve din favoritmusik på. Infinity Premium-lydsystemet i bilen kombinerer avanceret højttalerteknologi og avanceret design, så alle køreture forvandles til en imponerende oplevelse (ekstraudstyr). 

Delvis digital instrumentering

Delvis digital instrumentering

Den digitale instrumentering består af en 7” LCD-skærm, som skiftter farve alt efter den valgte køreindstilling. 

KOMFORT-indstillingen tilbyder en excellent balance mellem effektivitet og power, ECO-programmet maksimerer energieffektiviteten, og SPORT-programmet giver dig ekstra power.

Det digitale farvedisplay viser en lang række kørselsinformationer, herunder hastighed, energiforbrug og batteriets ladestatus.

Sæder

Sæder

IONIQs komfortable sæder fås i både stof (standard) og læder (ekstraudstyr). 

Fås også med ventilationskanaler ved bagsæde (afhængig af variant) og/eller ventilation i førersæde (ekstraudstyr). 

Foldebagsæder (60:40) er standard.

Det integrerede førersæde med memory-funktion (ekstraudstyr) gemmer din og en anden førers foretrukne indstillinger for sæde og sidespejle. Du skal blot trykke på en knap, hvorefter dine kørselsindstillinger indstilles automatisk.