Komfort

Komfort

Intelligent, bekvemt og opkoblet
Nyd de problemfrie opkoblingsmuligheder og den innovative teknologi. IONIQ Hybrid er designet til at gøre alle køreture til en fornøjelse og tilbyder et bredt udvalg af intelligente features og systemer, som sikrer mere komfort og bekvemmelighed for alle i bilen.
Trådløs opladning

Trådløs opladning

Oplad din smartphone nemt og bekvemt. Den trådløse oplader er praktisk placeret i midterkonsollen foran gearvælgeren og dig mulighed for nem opladning af en Qi-kompatibel smartphone - helt uden brug af ledninger (ekstraudstyr).

Opvarmede og ventilerede sæder

Opvarmede og ventilerede sæder

Nyd den luksuriøse komfort i de behagelige sæder. En version med varme og ventilation fås også som ekstraudstyr. Foldebagsæder (60:40) er standard, og bagsæder med varme fås som ekstraudstyr. Det integrerede sæde med memoryfunktion (ekstraudstyr) gemmer din og en anden førers foretrukne indstillinger for sæde og sidespejle. Du skal blot trykke på en knap, hvorefter dine kørselsindstillinger indstilles automatisk.

Varme i rat

Varme i rat

Nyd varme hænder på kolde dage. Det opvarmede rat med dets D-formede design og eger med sølvfarvede detaljer er udstyret med ergonomisk placerede betjeningselementer, så du kan forblive opkoblet og betjene bilens systemer samtidig med, at du kører sikkert.

Elektrisk håndbremse (EPB)

Elektrisk håndbremse (EPB)

Behagelig kontrol, som er lige ved hånden. En knap, der er nem at bruge, aktiverer eller deaktiverer den elektrisk håndbremse.

Driving Rear-View Monitor (DRM)

Driving Rear-View Monitor (DRM)

Det udsyn, som bakspejlet giver, er nogle gange begrænset. Udsynet kan være blokeret af passagerer på bagsædet, hvilket gør det svært for føreren at se vejen bag ved dem. Med det nye DRM-system giver et kamera et klart videobillede af det, der sker bagved bilen – dette bidrager til en mere sikker og komfortabel køreoplevelse.

Bagagerum: 456/1.518 liter

Bagagerum: 456/1.518 liter

IONIQ Hybrid er på alle måder en rummelig bil. Bagagerummet er ingen undtagelse. Her har du 456 liter til de små ting i hverdagen og 1.518 liter, når du folder splitbagsæderne ned.

 

eCall for større sikkerhed

eCall for større sikkerhed

IONIQ Hybrid ringer automatisk efter hjælp, hvis du impliceres i en ulykke, og bilens airbags udløses. Du kan også trykke på SOS-knappen for at tilkalde nødhjælp 24 timer i døgnet, 365 dage om året.

5 års garanti uden kilometerbegrænsning

5 års garanti uden kilometerbegrænsning

Som alle andre Hyundai-modeller er IONIQ Hybrid fremstillet ud fra højest mulige kvalitetsstandarder. Og vi står inde for denne kvalitet med en 5 års garanti uden kilometerbegrænsning, så du kan nyde det, du elsker i livet, uden at skulle bekymre dig om din bil. Få ekstra ro i sindet med én af de bedste garantier i bilbranchen.

8 års batterigaranti

8 års batterigaranti

Derudover er IONIQ Hybrids batteri omfattet af en 8 års garanti eller 200.000 km (hvad der måtte indtræffe først).