Sikkerhed

Sikkerhed

Hyundai SmartSense 
Med Hyundai SmartSense, vores banebrydende og avancerede førerassistentsystemer, tilbyder IONIQ Hybrid den nyeste aktive sikkerhedsteknologi – fremstillet med henblik på at give dig større sikkerhed og ro i sindet.
Fjernlysassistent (HBA)

Fjernlysassistent (HBA)

Registrerer modkørende køretøjer. Systemet skifter selv mellem kort og langt lys, så du hele tiden har optimalt lys uden at genere andre. Afhængig af variant. 

Træthedsovervågning (DAW)

Træthedsovervågning (DAW)

Træthedsovervågning (DAW) øger sikkerheden og bekvemmeligheden ved kontinuerligt at overvåge og analysere kørselsmønstre gennem datainput, herunder styrevinkel, styremoment og bilens placering i vognbanen. Når der registreres et mønster af træthed/distraktion, advarer funktionen med et lydsignal og en pop op-meddelelse, som foreslår en pause.

Advarsel om fartgrænser (ISLW)

Advarsel om fartgrænser (ISLW)

Den intelligente advarsel om fartgrænser anvender frontkameraet og information fra navigationssystemet til at identificere farttavler, hastighedsbegrænsninger eller overhalingsforbud. Informationen vises både i navigationssystemets display og i den digitale instrumentering (ekstraudstyr).