Opladning

Opladning

En fleksibel bil
Med IONIQ plug-in hybrid kan du både køre langt, økonomisk og miljøvenligt.
Oplad på 2 timer og 15 min

Oplad på 2 timer og 15 min

ved normal opladning (3,3kW) 8.9kWh.

Kør op til 1100 km

Kør op til 1100 km

på 1 opladning + 1 fuld tank.

Kør op til 52 km

Kør op til 52 km

på ren el - perfekt til hverdagen.

Afhængigt af forsyningsnettet på bopælen eller hvilken type offentlig ladestation, man har adgang til, tilbyder IONIQ plug-in hybrid mange forskellige muligheder for opladning. Når bilen er tilsluttet en vægmonteret boks til hjemmebrug / ladestation med vekselstrøm tager det 2 timer og 15 minutter at lade batteriet helt op. IONIQ plug-in hybrid er udstyret med en 3,3 kW-oplader i bilen, som omformer vekselstrøm fra stikdåsen til jævnstrøm - og oplader batteriet i bilen.

Opladningtid kan variere alt efter ladestander, temperatur og bilens tilstand. 

Nemme ladeløsninger
i samarbejde med Clever
 Clever Go-ladebrik

Clever Go-ladebrik

Med en Clever-ladebrik kan du lade på alle offentlige ladere i hele Clevers netværk.

  • Oprettelse: 0 kr. 
  • Intet abonnement. Afregnes forbrugsbaseret til 3,5 kr./kWh. (lynladere dog 5 kr./kWh)

Ladekabel skal tilkøbes. Pris fra 2.195 kr. 

Clever Unlimited Network

Clever Unlimited Network

Ladeløsningen til dig, som ikke har mulighed for at få installeret ladeboks på privatadressen og ønsker ubegrænset opladning på Clevers netværk i stedet til en fast månedlig pris.

  • Oprettelse: 0 kr. 
  • Abonnement: 245 kr./md.

Ladekabel skal tilkøbes. Pris fra 2.195 kr. 

Clever Unlimited

Clever Unlimited

Ladeløsningen, som inkluderer installation af ladeboks på privatadressen og ubegrænset opladning. Her opnår du ubegrænset opladning hjemme og ude til en fast månedlig pris.

  • Installation af ladeboks: 7.995 kr. 
  • Abonnement: 369 kr./md.

Ladekabel skal tilkøbes. Pris fra 2.195 kr. 

Alle abonnementspriser er inkl. moms med binding i seks måneder og alle tre løsninger er inkl. Clever Go-ladebrik. Priserne ovenfor gælder ved bestilling af Clever-abonnement ifm. køb en ny IONIQ plug-in hybrid hos autoriserede Hyundai-forhandlere. Tilbuddet gælder privat- og erhvervskunder. Dog ikke kunder, der anvender bilen som hyrevogn. Priserne forudsætter betaling via Betalingsservice – ellers tillægges gebyr på 49 kr. per måned. Ladeboksen med ubegrænset garanti er Clevers ejendom og installeres på en valgfri privatadresse. Kunden skal sørge for nedtagning ved ophør af abonnementet. Der kan være ekstra ydelser ifm. installationen, fx stillads- og gravearbejde, som kunden betaler. Læs mere på clever.dk/installation. Hvert kvartal tilbagebetales den mængde strøm, der er brugt til opladning af bilen. Tilbagebetalingen følger gældende tilbagebetalingssats, som kan findes på clever.dk/tilbagebetaling. Der tages forbehold for prisændringer, trykfejl og udsolgte varer. Clevers vilkår og betingelser findes på clever.dk/vilkår.

Justerbart regenererende bremsesystem

Justerbart regenererende bremsesystem

Det justerbare regenererende bremsesystem oplader batteriet ved at bruge elmotoren til at sænke bilens hastighed. Man kan nemt justere niveauet for regenerativ opbremsning ved hjælp af skiftepalerne bag ved rattet. Man kan vælge mellem fire niveauer: Alle niveauer har hver deres decelerationsniveau og ladestyrke. Jo højere niveau, desto kraftigere decelererer bilen, når man fjerner foden fra speederen.

Hvad vil du læse mere om?
Raffineret design

Raffineret design

Mere om design
Performance og effektivitet

Performance og effektivitet

Mere om performance
Hyundai SmartSense

Hyundai SmartSense

Mere om sikkerhed
Komfortudstyr

Komfortudstyr

Mere om komfort