Hyundai Services

Hyundai Services

Her kan du få et hurtigt overblik over de services, som vi tilbyder ifm. dit køb af bil hos os.

Finansiering eller privatleasing?
Finansiering fra kun 2.713 kr./md.

Finansiering fra kun 2.713 kr./md.

Udbetaling: kr. 49.799,-

Ovenstående priseksempel er baseret på finansiering af en IONIQ plugin hybrid Trend. Samlet betaling i perioden 248.995 kr. Efter udbetaling vil restkøbesum til finansiering være 199.196. Løbetid 84 mdr., pålydende fast rente 1,35%, årlig nominel debitorrente 1,36%, ÅOP 3,94%, samlede kreditomkostninger kr. 28.836. Forbehold for renteændringer. Gældende til 31/10 2020. Kaskoforsikring er obligatorisk. Betaling via PBS. Udbydes i samarbejde med Hyundai Finans og kræver positiv kreditvurdering.

Mere om finansieringMere om 0 i udbetaling

Privatleasing fra 3.495 kr./md.

Privatleasing fra 3.495 kr./md.

Udbetaling: 0 kr. 

Ovenstående priseksempel er baseret på 36 mdr. op til 15.000 km/år i en IONIQ plugin hybrid Trend. Samlet betaling i perioden 126.420 kr. Prisen er ekskl. metallak, ejerafgift, forsikring, ladeabonnement og ekstra dæk. Udbydes i samarbejde med LeasePlan og kræver positiv kreditvurdering.

Mere om privatleasing
Sikkerhed og tryghed
Forsikring fra 431 kr./md.

Forsikring fra 431 kr./md.

I samarbejde med Gjensidige Forsikring. 

Mere om forsikring
Serviceaftale fra 329 kr./md.

Serviceaftale fra 329 kr./md.

Få større tryghed i dit bilbudget med en Hyundai Serviceaftale. 

Mere om serviceaftale
5 års garanti uden kilometerbegrænsning

5 års garanti uden kilometerbegrænsning

Som alle andre Hyundai-modeller er IONIQ electric fremstillet ud fra de højest mulige kvalitetsstandarder. Og vi står inde for denne kvalitet med en 5 års garanti uden kilometerbegrænsning, så du kan nyde det, du elsker i livet, uden at skulle bekymre dig om din bil. Nyd den ro i sindet, som én af bilbranchens bedste garantier giver dig – som standard.

Mere om garanti
Vejhjælp i Danmark og Europa

Vejhjælp i Danmark og Europa

Når du køber en ny Hyundai ved en dansk Hyundai-forhandler, får du automatisk gratis Hyundai Vejhjælp i Danmark og resten af Europa – dog med undtagelse af Grønland og Færøerne. Overholder du bilens serviceintervaller, og får du din bil serviceret på et autoriseret Hyundai-værksted, så har du endda mulighed for at opretholde vejhjælpsordningen i hele bilens levetid.

Mere om vejhjælp