Hyundai Services

Hyundai Services

Her kan du få et hurtigt overblik over de services, som vi tilbyder ifm. dit køb af bil hos os.

Finansiering
Finansiering fra kun 2.136 kr./md.

Finansiering fra kun 2.136 kr./md.

Udbetaling: kr. 45.999,-
Samlet beløb til tilbagebetaling: kr. 205.041,-

Ovenstående priseksempel er baseret på finansiering af en IONIQ Plug-in Hybrid Trend til en vejl. salgspris på 229.995 kr. Efter udbetaling vil restkøbesum til finansiering være 183.996 kr. Løbetid 96 mdr., pålydende fast rente 0,00%, årlig nominel debitorrente 0,00%, ÅOP 2,74%, samlede kreditomkostninger 21.045 kr. Gældende til 31/1 2021. Forbehold for rente- og afgiftsændringer. Kaskoforsikring er obligatorisk. Betaling via PBS. Udbydes i samarbejde med Hyundai Finans og kræver positiv kreditvurdering.

Mere om finansieringMere om 0 i udbetaling

Sikkerhed og tryghed
Forsikring fra 431 kr./md.

Forsikring fra 431 kr./md.

I samarbejde med Gjensidige Forsikring. 

Mere om forsikring
Serviceaftale fra 329 kr./md.

Serviceaftale fra 329 kr./md.

Få større tryghed i dit bilbudget med en Hyundai Serviceaftale. 

Mere om serviceaftale
5 års garanti uden kilometerbegrænsning

5 års garanti uden kilometerbegrænsning

Som alle andre Hyundai-modeller er IONIQ Plug-in Hybrid fremstillet ud fra de højest mulige kvalitetsstandarder. Og vi står inde for denne kvalitet med en 5 års garanti uden kilometerbegrænsning, så du kan nyde det, du elsker i livet, uden at skulle bekymre dig om din bil. Nyd den ro i sindet, som én af bilbranchens bedste garantier giver dig – som standard.

Mere om garanti
Vejhjælp i Danmark og Europa

Vejhjælp i Danmark og Europa

Når du køber en ny Hyundai ved en dansk Hyundai-forhandler, får du automatisk gratis Hyundai Vejhjælp i Danmark og resten af Europa – dog med undtagelse af Grønland og Færøerne. Overholder du bilens serviceintervaller, og får du din bil serviceret på et autoriseret Hyundai-værksted, så har du endda mulighed for at opretholde vejhjælpsordningen i hele bilens levetid.

Mere om vejhjælp