Hyundai KONA Electric connectivity

Connectivity

Knivskarp connectivity

KONA Electric er opdateret med ny og banebrydende connectivity. Der er f.eks. mulighed for en stor 10.25” touchskærm inkl. Bluelink, der gør det muligt at styre funktioner i bilen fra din smartphone. Hertil medfølger også et 5-års gratis abonnement på Hyundai LIVE Services.
10.25” digital instrumentering

10.25” digital instrumentering

Den 10.25” digitale instrumentering giver dig – klart og tydeligt – alle de vigtigste køredata, når du er på farten. Hold f.eks. øje med ladningstilstanden og bilens aktuelle strømforbrug.

 

10.25” touchskærm

10.25” touchskærm

Den store 10.25” touchskærm understøtter Apple CarPlayTM og Android AutoTM, så du nemt kan tilslutte din mobil og nyde dit digitale yndlingsindhold på farten. Ved tilvalg af 10.25” touchskærm bortfalder trådløs Apple CarPlayTM og Android AutoTM, som er integreret i 8” touchskærmen. Kan dog stadig benyttes med kabel.

Afhængig af variant. 

Mulighed for trådløs Apple CarPlay og Android Auto

Mulighed for trådløs Apple CarPlay og Android Auto

KONA Electric er kompatibel med Apple CarPlayTM og Android AutoTM. Det er med den 8" touchskærm mulighed for trådløs afbenyttelse af disse (afhængig af variant). 

Apple CarPlay™ og Android Auto™ er registerede varemærker tilhørende hhv. Apple Inc. og Google Inc.

Trådløs Apple CarPlay™ og Android Auto™ bortfalder ved valg af 10.25" touchskærm med Bluelink, navigation m.m. 

Oplev fordelene med Bluelink®

Bluelink er et lille SIM-kort i din bil, som er designet til at gøre hverdagen og køreturene lidt nemmere. Via en app på din smartphone får du adgang til en masse smarte funktioner.
Styr din KONA Electric fra din smartphone

Styr din KONA Electric fra din smartphone

Du kan bl.a. både låse bilen og låse den op på afstand, og få pushbeskeder, hvis nogen forsøger af bryde ind i din bil, så du kan reagere i tide.

Mere om Bluelink
Særligt til elbiler

Særligt til elbiler

Når du kører i en elbil, får du adgang til helt særlige fordele. Du kan bl.a. kontrollere din opladning, programmere temperaturen i din bil på forhånd, når ud ved du skal ud at køre og altid se opladnings-og batteristatus.

Læs om funktionerne her

Bluelink fås som standard i udstysvarianterne Advanced og Ultimate og inkluderer et gratis 5 års abonnement på tjenesten.

Hyundai LIVE Services

Hyundai LIVE Services, der gør det let for dig at finde rundt og frem. Du får hurtig besked om trafik, vejr og ledige parkeringspladser.
Få live-informationer om den aktuelle trafiksituation

Få live-informationer om den aktuelle trafiksituation

Er der kø forude? Eller tæt trafik. Og hvor er nærmeste tankstation? Med Hyundai LIVE Services får du besked om det, når du er på farten. Så er du sikker på at få den mest behagelige tur frem til din destination.

Søg efter lokationer nær dig

Søg efter lokationer nær dig

Har du brug for at finde en restaurant nær dig? Eller er det museums-tid? Du skal blot søge efter lokationer i nærheden af dig, og så kommer alle relevante frem.

Mere om LIVE Services

LIVE Services fås som standard i udstysvarianterne Advanced og Ultimate og inkluderer et gratis 5 års abonnement på tjenesten. Skærmstørrelse og det visuelle udtryk kan variere fra model til model.

Hvad vil du læse mere om?

Sportslig dynamik

Sportslig dynamik

Mere om performance
Elektrisk køreglæde

Elektrisk køreglæde

Mere om opladning
Kom godt på vej

Kom godt på vej

Mere om komfort