e-Performance

e-Performance

Opladning og rækkevidde
Oplad hjemme eller på farten via en af de mange ladestationer. Uanset hvad håndterer KONA electric det via en række forskellige lademuligheder.
Imponerende rækkevidde

Imponerende rækkevidde

Vælg mellem to batteripakker alt efter dit kørselsbehov:

  • Standard Range med 39 kWt som giver dig op til 289 km
  • Long Range med 64 kWt som giver dig op til hele 449 km

 

Rækkevidde iht. WLTP. Rækkevidden kan variere afhængigt af vejforholdene, kørestil, brug af komfortudstyr og temperatur.

Nem opladning

Nem opladning

Den hurtigste og mest effektive måde at oplade en KONA electric hjemme er ved at få installeret en ladeboks. Med KONA electrics avancerede batteristyring, kan du indstille din KONA electric til at oplade om natten, så du vågner op til et fuldt opladet batteri næste morgen. Når du er på farten kan du lade op på en af de 2.000 offentlige ladestationer i Danmark, der tilbyder forskellige lademuligheder.

Ladetider
Se hvor lang tid det tager at oplade en KONA electric.
Hurtigladning (på farten)

Hurtigladning (på farten)

Du kan foretage hurtigopladning på visse offentlige ladestationer. Her kan du oplade så meget som muligt på kortest mulig tid. Hurtigladestationer kan normalt findes på tankstationer, shoppingcentre og restauranter tæt på motorvejen. Hurtigladning er dyrere end normal opladning, til gengæld kan du oplade væsentligt hurtigere.

 

Effekt Batteri Ladetid til 80%
50 kW 64 kWt ca. 75 min
100 kW 64 kWt under en time
50 kW 39 kWt ca. 57 min
100 kW 39 kWt under en time
Standard ladning (hjemme og på farten)

Standard ladning (hjemme og på farten)

Du kan foretage normal opladning både hjemme via en ladeboks og på farten via offentlige ladestationer. Ladetiden varierer alt efter effekten af ladestanderen, om du har Standard Range-batteripakken (39 kWt) eller Long Range-batteripakken (64 kWt), om du har tilkøbt en 3-faset onboard lader (ekstraudstyr), og om du har tilvalgt Twin Power fra CLEVER hjemme.

 

Effekt Batteri Ladetid fra 0-100%
3,7 kW 64 kWt ca. 17 timer
7,2 kW 64 kWt ca. 9 t 35 min
10,5 kW 64 kWt ca. 7 t 30 min
3,7 kW 39 kWt ca. 11 timer
7,2 kW 39 kWt ca. 6 t 10 min
10,5 kW 39 kWt ca. 4 t 50 min

Opladningstiden kan variere alt efter ladestander, temperatur og bilens tilstand.

Ladetid med 7,2 kW forudsætter, at der anvendes en lader, der kan levere 7,2 kW på en fase. Fx ved hjælp af Twin Power fra CLEVER.

Ladetid med 10,5 kW forudsætter, at der tilkøbes 10,5 kW 3-faset onboard lader (ekstraudstyr).

Nem opladning med en ladepakke
I samarbejde med Clever
Clever GO! Clever Unlimited Network Clever Unlimited

Inkl. kabel og Clever-ladebrik

Startpris: 0 kr.

Mdl. pris: Forbrugsbaseret 6 kr. pr. kWh

Opladning: Clever-ladenetværk

Abonnement: Nej

Anbefales ved kørselsbehov under 7.000 km/år

Inkl. kabel og Clever-ladebrik

Startpris: 0 kr.

Mdl. pris: Ubegrænset opladning til 625 kr.

Opladning: Clever-ladenetværk

Abonnement: Ja

Anbefales ved kørselsbehov over 7.000 km/år

Inkl. kabel og Clever-ladebrik samt installation af ladeboks

Startpris: 7.995 kr.

Mdl. pris: Ubegrænset opladning til 725 kr.

Opladning: Clever-ladenetværk samt opladning hjemme

Abonnement: Ja

Anbefales ved kørselsbehov over 7.000 km/år og mulighed for installering af ladeboks

Alle priser er inkl. moms med binding i seks måneder. Priserne gælder for Hyundai-biler købt hos autoriserede Hyundai-forhandlere. Tilbuddet gælder privat- og erhvervskunder. Dog ikke kunder, der anvender bilen som hyrevogn. Priserne forudsætter betaling via Betalingsservice – ellers tillægges gebyr på 49 kr. per måned. Ladeboksen med ubegrænset garanti er Clevers ejendom og installeres på en valgfri privatadresse. Kunden skal sørge for nedtagning ved ophør af abonnementet. Der kan være ekstra ydelser ifm. installationen, fx stillads- og gravearbejde, som kunden betaler. Læs mere på clever.dk/installation. Hvert kvartal tilbagebetales den mængde strøm, der er brugt til opladning af bilen. Tilbagebetalingen følger gældende tilbagebetalingssats, som kan findes på clever.dk/tilbagebetaling. Der tages forbehold for prisændringer, trykfejl og udsolgte varer. Clevers vilkår og betingelser findes på clever.dk/vilkår.

Vil du vide mere om opladning?
Så tag et kig på vores elbilsunivers, hvor du bl.a. kan blive klogere på opladning.
Acceleration (0-100 km/t)

Acceleration (0-100 km/t)

7,6 sek

Ydeevne

Ydeevne

150 kW

Rækkevidde

Rækkevidde

Op til 449 km

Hurtigladning

Hurtigladning

54 min**

Normal ladning (7,2 kW)

Normal ladning (7,2 kW)

timer 35 minutter

Tophastighed

Tophastighed

167 km/t

Et kig ind i motorrummet
At køre elbil behøver ikke være kedeligt. Bilen er lynhurtig i kraft af hele 395 Nm, som er tilgængelig lige fra du trykker på speederen. Fra 0-100 på 7,6 sekunder (64 kWh modellen).
Den elektriske motor

Den elektriske motor

Vælg mellem to motorer for at finde netop den bil, som passer til din hverdag. 39 kWt batteriet giver dig en topfart på 155 km/t og en rækkevidde på op til 289. 64 kWt batteriet giver ekstra kraft med en topfart på 167 km/t og en rækkevidde på op til hele 449 km. Output: 100 kW (136 hk) 150 kW (204 hk).

 

Rækkevidde iht. WLTP. Rækkevidden kan variere afhængigt af vejforholdene, kørestil og temperatur.

Lithium-ion polymer batteri

Lithium-ion polymer batteri

I KONA electric og Hyundais øvrige elektriske biler er der anvendt lithium-ion polymer batterier i stedet for mere almindelige batterier. Denne type batteri sikrer, at batterierne er mere effektive og bedre ved løbende op- og afladning. Samtidig er batterierne vandkølet via airconditionanlægget, og får varme via elsystemet. Dette, kombineret med Hyundais høje kvalitet og driftssikkerhed, sikrer dig køreglæde i mange år. Rækkevidde er op til 449 km (64 kWt) og op til 289 km (39 kWt).

Opsamling af bremseenergi

Opsamling af bremseenergi

Via det avancerede system for opsamling af bremsenergi, oplader KONA electric batteriet, når bilen motorbremser. Du kan selv indstille, hvor meget regenerativ motorbremse du har via skiftepanelerne på rattet. Fra niveau et til tre.

"Simpel, lydløs og så er det lækkert altid at være først ude af lyskrydset."

- Martin fra Aalborg om sin KONA electric.

Skal det være dig?

 

Book prøvetur

Ladeudstyr til din KONA electric
Mormorlader

Mormorlader

Der medfølger en 230 volt AC-lader - den såkaldte "mormorlader". Dette kabel gør det muligt at nødoplade din KONA electric overalt. Det er beregnet til tilslutning til en almindelig stikkontakt. Der er 3 indstillingsmuligheder: 6, 9 eller 12A.

Vi anbefaler kun brug af dette i nødsituation.

Hjemmelader

Hjemmelader

Få opsat en ladeboks hjemme, så kan du altid oplade hurtigt, sikkert og nemt. Hyundai samarbejder med CLEVER, som kan hjælpe med at installere en ladeboks hjemme hos dig. Se muligheder her.

Ladekabel til standere

Ladekabel til standere

Med dette type-2 kabel kan du tilkoble dig offentlige ladestandere. Det kan købes hos din Hyundai-forhandler. Se mere i vores brochure om ladekabler.

Onboard oplader (ekstraudstyr)

Onboard oplader (ekstraudstyr)

Når du køber din nye KONA electric, kan du vælge at tilkøbe en 10,5 kW 3-faset lader, som er en indbygget onboard lader. Det gør, at du kan oplade din KONA electric endnu hurtigere. Se mere i vores prisliste.