KONA Electric

Hurtig levering

En elbil du sagtens kan pendle i

KONA Electric er den ideelle elbil til dig, der pendler. Den har en rækkevidde på op til 484 km, den er rummelig og er lækker både udvendigt og indvendigt. Og med en ladestander derhjemme, kan du stå op hver morgen til en bil med en rækkevidde på op til 484 km.
Dejlig lang rækkevidde

Dejlig lang rækkevidde

KONA Electric med batteriet på 64 kWt giver dig en rækkevidde på op til 484 km. Bilen har 204 hk og et moment på 395 Nm. Det må jo også gerne være sjovt at pendle.

Opladningen er nem

Opladningen er nem

Med en ladestander derhjemme er det nemt at oplade din bil, og du er sikker på, ladestanderen altid er ledig. Har du brug for at oplade på farten, tilbyder vi Charge myHyundai som giver adgang til over 220.000 ladepunkter i Europa.   

En bestseller fyldt med sikkerhed

En bestseller fyldt med sikkerhed

Der er ikke noget vigtigere end at passe på dem, du holder af. Derfor har vi udover det visuelle designløft også givet KONA Electric et sikkerhedsløft. Bl.a. med Hyundai SmartSense – vores intelligente assistentsystem. Her får du den nyeste sikkerhedsteknologi på området, så du kan køre med ro i sindet, uanset hvor turen går hen.

Det siger andre KONA Electric-ejere

Fra en KONA Electric ejer til en kommende? Dem, der allerede har valgt en KONA Electric som deres pendler-bil fortryder det ikke. Læs hvad de siger nedenfor og se videoen med Marlene og Anders.
Luttermann Topbanner 1

Familien Luttermann fra Augustenborg:

"Vi har aldrig tidligere kørt Hyundai, men da vi kiggede på de forskellige bilmærkers elbilsudvalg, udstyr og priser – samt leveringstider og nærliggende forhandlere – var valget egentlig helt ligetil."

 

Læs flere anmeldelser

Tillad cookies, for at se denne video

KONA Electric giver dig god komfort og en stille kabine hele vejen til og fra arbejde. Marlene i videoen ovenfor pendler omkring 40 minutter til arbejde, og hun er glad for, at hun ikke skal tænke på at oplade bilen om morgenen. Den er nemlig altid fuldt opladet via deres ladeboks derhjemme.

Læs om KONA Electric

Dynamisk og sporty

Dynamisk og sporty

Selvom du kører elektrisk, behøver det ikke være kedeligt. KONA Electric har et hurtigt optræk og giver dig masser af køreglæde.

Mere om performance
Elektrisk køreglæde

Elektrisk køreglæde

Når du har en elektrisk bil fra Hyundai kan du vælge eller kombinere frit mellem Charge myHyundai og andre attraktive løsninger, vi tilbyder i samarbejde med Clever og OK.

Mere om opladning
Gå ikke ned på sikkerhed

Gå ikke ned på sikkerhed

I KONA Electric er vores intelligente assistentsystem Hyundai SmartSense. Det giver dig den nyeste sikkerhedsteknologi.

Mere om sikkerhed
Vær godt forbundet

Vær godt forbundet

I KONA Electric får du ny og revolutionerende connectivity. Du kan eksempelvis få en 10.25” stor touchskærm inkl. Bluelink.

Mere om connectivity
Byg din egen KONA Electric

Byg din egen KONA Electric

Hvilken farve skal din KONA Electric have? Du kan vælge mellem ni forskellige farver og dermed sætte dit præg på bilen. Og så kan du få KONA Electric med det samme - vi tilbyder nemlig omgående levering.

 

Byg bilBook prøvetur

Enestående garanti

Enestående garanti

Som alle andre Hyundai-modeller er ny KONA Electric fremstillet ud fra de højest mulige kvalitetsstandarder. Og vi står inde for denne kvalitet med 5 års garanti uden kilometerbegrænsning, så du kan nyde det, du elsker i livet, uden at skulle bekymre dig om din bil. Glæd dig over den ro i sindet, som én af bilbranchens bedste garantier giver dig – som standard.

Mere om garanti
8 års batterigaranti

8 års batterigaranti

Batteriet i ny KONA Electric kommer med en garanti på 8 år/160.000 km (hvad der måtte indtræffe først). Udskiftning/reparation af højspændings-batteriet kan ske, hvis SOH (state of health) er under 70%. 

Mere om garanti
Vejhjælp i Danmark og Europa

Vejhjælp i Danmark og Europa

Når du køber en ny Hyundai ved en dansk Hyundai-forhandler, får du automatisk gratis Hyundai Vejhjælp i Danmark og resten af Europa – dog med undtagelse af Grønland og Færøerne. Overholder du bilens serviceintervaller, og får du din bil serviceret på et autoriseret Hyundai-værksted, så har du endda mulighed for at opretholde vejhjælpsordningen i hele bilens levetid.

Mere om vejhjælp