Komfort

Komfort

Skøn og rummelig
Den nye KONA electric er designet til en travl hverdag med både passagerer og indkøb. Der er plads i bagagerummet og i kabinen, og bilen har en lang liste af lækkert udstyr, som er testet og udvalgt til dig.
Head-Up Display

Head-Up Display

Hold øjnene på vejen, mens du ser relevant information som fart og advarsler. Der er også mulighed for visning af navigation. Displayet forsvinder, når det ikke er i brug (afhængig af variant).

7" touchskærm

7" touchskærm

Den flotte, integrerede 7” touchskærm giver dig adgang til radio og indstilling af bilen. Derudover viser den også bakkameraet, så du kan se alt bagved dig. Kobler du din smartphone til, får du adgang til Apple CarPlay, som giver dig yderligere funktioner som bl.a. navigation.

10,25" touchskærm

10,25" touchskærm

Der er også mulighed for tilkøb af en stor 10,25" touchskærm med Bluelink og navigation (ekstraudstyr). Med Bluelink får du adgang til ladestationers placeringer, trafik, vejr, parkeringsmuligheder m.m. 

 

Trådløs opladning

Trådløs opladning

I midterkonsollen finder du et rum, hvor du kan lægge din mobil. Er den kompatibel med Qi-standard, vil den oplade uden brug af kabel. Et kompatibelt cover kan også benyttes (ekstraudstyr).

KRELL Premium lydsystem

KRELL Premium lydsystem

Med et KRELL Premium lydsystem er du garanteret god lyd i hele kabinen. Inklusive otte højtalere, heraf to tweetere 20 mm, fire 160 mm sidehøjttalere, en 100 mm centerhøjttaler og en 200 mm subwoofer. Forstærkeren leverer 45W pr. kanal (ekstraudstyr).

Varme i sæderne

Varme i sæderne

Nyd de varme sæder på en kold morgen. Varme i forsæderne fås med KONA electric varianterne Essential og Advanced.

Fuldautomatisk klimaanlæg

Fuldautomatisk klimaanlæg

Sæt temperaturen i kabinen som du vil. Med det fuldautomatiske klimaanlæg kan du indstille temperaturen i kabinen. Du kan også vælge at frakoble passagersiden for at spare på batteriet, når du sidder alene i bilen.

Varme i rattet

Varme i rattet

Nyd den luksuriøse følelse af varme i rattet på en kold morgen. Når først du har prøvet det, vil du aldrig være uden det igen. Varme i rattet fås med KONA electric Advanced.

Tagbelastning

Tagbelastning

KONA electric tillader tagboks med vægt op til 80 kg. Se udvalget at lastholdere og bokse hos din lokale Hyundai-forhandler.

Hvad vil du læse mere om?
Fremtidens design

Fremtidens design

Mere om design
Opladning og rækkevidde

Opladning og rækkevidde

Mere om opladning
Mulighed for træk

Mulighed for træk

Mere om performance
Hyundai SmartSense

Hyundai SmartSense

Mere om sikkerhed