Komfort

Komfort

Skøn og rummelig
Den nye KONA electric er designet til en travl hverdag med både passagerer og indkøb. Der er plads i bagagerummer og i kabinen og en lang liste af lækkert udstyr, som er testet og udvalgt til dig.
Trådløs opladning

Trådløs opladning

I midterkonsollen finder du et rum, hvor du kan lægge din mobil. Er den kompatibel med Qi-standard, vil den oplade uden brug af kabel. Et kompatibelt cover kan også benyttes (afhængig af variant).

KRELL Premium lydsystem

KRELL Premium lydsystem

Med et KRELL Premium lydsystem er du garanteret god lyd i hele kabinen. Så kan du bare rocke løs. Inklusive otte højttalere, heraf to tweetere 20 mm, fire 160 mm sidehøjttalere, en 100 mm centerhøjttaler og en 200 mm subwoofer. Forstærkeren leverer 45 W pr. kanal (afhængig af variant).

Varme i sæderne

Varme i sæderne

Dejligt med varme i sæderne på en kold morgen. Varme i forsæderne er standard på KONA electric.

Garanti

Garanti

Som enhver Hyundai, er KONA electric bygget efter de højeste standarder. Det er derfor, vi kan tilbyde en unik garanti på hele 5 år uden kilometerbegrænsning. Så du kan glæde dig over din bil år efter år. Yderligere giver Hyundai hele 8 års garanti eller 160.000 km for batteripakken. Din sikkerhed for mobilitet i fremtiden.

Fuldautomatisk klimaanlæg

Fuldautomatisk klimaanlæg

Sæt temperaturen i kabinen som du vil. Med det fuldautomatiske klimaanlæg kan du vælge temperaturen i kabinen præcist. Du kan også vælge at frakoble passagersiden for at spare på batteriet, når du sidder alene i bilen.

Varme i rattet

Varme i rattet

Nyd den luksuriøse følelse af varme i rattet på en kold morgen.

Tagbelastning

Tagbelastning

KONA electric tillader tagboks med vægt op til 80 kg. på taget. Se udvalget at lastholdere og bokse hos din lokale Hyundai-forhandler.