KONA Electric

Komfortabel elbil til en god pris

Vi forstår godt, at KONA Electric er populær. Den er et glimrende eksempel på en SUV, der både er rummelig og har høj indstigning. Og hos Hyundai vil vi gerne gøre det så nemt for dig som muligt at oplade din elbil. Derfor tilbyder vi forskellige ladeløsninger alt efter dit kørselsbehov. KONA Electric kan blive din fra 239.995 kr.
En elbil med komfort

En elbil med komfort

KONA Electric har alt det, der gør turen mere komfortabel. Bl.a. bakkamera, der giver dig bedre overblik bagud. Klimaanlæg, så du kan vælge den helt rigtige temperatur i bilen. Adaptiv fartpilot, der holder en konstant hastighed og afstand til bilen foran. Og aut. nødbremse, der via et kamerasystem og en radar scanner vejen foran og automatisk aktiverer nødbremsen ved behov.

300 kg på krogen

300 kg på krogen

Efter en tur i haven skal haveaffaldet på forbrændingen. Og det kan du sagtens klare i din KONA Electric. Hvis du opgraderer til en Long Range Performance med 204 hk, kan den trække 300 kg på krogen. Der kan være overraskende meget i en lille havetrailer.

Nemt at oplade

Nemt at oplade

Det skal være nemt at køre i en elbil. Derfor tilbyder vi i samarbejde med Clever og OK nogle gode løsninger, der passer til dig, der ikke kører så mange kilometer årligt. Og fra 2.500 kr. kan du få installeret en ladeboks derhjemme.  

Der er mange, der er glade for KONA Electric

Den lange rækkevidde og den gode garanti gør, at mange er meget tilfredse med KONA Electric. Læs hvad nuværende ejere siger om elbilen.
Luttermann Topbanner 1

Familien Luttermann fra Augustenborg:

"Vi har aldrig tidligere kørt Hyundai, men da vi kiggede på de forskellige bilmærkers elbilsudvalg, udstyr og priser – samt leveringstider og nærliggende forhandlere – var valget egentlig helt ligetil."

 

Flere ejerudtalelser

Tillad cookies, for at se denne video

Høj komfort og ingen bekymringer. Sådan beskriver Jørgen Lorenzen det at være ejer af en KONA Electric. Han kører 17.000 km årligt og kan nøjes med at lade bilen én gang om ugen derhjemme. Se videoen og hør Jørgen fortælle mere.  

Fordele ved KONA Electric

Dynamisk køreglæde

Dynamisk køreglæde

KONA Electric har et lynhurtigt optræk, lydløs kabine og masser af komfort. Det gør, at det både er spændende og sjovt at køre elektrisk i KONA Electric.

Mere om performance
Nem opladning

Nem opladning

Det er nemt at oplade din bil. Vælg eller kombinér frit mellem Charge myHyundai og andre attraktive løsninger, vi tilbyder i samarbejde med Clever og OK.  

Mere om opladning
Elbil med sikkerhed

Elbil med sikkerhed

Du får vores intelligente assistentsystem Hyundai SmartSense med, når du køber en KONA Electric. Det giver dig den nyeste sikkerhedsteknologi.

Mere om sikkerhed
God forbindelse

God forbindelse

I KONA Electric får du den nye og revolutionerende connectivity samt mulighed for en brugervenlig 10.25” stor touchskærm inkl. Bluelink.

Mere om connectivity
Start dit elektriske eventyr med KONA Electric

Start dit elektriske eventyr med KONA Electric

Skab din KONA Electric præcis som du vil have den. Vælg farve, motorstørrelse og evt. ladepakke og ekstraudstyr. Og så kan du få KONA Electric med det samme - vi tilbyder nemlig omgående levering.

 

Byg bilBook prøvetur

Enestående garanti

Enestående garanti

Som alle andre Hyundai-modeller er ny KONA Electric fremstillet ud fra de højest mulige kvalitetsstandarder. Og vi står inde for denne kvalitet med 5 års garanti uden kilometerbegrænsning, så du kan nyde det, du elsker i livet, uden at skulle bekymre dig om din bil. Glæd dig over den ro i sindet, som én af bilbranchens bedste garantier giver dig – som standard.

Mere om garanti
8 års batterigaranti

8 års batterigaranti

Batteriet i ny KONA Electric kommer med en garanti på 8 år/160.000 km (hvad der måtte indtræffe først). Udskiftning/reparation af højspændings-batteriet kan ske, hvis SOH (state of health) er under 70%. 

Mere om garanti
Vejhjælp i Danmark og Europa

Vejhjælp i Danmark og Europa

Når du køber en ny Hyundai ved en dansk Hyundai-forhandler, får du automatisk gratis Hyundai Vejhjælp i Danmark og resten af Europa – dog med undtagelse af Grønland og Færøerne. Overholder du bilens serviceintervaller, og får du din bil serviceret på et autoriseret Hyundai-værksted, så har du endda mulighed for at opretholde vejhjælpsordningen i hele bilens levetid.

Mere om vejhjælp