KONA Electric

Prøvekør en elektrisk hverdagshelt

KONA Electric tilgodeser de flestes behov. Den har både lang rækkevidde, den er rummelig, har høj indstigning og et elektrificerende design. Book en prøvetur hos din nærmeste Hyundai-forhandler, og oplev KONA Electrics fleksibilitet.
Nyt elektrisk design

Nyt elektrisk design

Den nye KONA Electric har fået et skarpere design og vækker opsigt. Den kommer bl.a. med sportslige SUV-detaljer og med mulighed for at vælge nye LED-lygterer, der får den til at fremstå endnu mere skarp.

Lang rækkevidde

Lang rækkevidde

Med batteriet på 64 kWt får du en rækkevidde på helt op til 484 km. Til det hører også 204 hk og et moment på 395 Nm. Der mangler ikke noget, hvis du søger kvik respons.

Ganske enkelt praktisk

Ganske enkelt praktisk

KONA Electric gør det nemt at fragte tungere ting fra A til B. Med et anhængertræk er det muligt at sætte en trailer eller lignende på krogen og trække op til 300 kg.

Godt forbundet

Godt forbundet

KONA Electric er udstyret med moderne tilslutningsmuligheder og en mulighed for en centralt placeret 10.25” touchskærm. Det giver mulighed for at være godt forbundet.

Læs om KONA Electric

Sportslig dynamik

Sportslig dynamik

Det skal være spændende og sjovt at køre elektrisk. KONA Electric er lynhurtig i optrækket og garanterer dig masser af køreglæde.

Mere om performance
Elektrisk køreglæde

Elektrisk køreglæde

Vælg eller kombinér frit mellem Charge myHyundai, og de gode løsninger, som vi tilbyder i samarbejde med Clever og OK.

Mere om opladning
Ro i sindet

Ro i sindet

Med Hyundai SmartSense – vores intelligente assistentsystem – er KONA Electric opgraderet med den nyeste sikkerhedsteknologi.

Mere om sikkerhed
Førsteklasses connectivity

Førsteklasses connectivity

KONA Electric er opdateret med ny og banebrydende connectivity. Der er f.eks. mulighed for en stor 10.25” touchskærm inkl. Bluelink,.

Mere om connectivity
Byg din KONA Electric

Byg din KONA Electric

Du kan selv sammensætte din KONA Electric alt efter, hvad dit behov er. Vælg mellem tre udstyrsvarianter, vælg motor og den farve, du helst vil køre rundt i og vælg til sidst mellem forskellige tilvalgsmuligheder.

Byg din bil

Prøvekør KONA Electric

Book en prøvetur via formularen nedenfor. Så sørger vi for, at bilen står klar til dig, når du kommer. Det er helt gratis og uforpligtende.

Vi gør opmærksom på, at der kan være modeller og varianter, den enkelte Hyundai-forhandler ikke kan tilbyde en prøvetur i. I de tilfælde vil forhandleren vende tilbage med alternative forslag. Bemærk: du skal fremvise kørekort i butikken.