Hyundai Services

Hyundai Services

Her kan du få et hurtigt overblik over de services, som vi tilbyder ifm. dit køb af bil hos os.

Finansiering eller privatleasing?
Hos Hyundai vil vi gerne hjælpe til at fremme udbredelsen af elbiler. Derfor tilbyder vi både privatleasing med 0 kr. i udbetaling og finansering med en fast rente på kun 1,35%.
Privatleasing fra 4.095 kr./md.

Privatleasing fra 4.095 kr./md.

Udbetaling: 0 kr. 
Samlet betaling i perioden: 148.020 kr.

Mere om privatleasing

Ovenstående priseksempel er baseret på 36 mdr. op til 15.000 km/år i en KONA electric Essential (Long Range Performance). Prisen er ekskl. metallak, ejerafgift, forsikring og ekstra dæk. Udbydes i samarbejde med LeasePlan og kræver positiv kreditvurdering. Minimumsleje er 12 mdr. + udbetaling. Prisen er inkl. alle fabriksanbefalede services samt leverings- og etableringsomkostninger. Gebyr (kr. 600,-), som betales til FDM ved kontraktophør, er indregnet i de samlede betalinger.

Finansiering fra kun 2.723 kr./md.

Finansiering fra kun 2.723 kr./md.

Udbetaling: kr. 49.999,-
Samlet beløb til tilbagebetaling: kr. 228.791,-

Mere om finansieringMere om 0 i udbetaling

Ovenstående priseksempel er baseret på finansiering af en KONA electric Pure til kr. 249.995,-. Efter udbetaling vil restkøbesum til finansiering være 199.996. Løbetid 84 mdr., pålydende fast rente 1,35%, årlig nominel debitorrente 1,36%, ÅOP 3,94%, samlede kreditomkostninger kr. 28.795. Forbehold for renteændringer. Gældende til 31/10 2020. Kræver kreditgodkendelse. Kaskoforsikring er obligatorisk. Betaling via PBS. Finansiering udbydes i samarbejde med Hyundai Finans.

Sikkerhed og tryghed
Forsikring fra 431 kr./md.

Forsikring fra 431 kr./md.

I samarbejde med Gjensidige Forsikring. 

Mere om forsikring
Serviceaftale fra 269 kr./md.

Serviceaftale fra 269 kr./md.

Få større tryghed i dit bilbudget med en Hyundai Serviceaftale. 

Mere om serviceaftale
5 års garanti uden kilometerbegrænsning

5 års garanti uden kilometerbegrænsning

Som alle andre Hyundai-modeller er den helt nye i10 fremstillet ud fra de højest mulige kvalitetsstandarder. Og vi står inde for denne kvalitet med en 5 års garanti uden kilometerbegrænsning, så du kan nyde det, du elsker i livet, uden at skulle bekymre dig om din bil. Nyd den ro i sindet, som én af bilbranchens bedste garantier giver dig – som standard.

Mere om garanti
Vejhjælp i Danmark og Europa

Vejhjælp i Danmark og Europa

Når du køber en ny Hyundai ved en dansk Hyundai-forhandler, får du automatisk gratis Hyundai Vejhjælp i Danmark og resten af Europa – dog med undtagelse af Grønland og Færøerne. Overholder du bilens serviceintervaller, og får du din bil serviceret på et autoriseret Hyundai-værksted, så har du endda mulighed for at opretholde vejhjælpsordningen i hele bilens levetid.

Mere om vejhjælp