Hyundai Services

Hyundai Services

Her kan du få et hurtigt overblik over de services, som vi tilbyder ifm. dit køb af bil hos os.

Finansiering eller privatleasing?

Hos Hyundai vil vi gerne hjælpe til at fremme udbredelsen af elbiler. Derfor tilbyder vi både finansiering med en fast rente på kun 1,35% og privatleasing inkl. gratis strøm de første 6 måneder (begrænset antal). Ifm. privatleasing vælger du selv om du vil lægge en udbetaling mod opnåelse af en lav månedlig ydelse eller om du vil betale en lidt højere månedlig ydelse mod at betale 0 kr. i udbetaling.
Finansiering fra kun 2.683 kr./md.

Finansiering fra kun 2.683 kr./md.

Udbetaling: 54.998 kr.
Fast rente: 1,35%

Mere om finansieringMere om 0 i udbetaling

Ovenstående priseksempel er baseret på finansiering af en KONA Electric Go! (64 kWt) til en vejl. salgspris på 274.990 kr. Efter udbetaling vil restkøbesum til finansiering være 219.992 kr. Løbetid 96 mdr., pålydende fast rente 1,35%, årlig nominel debitorrente 1,36%, ÅOP 3,45%, samlede kreditomkostninger 32.036 kr. Gældende til 31.10.2021. Forbehold for rente- og afgiftsændringer. Kræver kreditgodkendelse. Kaskoforsikring er obligatorisk. Betaling via PBS. Finansiering udbydes i samarbejde med Hyundai Finans.

Privatleasing fra 3.395 kr./md.

Privatleasing fra 3.395 kr./md.

Udbetaling: 14.995 kr. 
Samlet betaling i perioden: 137.815 kr.

Mere om gratis strøm

Prisliste: 0 i udbetalingPrisliste: lav mdl. ydelse

Ovenstående priseksempel er baseret på 36 mdr. op til 15.000 km/år i en KONA Electric Essential (39 kWt) til en vejl. salgspris på 254.995 kr. Forbehold for afgiftsændringer. Den mdl. ydelse er inkl. service, lev.omk., men ekskl. metallak, ejerafgift, forsikring og ekstra dæk samt gebyr (600 kr.) til FDM, som betales ved kontraktophør. Derudover opkræves leasingtager 950 kr. for udgiften til panthavedeklaration. Begge gebyrer er medregnet i de samlede betalinger ovenfor. Udbydes i samarbejde med LeasePlan og kræver positiv kreditvurdering. 

Sikkerhed og tryghed

Forsikring fra 431 kr./md.

Forsikring fra 431 kr./md.

I samarbejde med Gjensidige Forsikring. 

Mere om forsikring
Serviceaftale fra 289 kr./md.

Serviceaftale fra 289 kr./md.

Få større tryghed i dit bilbudget med en Hyundai Serviceaftale. 

Mere om serviceaftale
5 års garanti uden kilometerbegrænsning

5 års garanti uden kilometerbegrænsning

Som alle andre Hyundai-modeller er den helt nye KONA Electric fremstillet ud fra de højest mulige kvalitetsstandarder. Og vi står inde for denne kvalitet med en 5 års garanti uden kilometerbegrænsning, så du kan nyde det, du elsker i livet, uden at skulle bekymre dig om din bil. Nyd den ro i sindet, som én af bilbranchens bedste garantier giver dig – som standard.

Mere om garanti
Vejhjælp i Danmark og Europa

Vejhjælp i Danmark og Europa

Når du køber en ny Hyundai ved en dansk Hyundai-forhandler, får du automatisk gratis Hyundai Vejhjælp i Danmark og resten af Europa – dog med undtagelse af Grønland og Færøerne. Overholder du bilens serviceintervaller, og får du din bil serviceret på et autoriseret Hyundai-værksted, så har du endda mulighed for at opretholde vejhjælpsordningen i hele bilens levetid.

Mere om vejhjælp