KONA Electric

KONA Electric

KONA 2023 DWP KONA Electric Topbanner

KONA Electric

Ny model kommer i 2023

Helt ny KONA-generation på vej

Den nye KONA er udviklet med udgangspunkt i en elektrisk version, men den kommer selvfølgelig også i en mere traditionel benzin-version. Bliv klogere her på siden. Vær dog opmærksom på, at visse specifikationer kan variere fra bilen, der kommer til Danmark.

Mens vi venter

Digital verdenspremiere

Tillad cookies, for at se denne video

Design

Dynamisk og elektrisk

Den nye KONA er designet med udgangspunkt i en elektrisk drivlinje. Det har bl.a. resulteret i en elegant, men dog alligevel karakteristisk front, der med sin aerodynamiske form skaber det bedste udgangspunkt for en effektiv, elektrisk SUV.
Større og mere modig

Større og mere modig

KONA Electric er blevet bredere og længere end sin forgænger. Man kan vel sige, at den elektriske SUV er blevet voksen. Og dette er uden at miste noget af sin ikoniske designidentitet – den er derfor stadig helt sin egen.

Karakteristisk bagpå

Karakteristisk bagpå

Den karakteristiske bagende har horisontale LED-lygter. Stoplygten er monteret højt og er elegant integreret i spoilerens kromliste.

Parametriske designdetaljer

Parametriske designdetaljer

Den skarpe diagonale linje langs siden forbinder krom-detaljerne foran og bagpå. Det resulterer i en kontur, der forener bilens formsprog.

Parametriske pixel

Parametriske pixel

Det karakteristiske designelement, den parametriske pixel, går igen på alufælgene, gitteret og på den horisontale LED-lygte, og synliggør det fremtidige formsprog for kommende elektriske biler fra Hyundai.

Skal vi holde dig opdateret?

 

Tilmeld nyhedsbrev

Egenskaber

Sætter nye standarder

KONA Electric sætter nye standarder i segmentet for kompakte SUV’er med sit imponerende udvalg af avancerede teknologier. Nyd alt fra de nyeste tilslutningsmuligheder, smarte komfortfunktioner til banebrydende sikkerheds- og førerassistentsystemer.
Altid opdateret med OTA

Altid opdateret med OTA

KONA Electric er den første Hyundai med det nye Connected Car Navigation Cockpit, hvor Over The Air (OTA) softwareopdateringer er mulige for hvert system i bilen.

Dobbelt 12,3" display

Dobbelt 12,3" display

De to 12,3” integrerede skærme og det flydende modulære instrumentbræt giver et innovativt og teknologisk udtryk i kabinen.

Digital nøgle

Digital nøgle

Med den digitale nøgle låser du KONA Electric op ved at holde din smartphone mod fører- eller passagerdørens håndtag. Det er smart og nemt.

360 graders omgivelseskamera

360 graders omgivelseskamera

Smal parkeringskælder? Lige knap plads i bilvasken? Det er ikke et problem for KONA Electric. Det integrerede 360 graders omgivelseskamera gør manøvrering i små rum let og sikkert.

Mere plads i bagagerummet

Mere plads i bagagerummet

Lad bagsæderne blive oppe og nyd den fleksibilitet, det giver at have et bagagerum på hele 466 liter. Brugs for mere plads? Så hjælper de 40:20:40 foldbare bagsæder dig godt på vej.

Udvidet automatisk nødbremse 2.0

Udvidet automatisk nødbremse 2.0

Denne funktion stopper din KONA Electric hurtigt, selvom du i et splitsekund var distraheret. Systemet advarer dig om forankørende biler, hvis de bremser eller standser helt. Du advares også om cyklister og fodgængere på din vej. Hvis du ikke reagerer i tide, aktiveres den fulde bremsekraft automatisk.

Motorvejsassistent 2.0

Motorvejsassistent 2.0

Lad motorvejsassistenten hjælpe dig med at holde en indstillet afstand og hastighed til bilen foran dig. Den hjælper også med at centrere KONA Electric i vognbanen på motorvejen – selv rundt i en kurve.

Fjernbetjent parkering

Fjernbetjent parkering

KONA Electric kan parkere parallelt, diagonalt, bakke ind i og køre fremad mod en parkeringsplads – med dig stående uden for bilen.

KONA 2023 DWP KONA Electric HUD Textpicker

Head-up display

Head-up-displayet guider dig sikkert gennem verden og projicerer virtuel information så som anvisninger eller advarsler direkte på din udsigt over vejen.

KONA 2023 DWP KONA Electric V2L Textpicker

Vehicle-to-Load-teknologi (V2L)

Med KONA Electrics innovative Vehicle-to-Load-teknologi får du mest muligt ud af din elbil. Du kan frit oplade en hvilken som helst enhed som f.eks. din bærbare computer eller campingudstyr, mens du er på farten – eller når du er ankommet til destinationen.

KONA 2023 DWP KONA Electric Bose Textpicker

Elektrisk lyddesign (E-ASD)

Nyd den elektriske køreoplevelse med Hyundais nyudviklede funktion. Det kvalitetskendte Bose-lydanlæg tilpasser sig din personlige kørsel og genererer den optimale lyd, der er direkte skræddersyet ud fra hastighed, drejningsmoment og hvor hårdt du accelererer.

KONA 2023 DWP KONA Electric Opvarmet Opladningscover Textpicker

Opvarmet ladedæksel

Det er ikke besværligt at lade om vinteren. KONA Electric har et smart varmesystem, der sikrer, at ladedækslet ikke fryser til i de kolde måneder. På denne måde kan du altid oplade, når du har brug for det.

Garanti

5 års garanti uden kilometerbegrænsning

Som alle andre Hyundai-modeller er KONA Electric fremstillet ud fra de højest mulige kvalitetsstandarder. Og vi står inde for denne kvalitet med 5 års garanti uden kilometerbegrænsning, så du kan nyde det, du elsker i livet, uden at skulle bekymre dig om din bil. Glæd dig over den ro i sindet, som én af bilbranchens bedste garantier giver dig – som standard.

Følgende elementer er ikke dækket af 5 års garanti: Dæk, fælge, 12 volts-batteri og originalt tilbehør. Disse er dækket af gældende købelov. Radio/navigation har 3 års garanti. Batterigarantien træder i kraft, hvis SOH (state of health) er under 70%.

Skal vi holde dig opdateret?

Vores populære KONA Electric kommer i en helt ny udgave i 2023. Vil du være blandt de første til at høre nyt, så tilmeld dig vores særlige mailingliste her: