Design

Design

Nu også som hybrid!
Den populære KONA leverer de vigtigste SUV-egenskaber: Overblik, styrke, rummelighed, sikkerhed samt høj ind- og udstigning.
Car Front
Car Rear
LED-forlygter med bi-funktion

LED-forlygter med bi-funktion

Det unikke design og de smalle LED-forlygter med bi-funktion giver fronten på den helt nye KONA Hybrid et look, du bare ikke må gå glip af (ekstraudstyr).

Karakteristisk frontgrill

Karakteristisk frontgrill

Hyundais karakteristiske frontgrill og smalle LED-forlygter giver den et råt og genkendeligt look. 

LED-baglygter

LED-baglygter

Slanke LED-baglygter, som strækker sig ud på siden af bilen, og forbedrer det progressive SUV-look yderligere (ekstraudstyr).

To-farvet karosseri

To-farvet karosseri

Sæt dit eget præg på KONA Hybrid og vælg to-farvet karosseri (ekstraudstyr).

Letmetalfælge

Letmetalfælge

De nydesignede letmetalfælge afspejler bilens fornuftige drivlinje. Vælg mellem 16" (standard) eller 18" (ekstraudstyr). 

Sidelister

Sidelister

Sidelister i matsølv, som gør den helt nye KONA endnu mere elegant og eksklusiv (afhængig af variant).

Hybrid-logo

Hybrid-logo

Med et eksklusivt hybrid-logo bagpå præsenterer den helt nye KONA Hybrid stolt sin drivlinje. 

Bagspoiler

Bagspoiler

Den smalle bagspoiler indeholder et LED-bremselys og en smart hajfinneantenne. 

Blue Drive-logo

Blue Drive-logo

Hyundais biler drager fordel af en hel række innovative løsninger. Blue Drive hjælper med at reducere brændstofforbruget og CO2-udslippet. 

Farverigt interiør
Kabinen i den nye KONA Hybrid er som standard udstyret med en eksklusiv interiørpakke i hvid. Pakken indeholder hvide detaljer rundt om luftventilerne og gearkassen. Derudover er sæderne udsmykket med elegante, hvide syninger. Fås også i orange, rød og lime (kræver tilkøb af læder/dellæder).
KONA Hybrid Farver 3
KONA Hybrid Farver 4
Raffineret interiør
Hop ind i den splinternye KONA Hybrid og oplev en udsøgt atmosfære med usædvanlig høj komfort og materialer af høj kvalitet.
Ny digital instrumentering

Ny digital instrumentering

4,2" LCD-instrumentering (afhængig af variant), som viser vigtige oplysninger, f.eks. hybridsystemets energiforbrug, hastighed, brændstoføkonomi, udendørstemperatur m.m. 

Midterkonsol

Midterkonsol

En elektronisk håndbremse (standardudstyr) er bekvemt placeret i midterkonsollen. Håndbremsen aktiveres og deaktiveres nemt via en knap. Denne løsning giver også mere plads til opbevaringsrum mellem sæderne og trådløs opladning af en Qi-kompatibel smartphone (ekstraudstyr). 

KRELL Premium-lydsystem

KRELL Premium-lydsystem

KRELL's lydsystem i høj kvalitet leverer enestående lyd. Systemet indeholder 8 højtalere: To diskanter (20 mm), fire bashøjtalere (160 mm), en centerhøjtaler (100 mm) og en subwoofer (200). En 8-kanalsforstærker på 45 watt forbedrer yderligere lydoplevelsen i kabinen. 

Sæder med varme

Sæder med varme

Den nye KONA Hybrid fås med 3-trins varme, som giver en hurtig varme på forsæderne (afhængig af variant). Som ekstraudstyr tilbydes forsæder med både varme og ventilation til en behagelig køretuur i al slags vejr (ekstraudstyr).

Varme i rat

Varme i rat

Slut med at fryse på hænderne, når det er koldt udenfor. Det opvarmede rat med eger i sort højglans er udstyret med ergonomisk placerede betjeningselementer. Med dem kan du holde kontakten med omverdenen og styre forskellige systemer i bilen uden at skulle fjerne dine hænder fra rattet - for endnu mere sikker kørsel. (Afhængig af variant).

Hvad vil du læse mere om?
Performance

Performance

Connectivity

Connectivity

Sikkerhed

Sikkerhed

Komfort

Komfort