Hyundai Services

Hyundai Services

Her kan du få et hurtigt overblik over de services, som vi tilbyder ifm. dit køb af bil hos os.

Finansering eller privatleasing?
Finansiering fra kun 2.760 kr./md.

Finansiering fra kun 2.760 kr./md.

Udbetaling: kr. 49.999,-
Samlet beløb til tilbagebetaling: kr. 231.911,-

Ovenstående priseksempel er baseret på finansiering af en KONA hybrid Pure. Vejl. salgspris kr. 249.995, udbetaling kr. 49.999, restkøbesum til finansiering 199.996, løbetid 84 mdr., pålydende fast rente 1,95%, årlig nominel debitorrente 1,97%, ÅOP 4,37%, samlede kreditomkostninger kr. 31.915. Forbehold for renteændringer. Gældende til 31/8 2020. Kræver kreditgodkendelse. Kaskoforsikring er obligatorisk. Betaling via PBS. Finansiering udbydes i samarbejde med Hyundai Finans. 

Mere om finansiering
Privatleasing fra 3.495 kr./md.

Privatleasing fra 3.495 kr./md.

Udbetaling: 9.995 kr. 
Samlet betaling i perioden: 136.415 kr.

Ovenstående priseksempel er baseret på 36 mdr. op til 15.000 km/år i en KONA hybrid Advanced. Prisen er ekskl. metallak, ejerafgift, forsikring og ekstra dæk. Udbydes i samarbejde med Hyundai Finans og kræver positiv kreditvurdering. Minimumsleje er 12 mdr. + udbetaling. Prisen er inkl. alle fabriksanbefalede services samt leverings- og etableringsomkostninger. Gebyr (kr. 600,-), som betales til FDM ved kontraktophør, er indregnet i de samlede betalinger.

 

Mere om privatleasing

Sikkerhed og tryghed
Forsikring fra 431 kr./md.

Forsikring fra 431 kr./md.

I samarbejde med Gjensidige Forsikring. 

Mere om forsikring
Serviceaftale fra 329 kr./md.

Serviceaftale fra 329 kr./md.

Få større tryghed i dit bilbudget med en Hyundai Serviceaftale. Indgå en serviceaftale med dit lokale Hyundai-værksted. 

Enestående garanti

Enestående garanti

Som alle andre Hyundai-modeller er den helt nye KONA hybrid fremstillet ud fra de højest mulige kvalitetsstandarder. Og vi står inde for denne kvalitet med en 5 års garanti uden kilometerbegrænsning, så du kan nyde det, du elsker i livet, uden at skulle bekymre dig om din bil. Nyd den ro i sindet, som én af bilbranchens bedste garantier giver dig – som standard.

Mere om garanti
8 års batterigaranti

8 års batterigaranti

KONA hybrids batteri kommer med en garanti på 8 år/200.000 km (hvad der måtte indtræffe først). Udskiftning/reperation af højspændings-batteriet kan ske, hvis SOH (state of health) er under 70%.

Mere om garanti
Vejhjælp i Danmark og Europa

Vejhjælp i Danmark og Europa

Når du køber en ny Hyundai ved en dansk Hyundai-forhandler, får du automatisk gratis Hyundai Vejhjælp i Danmark og resten af Europa – dog med undtagelse af Grønland og Færøerne. Overholder du bilens serviceintervaller, og får du din bil serviceret på et autoriseret Hyundai-værksted, så har du endda mulighed for at opretholde vejhjælpsordningen i hele bilens levetid.

Mere om vejhjælp