Sikkerhed

Sikkerhed

Hyundai SmartSense
Med Hyundai SmartSense, vores avancerede sikkerhedssystem, har den nye KONA Hybrid den nyeste sikkerhedsteknologi.
Adaptiv fartpilot med Stop & Go-funktion

Adaptiv fartpilot med Stop & Go-funktion

Den adaptive fartpilot holder en konstant, forudindstillet hastighed og afstand til køretøjet foran ved automatisk at accelerere og bremse. Ved kørsel med hyppige stop, genoptager fartpiloten automatisk kørslen, når de forankørende igen bevæger sig fremad og accelerer op til den valgte hastighed, når dette er muligt. Denne Stop&Go-funktion har forkortelsen SCC S&G. Systemet arbejder fra 0 til 180 km/t (afhængig af variant).

Automatisk nødbremse med fodgænger og cyklistgenkendelse

Automatisk nødbremse med fodgænger og cyklistgenkendelse

Et kamerasystem som ovenfor, men hvor der samtidig også er tilsluttet en radar i kølergrillen, så systemet også registrerer fodgængere og cyklister. FCA advarer i første omgang føreren visuelt og akustisk og styrer bremsen i forhold til kollisionsfaren for at undgå sammenstød. Systemet aktiveres, når et køretøj, en fodgænger eller cyklist registreres foran bilen og fungerer ved en hastighed på 10 km/t eller derover.

Blindvinkel-sensor

Blindvinkel-sensor

Ved hjælp af radarsensorer advarer systemet visuelt om trafik i blindvinkelsområdet. Er svingindikatoren tilsluttet, vil vognbaneassistenten give både en akustisk og en visuel advarsel (afhænig af variant).

Træthedsregistrering

Træthedsregistrering

Ved hjælp af avanceret mønstergenkendelse aflæser den nye KONA Hybrid, om det er tid til at holde en pause. Hvis ja, advarer funktionen dig med et lydsignal og en besked i displayet.

Advarsel for bagvedkrydsende trafik

Advarsel for bagvedkrydsende trafik

Når bilen bakkes ud af f.eks. en parkeringsplads, hjælper RCCW med at forudse trafik, som krydser fra siderne. En akustisk advarsel og visning i display gør opmærksom på, at der er trafik på vej (afhængig af variant).

Aktiv vognbaneassistent

Aktiv vognbaneassistent

Ved hjælp af et kamera overvåger bilen linjerne på vejen og bidrager aktivt til sikkerheden ved at forhindre utilsigtede vognbaneskift. LKAS alarmerer dig akustisk og visuelt, inden systemet forsøger en blid genopretning af bilens bane. Hvis systemet er aktiveret, mens bilen krydser linjerne (uden at vise af), vil bilen selv rette op, og sørge for at holde sig i sin egen bane. Er aktiv ved hastigheder over 60 km/t.

Fjernlysassistent

Fjernlysassistent

Fjernlysassistenten registrerer modkørende biler og skifter selv mellem kort og langt lys, så du hele tiden har optimalt lys på uden at genere andre (afhængig af variant).

Hvad vil du læse mere om?
Design

Design

Performance

Performance

Komfort

Komfort

Connectivity

Connectivity